Jel supljak ili je stvarno?domorocki je napisao/la:Na derbiju u novoj opremi
Šest sudija na 100. vječitom derbiju
Glavni sudija bit će Elmir Pilav, a pomoćnici Dalibor Drašković i Senad Ibrišimbegović. Na terenu će još biti Emir Alečković, Ognjen Valjić i Edin Jakupović.
"Ja pitare sta rade, lafo ograduje se od svega, a svi dobro znamo tko zapravo tu stima"
Iskreno ovo me sve podsjeca na Zuban dan. Svabe sudile, odmah se sve predrosude sklonile, oni nalozeni do maksimuma, razbili nas i na kraju muk, vepaj, jadikovanje... Sve mi ovo lici na istu scenu iz filma Zuban dan.
Oni ulozili pare u klub, odmah se pritisak vrsi, navijaci se digli, misle da mogu Zelju pobijediti, a ja imam opet osjecaj da ce nas razvaliti igrom, ali ce Adila lopta u glavu pogoditi u uci u gol... Pa tom bi lom bio...
EDIT: Ma nije Amar toliko pogrijesio protiv Maribora, dapace svi ste bili svjedoci da je to funkcionisalo prvo poluvrijeme. Dobra stvar je da smo ako nista naucili igrati sa evropskim ekipama poluvrijeme, sto nije bio slucaj protiv Hapoela gdje smo se izgubili u prvih 10 min. Za mene je vece enigma sta se dogodilo igracima u drugom poluvremenu? Vjerovatno nas mentalitet. Sudija je bio perfektan a onda se okrenuo protiv nas, vjerovatno jer smo vise igrali na pricu nego na nogomet. Na ovome treba jos raditi, i treba ici na sve ili nista, a ne odmah gace skidati.
Ja kada vidim Bate Borisov kada igra i kako ljudi ginu doce mi da poludim. Ali opet je upravo ovaj BATE pravi pokazatelj da sve se moze kada se hoce...