AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ja zaista ne znam po koji put da Roma ima prednost i da je gubii.. treba Zeman da ode, trebate dovest nekog ko ce pri rezultatu koji je povoljan za vas, da se potrudi da tako i ostane 
FC Bayern !!!!!
Zemane ebem li ti sve slagirano idiote onaj najveci,idi iz kluba sve ti ebem,unistili ste i ovu sezonu sve vam ebem retardirano,prosle sezone Enrike ove Zeman,pa pored toliko kvalitetnih trenera mi dovodimo ove retarde.Izgubio sam
povjerenje i u upravu i u sve sto rade jer da imaju imalo znanja ne bi dovodili ovakve hadalje,Zemanu zelim da nikad vise ne vodi ni jednu ekipu na svijetu jer ne zelim nikome da prozivljava ono sto mi prozivljavamo,tesko je danas biti Romanista ali izdrzacemo jer ljubav prema Romi je prevelika i ako smo sve smjesniji iz sezone u sezonu
Zemanu dajem fore da ce biti jos dvije tekme na klupi jer kad dozivi poraz od lacija nece ga niko na svijetu spasiti otkaza
povjerenje i u upravu i u sve sto rade jer da imaju imalo znanja ne bi dovodili ovakve hadalje,Zemanu zelim da nikad vise ne vodi ni jednu ekipu na svijetu jer ne zelim nikome da prozivljava ono sto mi prozivljavamo,tesko je danas biti Romanista ali izdrzacemo jer ljubav prema Romi je prevelika i ako smo sve smjesniji iz sezone u sezonu
Zemanu dajem fore da ce biti jos dvije tekme na klupi jer kad dozivi poraz od lacija nece ga niko na svijetu spasiti otkaza
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
I kad se sjetim ovdje hvalospjeva Zemanu i da je bolji od najboljeg mladog trenera svijeta Contea..... Dodje mi da placem..... Ako nista nije uspio osvojiti za 35-40 god koliko je vec trener nek se slobodno ubije, samo ne znam sta je Roma uopste njega i angazovala... Mozda zbog antiJuve orijentacije, ko zna.....
Pored toliko kvalitetnih trenera samo u italiji, a da ne govorim dalje......
Zemanova filozofija mozda prolazi u Serii B al' ne i u Serii A.....
Pored toliko kvalitetnih trenera samo u italiji, a da ne govorim dalje......
Zemanova filozofija mozda prolazi u Serii B al' ne i u Serii A.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Perrota?

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
svima nam je svima, siva perspektiva sa ovim klaunom
sl mu se jedno mora priznati, sad ne znam jel do njega al totti se je nekako preporodio ove sezone, ono frajer sa 37 godina ubjedljivo najbolji igrac tima
nisam gledoa tekmu, baš me zanima kako smo opet primali golove
sl mu se jedno mora priznati, sad ne znam jel do njega al totti se je nekako preporodio ove sezone, ono frajer sa 37 godina ubjedljivo najbolji igrac tima
nisam gledoa tekmu, baš me zanima kako smo opet primali golove
nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo je bilo za očekivati ... Zeman ne umije drugačije. Njegove ekipe moraju imati vrhunske pojedince u odbrani da bi primali manje golova od protivnika, a to Roma nema. Sve ostalo je ok, pogotovo napad.
I neka im se dešava ovo kad su uposlili najvećeg kompleksaša i paćenika u Italiji.
I neka im se dešava ovo kad su uposlili najvećeg kompleksaša i paćenika u Italiji.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Vala večeras ni ofanzivni dio nije briljirao. Parma ih ej raznijela na sredini terena. Gol je postignut trenutkom brilijancije Lamele.
sa gol razlikom 22-19, nakon 10 kola smo tim sa najboljim napadom u ligi (uz Juve), ali i sa najlosijom odbranom.
To je zaista porazavajuce, postavlja se pitanje sta je citav prelazni rok radila uprava, ko bi rekao cemo plakati za Heinzeom, gdje samo iskopase ona 2 brazilska kloca i Pirisa
To je zaista porazavajuce, postavlja se pitanje sta je citav prelazni rok radila uprava, ko bi rekao cemo plakati za Heinzeom, gdje samo iskopase ona 2 brazilska kloca i Pirisa
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
e, tako, da i mi vidimoGoogle je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Ma večeras Roma dobija Palerma, poraz od Lacia, pa torino i prescara i tako u krug vuće se Zeman na klupi a Roma opet na kraju pozicija 6-7 žalosno ali tako je trenutno.Roma će večeras na svom Olimpicu u posljednjem susretu 11. kola italijanske Serije A dočekati Palermo.
Ova utakmica mogla bi biti i odlučujuća za trenera Rome Zdeneka Zemana. Naime, u slučaju novog neuspjeha, češki stručnjak bi mogao dobiti otkaz u rimskom klubu, jer mu se stolica u Vječnom gradu opasno trese.
Nakon deset odigranih kola, Roma se nalazi na osmom mjestu na tabeli, sa 14 osvojenih bodova, što je duplo manje od prvoplasiranog Juventusa.
Osim toga, Vučica ima dva uzastopna poraza, a igra koju pruža daleko je ispod očekivanja, pa bi vlasnici Rome u slučaju novog neuspjeha večeras, mogli pokazati izlazna vrata Zemanu.
Češki je stručnjak za večeras u ekipi od prve minute najavio i reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.
Sastav Rome za Palermo: Goicoechea; Piris, Marquinhos, Burdisso, Balzaretti; Pjanić, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Destro, Totti.
Dobro "reče" @asr_pd

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- 10DelPiero
- Kontakt:
Roma definitivno uzima veceras, cini mi se da su usli u tu neku rutinu dvije katastrofalne tekme pa jedna izvanredna tako veceras ocekujem i prije svega sjajnu igru za vidjeti uz iskoristen sav moguci potencijal ove ekipe.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Konti napustio klub i ode u firencu
ja ne znam šta više da mislim o zemanu, neki igraci dosta bolje igraju (totti, lamela, florenci), a ima neke cudne odluke da ddr ne igra svoju poziciju, a kad dodaš havariju u odbrani onda ne znaš šta da misliš
ja ne znam šta više da mislim o zemanu, neki igraci dosta bolje igraju (totti, lamela, florenci), a ima neke cudne odluke da ddr ne igra svoju poziciju, a kad dodaš havariju u odbrani onda ne znaš šta da misliš
nema potpisa
-
Evil Genius II
sta ba Conti napustio klub?
veceras oba daju gol, 3:2 ili 4:2 roma dobija. imam neki osjecaj a osjecaj me rijetko vara
veceras oba daju gol, 3:2 ili 4:2 roma dobija. imam neki osjecaj a osjecaj me rijetko vara
Goicoechea; Piris, Marquinhos, Burdisso, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti.
Substitutes: Svedkauskas, Taddei, Castan, Dodò, Romagnoli, De Rossi, Pjanic, Perrotta, Marquinho, Lopez, Destro.
Ohooo biće zanimljivo večeras. Pjanić i DDR na klupi pa ovaj je stvarno poludio, hajd da vidimo i ovo.
Substitutes: Svedkauskas, Taddei, Castan, Dodò, Romagnoli, De Rossi, Pjanic, Perrotta, Marquinho, Lopez, Destro.
Ohooo biće zanimljivo večeras. Pjanić i DDR na klupi pa ovaj je stvarno poludio, hajd da vidimo i ovo.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
stvarno sam vjerovao zemanu, ali ovo je otislo u pm..otkaz mu je neizbjezan..hajd pjanicu ali danielleu poceo s***..koji ba tachitidis, koji qrac..zemane fucck off
Zadnja izmjena: AllAbout, dana/u 04 nov 2012, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Unica grande amore
Ko je ovaj golman?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ovo je hvala DDR-u sto je ostao u Romi i odbio milione!teodolit je napisao/la:Goicoechea; Piris, Marquinhos, Burdisso, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Hoće, pravo zanimljivo. Palermo osvaaj bodove an gostovanju.vrebac86 je napisao/la:ovo je hvala DDR-u sto je ostao u Romi i odbio milione!teodolit je napisao/la:Goicoechea; Piris, Marquinhos, Burdisso, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti.
Ohooo biće zanimljivo večeras. Pjanić i DDR na klupi pa ovaj je stvarno poludio, hajd da vidimo i ovo.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.