FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
hahaha gledao sam ja malo, čist je gol... Pogba glavomendem_ je napisao/la:kvota da je neregularan 1,25
ccc. Sampa 2 šuta na gol 2 gola...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Bas su najveci cigani.... Provlace se mjesecima. Nevjerovatno!
Treba ih razbiti u Torinu, zreli su za poraz!! (zreli su vec odavno)
Umjesto da se ide u torino pa borba za prvo mjesto juventus dade u 93 min gol jednostavno da poludis
Zadnja izmjena: solointer, dana/u 31 okt 2012, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
E onda ne smijemo izgubiti u subotu jer onda idu na +7.
Rutinski ovo veceras, mada da nije bilo tog penala+crveni, ne smijem zamisliti kojm tokom bi se odvijala utakmica. I ovo sto nam se desilo u 93-oj ne smije se desavati ni pod koju cijenu.
Forza !
Rutinski ovo veceras, mada da nije bilo tog penala+crveni, ne smijem zamisliti kojm tokom bi se odvijala utakmica. I ovo sto nam se desilo u 93-oj ne smije se desavati ni pod koju cijenu.
Forza !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma ko ih yebe vazno je da smo mi upisali novu pobjedu...
Jedva sam uspio nesto odgledat,penal po meni cist a samim tim da ga je na sutu pred golmanom oborio za ono se skoro uvijek daje crveni...
Slijedece kolo cemo pokazat koliko stvarno mozemo...
PAZZA INTER AMALA !!!
Jedva sam uspio nesto odgledat,penal po meni cist a samim tim da ga je na sutu pred golmanom oborio za ono se skoro uvijek daje crveni...
Slijedece kolo cemo pokazat koliko stvarno mozemo...
PAZZA INTER AMALA !!!
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Komentar se ubio za rubriku najsmesniji postSamoZeljo je napisao/la:Bas su najveci cigani.... Provlace se mjesecima. Nevjerovatno!
RZ88!
Sampdoria 2 udarca na gol,oba u okvir,oba gol.
Evo nas konačno i na tom 2.mjestu.
Za vikend je Juventus apsolutni favorit i na njima je pritisak,oni moraju ganjat pobjedu da se odvoje na tablici i krenu polako prema toj nedostižnoj prednosti.Mi im nismo nikakva konkurecija u ligi i što god napravimo dobro je.Odigrat to bez pritiska.
Evo nas konačno i na tom 2.mjestu.
Za vikend je Juventus apsolutni favorit i na njima je pritisak,oni moraju ganjat pobjedu da se odvoje na tablici i krenu polako prema toj nedostižnoj prednosti.Mi im nismo nikakva konkurecija u ligi i što god napravimo dobro je.Odigrat to bez pritiska.
GaziHusrevbeg je napisao/la:Tanki su oni još uvijek, Napoli nam je jedini konkurent.
Saurman je napisao/la:Mislim da će Juventus na polusezoni imati nedostižnu prednost u odnosu na konkurenciju ako je uopšte i ima.
MaGiCa je napisao/la:Inter vidim ove sezone bez top3 plasmana.
Na polusezoni ce sigurno biti +10 u odnosu na Inter, ako ne i vise.... I to je vec nedostizno.....SiamoNoi je napisao/la:Sampdoria 2 udarca na gol,oba u okvir,oba gol.
Evo nas konačno i na tom 2.mjestu.![]()
Za vikend je Juventus apsolutni favorit i na njima je pritisak,oni moraju ganjat pobjedu da se odvoje na tablici i krenu polako prema toj nedostižnoj prednosti.Mi im nismo nikakva konkurecija u ligi i što god napravimo dobro je.Odigrat to bez pritiska.GaziHusrevbeg je napisao/la:Tanki su oni još uvijek, Napoli nam je jedini konkurent.Saurman je napisao/la:Mislim da će Juventus na polusezoni imati nedostižnu prednost u odnosu na konkurenciju ako je uopšte i ima.MaGiCa je napisao/la:Inter vidim ove sezone bez top3 plasmana.
Sad nakon subote je vec +7 i vi ce te jos negdje kiksati a Juve nece jer nema vise teske utakmice za razliku od vas koji imate Napoli.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sta Magica zna 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
siamonoi uzivaj u pobijedi, pusti te tamo, samo nam jos treba njihovo mudrovanje, inace upravu si... GRANDE NEW INTER
Ne bih se slozio da je APSOLUTNI favorit. Jeste blagi, ali zadnje 3 utakmice lagano padaju u formi, pocev od skijasa iz Skandinavije do poklonjene pobjede vs Catania i ovo veceras u 90. Mi s druge strane drzimo konstantu, ima tu slabih perioda u igri, ali mislim da mozemo najmanje do boda...pa mora i njima sreca nekad okrenuti ledja 
Pazza Inter Amala
najvise mi zao one utakmice sa Sienom 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
cuj ove vidovite dzemila
Mene ni najmanje ne brine Scudeto, jer treba osigurati 2. mjesto, a na dobrom smo putu, samo treba ovako nastaviti. A ako se ukaze prilika za Scudetto sto da ne, ali tesko, mada ima u meni neke lude nade
Mene ni najmanje ne brine Scudeto, jer treba osigurati 2. mjesto, a na dobrom smo putu, samo treba ovako nastaviti. A ako se ukaze prilika za Scudetto sto da ne, ali tesko, mada ima u meni neke lude nade
Jasna stvar.Vi ste favoriti,sve je na vama.Nemojte me razočarat.Hypnose je napisao/la:Na polusezoni ce sigurno biti +10 u odnosu na Inter, ako ne i vise.... I to je vec nedostizno.....
Sad nakon subote je vec +7
Ma svi sve znaju i vidoviti svi,al nismo jos ni na pola puta,samo polako i najvaznije je da se dizemo iz kola u kolo i da sve bolje i bolje izgledamo...
Veci gust bi bio da utakmica za vikend odlucuje ko ce na prvo mjesto ali ovako trebamo pokazat da mozemo i ne dopustit da odu na veliku razliku,ali siguran sam da ce ih Strama odlicno pripremit...
Apsolutni favoriti sigurno nisu,ja se slazem da imaju najjacu i najuigraniju ekipu,ali uopste nisu toliko jaki koliko se sami predstavljaju,mozemo ih dobit ali ni poraz ne predstavlja katastrofu,ni prvi ni zadnji...
Veci gust bi bio da utakmica za vikend odlucuje ko ce na prvo mjesto ali ovako trebamo pokazat da mozemo i ne dopustit da odu na veliku razliku,ali siguran sam da ce ih Strama odlicno pripremit...
Apsolutni favoriti sigurno nisu,ja se slazem da imaju najjacu i najuigraniju ekipu,ali uopste nisu toliko jaki koliko se sami predstavljaju,mozemo ih dobit ali ni poraz ne predstavlja katastrofu,ni prvi ni zadnji...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
[youtube][/youtube]
let's party like it's 2010
Pazza Inter Stramala!!
let's party like it's 2010
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Prosle seozne u prvih 10 kola 11 bodova, a ove u isto utakmica imamo 24 boda. Zabili 13, a primili 17 golova, a ove sezone 19-9 gol razlika 
jel ikad iko od medija pogodio Strami formaciju prije nego je on zvanicno objavi? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.