Zvjezdan Misimović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Miske je kralj. Bez njega ova repka ne bi imala smisla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
amerosm, pa stavi da vidim video..vako opet nemamo nista od toga:d
- bosanac723
- Kontakt:
ee cuj...ma daj, ko te slag'o?omerbavarac je napisao/la:Miske je kralj. Bez njega ova repka ne bi imala smisla.

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Koji mislis video. Ako mislis onaj gdje prosljavlja gol na treningu ne mogu da ga nadjem, ako neko nadje prije mene nek slobodno postavi.ahmiiic je napisao/la:amerosm, pa stavi da vidim video..vako opet nemamo nista od toga:d
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bosanac723
- Kontakt:
ko zeli da gleda izdanje 60 minuta nek ide na web stranicu dijaspora tacka infoamerosm je napisao/la:Koji mislis video. Ako mislis onaj gdje prosljavlja gol na treningu ne mogu da ga nadjem, ako neko nadje prije mene nek slobodno postavi.ahmiiic je napisao/la:amerosm, pa stavi da vidim video..vako opet nemamo nista od toga:d
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bakir Hadziomerovic.bosanac723 je napisao/la:ee cuj...ma daj, ko te slag'o?omerbavarac je napisao/la:Miske je kralj. Bez njega ova repka ne bi imala smisla.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Misimović: Ojačao sam u Bochumu i Nürnbergu
U današnju utakmicu 9. kola njemačkog nogometnog prvenstva branitelj naslova Wolfsburg ući će oslabljen u susret protiv Borussije iz Mönchengladbacha.
Vratar Benaglio je ozlijeđen, naš reprezentativac Misimović se s kvalifikacijske utakmice protiv Španjolske vratio prehlađen, a desni obrambeni Riether ima upalu grla. Hoće li ijedan od njih istrčati u dvoboju 10. kola nije poznato. Kod gostujućeg sastava za igru nisu spremni Daems i Neuville.
Inače, njemački Welt razgovarao je s Zvjezdanom Misimovićem, a razgovor objavio na svojim internetskim stranicama.
Kada ste posljednji puta stali na vagu?
Jutros.
I koliko težite?
Malo iznad 80 kilograma. Zašto?
Vaš trener u omladinskom pogonu minhenskoga Bayerna, Hermann Gerland, je izjavio da bi, da ste lakši od 80 kilograma, mogli nadigrati svakoga.
Mislim da to važi i s kilažom od tek malo preko 80 kilograma.
Gerland je također izjavio da vas je izjavom trči, svinjo debela natjerao na džogiranje u trenucima kada ste imali zalihu pod rebrima.
Da, da, gospodin Gerland. Volio je podizati glas, ali nikada ništa loše nije mislio. Dobar je trener.
Je li vam bilo važno napustiti Bayern?
Da, jer sam se želio nastaviti razvijati. U Bochumu i Nürnbergu sam se borio za ostanak što me učinilo igračem kakav sam danas.
Borba za opstanak vas je ojačala?
Ako baš tako hoćete, jest. U tim se trenucima čovjek nauči gristi, a to mi je trebalo. Dobro sam radio i u Bayernu na čemu sam zahvalan klubu. Ipak, razvoj iz dječaka u muškarca je težak.
Je li to razlog zašto Bayernovi talenti poput vas, Tonija Kroosa ili Piotra Trochowskog karijeru naprave u nekom drugom klubu?
U momčadi može igrati tačno određen broj igrača. Zbog toga je i Mariju Gomezu teško nametnuti se ondje.
Jednom ste izjavili da ste po prirodi lijeni.
Bio sam takav i trebalo me gurati. Zato su mi Bochum i Nürnberg tako važni, tamo sam se naučio odgovornosti. Sada imam 27 godina i znam što znači živjeti kao profesionalac.
Prošle ste sezone bili najbolji asistent Bundeslige. Koja je tajna vaših ubojitih dodavanja?
Tajna? Pronađem slobodnog igrača i dam mu loptu.
To je tako lako?
Ne znam tačno kako mi to uspijeva. Promatram igrača kako se kreće i dodavanje dođe samo po sebi. Mora se pritom i preuzeti rizik i biti spreman na odgovornost pođe li štogod na neželjen način. Možda je u tome tajna. Za ubojito dodavanje potrebna je hrabrost.
Nakon osam odigranih utakmica Wolfsburg zauzima sredinu ljestvice. Zadovoljavajuće?
Naravno da ne. Poklonili smo nekoliko bodova i naš start u sezonu nikako nije optimalan. No, imali smo težak raspored, a niti ostalima ne ide puno drugačije nego nama.
Koji su vaši ciljevi za sezonu?
Zadovoljan sam time što igramo u Ligi prvaka.
Poput utakmice na Old Traffordu?
Takav je dvoboj san. Unatoč porazu 2-1 spoznali smo da se možemo nositi s najboljima. Vidjelo se da nam nedostaje iskustvo jakih utakmica, a to je ono što tražimo.
Jeste li zbog toga produljili ugovor do 2013. godine?
Da, ali i zbog toga što se i ja i moja obitelj ovdje odlično osjećamo. Sin mi ovdje ide u vrtić, u decembru ćemo dobiti prinovu, a niti na sportskom planu mi nije loše.
Prije no što se ostavite nogometa, jednom ste izjavili da bi voljeli ponovno zaigrati za Bayern. Je li to još uvijek opcija?
U ovome trenutku ne. Pa, nisam produljivao ugovor bez razloga, a što će se dogoditi 2013. godine još uvijek ne znam. Daleko je to - zaključio je Misimović.
U današnju utakmicu 9. kola njemačkog nogometnog prvenstva branitelj naslova Wolfsburg ući će oslabljen u susret protiv Borussije iz Mönchengladbacha.
Vratar Benaglio je ozlijeđen, naš reprezentativac Misimović se s kvalifikacijske utakmice protiv Španjolske vratio prehlađen, a desni obrambeni Riether ima upalu grla. Hoće li ijedan od njih istrčati u dvoboju 10. kola nije poznato. Kod gostujućeg sastava za igru nisu spremni Daems i Neuville.
Inače, njemački Welt razgovarao je s Zvjezdanom Misimovićem, a razgovor objavio na svojim internetskim stranicama.
Kada ste posljednji puta stali na vagu?
Jutros.
I koliko težite?
Malo iznad 80 kilograma. Zašto?
Vaš trener u omladinskom pogonu minhenskoga Bayerna, Hermann Gerland, je izjavio da bi, da ste lakši od 80 kilograma, mogli nadigrati svakoga.
Mislim da to važi i s kilažom od tek malo preko 80 kilograma.
Gerland je također izjavio da vas je izjavom trči, svinjo debela natjerao na džogiranje u trenucima kada ste imali zalihu pod rebrima.
Da, da, gospodin Gerland. Volio je podizati glas, ali nikada ništa loše nije mislio. Dobar je trener.
Je li vam bilo važno napustiti Bayern?
Da, jer sam se želio nastaviti razvijati. U Bochumu i Nürnbergu sam se borio za ostanak što me učinilo igračem kakav sam danas.
Borba za opstanak vas je ojačala?
Ako baš tako hoćete, jest. U tim se trenucima čovjek nauči gristi, a to mi je trebalo. Dobro sam radio i u Bayernu na čemu sam zahvalan klubu. Ipak, razvoj iz dječaka u muškarca je težak.
Je li to razlog zašto Bayernovi talenti poput vas, Tonija Kroosa ili Piotra Trochowskog karijeru naprave u nekom drugom klubu?
U momčadi može igrati tačno određen broj igrača. Zbog toga je i Mariju Gomezu teško nametnuti se ondje.
Jednom ste izjavili da ste po prirodi lijeni.
Bio sam takav i trebalo me gurati. Zato su mi Bochum i Nürnberg tako važni, tamo sam se naučio odgovornosti. Sada imam 27 godina i znam što znači živjeti kao profesionalac.
Prošle ste sezone bili najbolji asistent Bundeslige. Koja je tajna vaših ubojitih dodavanja?
Tajna? Pronađem slobodnog igrača i dam mu loptu.
To je tako lako?
Ne znam tačno kako mi to uspijeva. Promatram igrača kako se kreće i dodavanje dođe samo po sebi. Mora se pritom i preuzeti rizik i biti spreman na odgovornost pođe li štogod na neželjen način. Možda je u tome tajna. Za ubojito dodavanje potrebna je hrabrost.
Nakon osam odigranih utakmica Wolfsburg zauzima sredinu ljestvice. Zadovoljavajuće?
Naravno da ne. Poklonili smo nekoliko bodova i naš start u sezonu nikako nije optimalan. No, imali smo težak raspored, a niti ostalima ne ide puno drugačije nego nama.
Koji su vaši ciljevi za sezonu?
Zadovoljan sam time što igramo u Ligi prvaka.
Poput utakmice na Old Traffordu?
Takav je dvoboj san. Unatoč porazu 2-1 spoznali smo da se možemo nositi s najboljima. Vidjelo se da nam nedostaje iskustvo jakih utakmica, a to je ono što tražimo.
Jeste li zbog toga produljili ugovor do 2013. godine?
Da, ali i zbog toga što se i ja i moja obitelj ovdje odlično osjećamo. Sin mi ovdje ide u vrtić, u decembru ćemo dobiti prinovu, a niti na sportskom planu mi nije loše.
Prije no što se ostavite nogometa, jednom ste izjavili da bi voljeli ponovno zaigrati za Bayern. Je li to još uvijek opcija?
U ovome trenutku ne. Pa, nisam produljivao ugovor bez razloga, a što će se dogoditi 2013. godine još uvijek ne znam. Daleko je to - zaključio je Misimović.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Miske je virtuoz nogometne igre. Podsjeca me na jos jednu nasu legendu Sergeja Barbareza
Ni nalikHanibal je napisao/la:Miske je virtuoz nogometne igre. Podsjeca me na jos jednu nasu legendu Sergeja Barbareza

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ima li prenos wolfsburga danas na eurosportu 2?
miske asistencija madlung gollllllllll wolfsburg vodi 1:0

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
koja je ovo asistencija misketu u bl ove sezone ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
- rob do bagro
- Kontakt:
ima prijenosaTHE MESENGER je napisao/la:ima li prenos wolfsburga danas na eurosportu 2?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma to se i ne broji vise, znase da je najboljiseha je napisao/la:koja je ovo asistencija misketu u bl ove sezone ?

treca je ovosezonska, a dao je dosad 4 gola
-
- Kontakt:
evo prenosa ovdje. Wolfsburg pritiska
http://www.atdhe.net/9941/watch-vfl-wol ... engladbach
http://www.atdhe.net/9941/watch-vfl-wol ... engladbach
Miske asistencija,Martins gol,protiv Mainza
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Miske ce ove godine oboriti proslogodisnji rekord u asistencijama 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
To Miskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 3-2
- miralem444
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.