Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Cetnik i Srbin nije isto. Zna se ko su cetnici. Ti ako si se pronasao u ovoj pjesmi kao cetnik onda to o tebi govori. Mene nikad nece dirnuti pjesma u kojoj se spominju vehabije, muzahedini i sl. u pjesmama negativnog karaktera jer znam ko sam i sta sam.
I da ja sam iz Banja Luke rodom i znam ko su cetnici, a ko Srbi.
I da ja sam iz Banja Luke rodom i znam ko su cetnici, a ko Srbi.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
idioti su i jedni i drugi i treci koji to skandiraju ali medju tim grupama ima i onih kojima se to nesvidja,samo je teze doc proed majmuna do izrazaja i to je tako,a meni su smjesne izjave nakon svakog nekog incidenta rusi se drzava itd itd,sta ce bolan pa ni jednih nema vise od 100.200 ko ce rusit drzavu,ili ko ce je branit
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Kao prvo ja sam protiv toga da se unose zastave sa ljiljanima na stadione, ali ne mogu da vjerujem kada želiš da ukažeš na negativnosti zašto si uzeo baš taj klip koji je striktno napravljen kao medijska prezentacija za Srbe da im se ukaže kako ne trebaju da navijaju i vole svoju državu jer u njoj tobože žive Bošnjaci koji nikoga ne vole i ne žele da vide na stadionu kada igra BiH. Mogao si naprimjer uzeti pa napraviti klip sa utkmice BiH-Srbija u Sarajevu gdje su Srbi masovno došli sa namjerom da izazovu incident ili naprimjer Zrinjski-Partizan gdje su Srbi ničim izzvani pokazivali slike zločinaca itd.mehmedovic je napisao/la:" " поенту ' поста... Важна је " " ",' се % ' " "," не у овој ".... " ? " & " $,- ' ' ? $ ? у овој " " " " $ " " јавно " о тзв. " " " пјевају & " ? " на ? " ' " ($ се " то не $ вјероватно ? $ ? ?,? " $)... " се $ о " & " ",а не " %.![]()
" &," не ? $ гестове $ " пјевају о " " ? Хрвата,%
Ne želim da idem s tobom u polemiku, ali želim da ti kažem da je ružno za primjer uzeti propagandni materijal koji je isključivo napravljen sa namjerom da se Srbima ukaže da je veoma loše viliti svoju državu jer u njoj žive Bošnjaci koji ne vole Srbe.
P.S. Da ne bi druge opterećivali ovime ako nešto želiš da kažeš javi se privatno.
PP
- MinjonKocka
- Kontakt:
Mislim da ce navijaci Borca i dalje pjevati pjesme ove vrste, dok ne otjeraju upravu. Ipak im to nije opravdanje, s obzirom da imaju Avdukica na golu, isto ko sto nama ne trebaju nikakvi povici kad znamo da imamo tako izmjesanu ekipu, i uvrijedimo igrace koje ginu za plavi dres tim glupostima. Da ne pricam o moralnim i ljudskim vrijednostima, toga kod nas nema odavno.
Ali ova prica oko reprezentacije je smijesna. Ne bitno sta ja mislim o zastavi sa ljiljanima, oni koji ne vole drzavu u kojoj zive nece navijati za nju makar se sve te zastave zamjenile zastavama r.srpske i hercegbosne. Ne priznaju ni zastavu sa trokutom i zvijezdicama ni himnu koja nema tekst, a ne daju nam da eto da napisemo tekst himne, razvlace, kao da ce ijedan pjevati sa rukom na srcu.
To treba da se rijesi, ljude ne zanima Bosna, kakva god himna i zastava bile, pa prema tome pustite nas kojima to nesto znaci da je obiljezimo kako hocemo!
Ali ova prica oko reprezentacije je smijesna. Ne bitno sta ja mislim o zastavi sa ljiljanima, oni koji ne vole drzavu u kojoj zive nece navijati za nju makar se sve te zastave zamjenile zastavama r.srpske i hercegbosne. Ne priznaju ni zastavu sa trokutom i zvijezdicama ni himnu koja nema tekst, a ne daju nam da eto da napisemo tekst himne, razvlace, kao da ce ijedan pjevati sa rukom na srcu.
To treba da se rijesi, ljude ne zanima Bosna, kakva god himna i zastava bile, pa prema tome pustite nas kojima to nesto znaci da je obiljezimo kako hocemo!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
-
samoopusteno
- Kontakt:
ЈА не $ та $, ? % се она $ на & $ $ " ? ¥ " " група, не $ % се $ ? & & &...
$ су $ " ? на % ? ?, $ је $ :"" "" ...
" у ? пјевају :"Ајте на %, "*& ""
На $ " " " у Сарајеву опет :"" ""
" " $ $ " &, то пјева група $, " " ", ? $ се у ? пјева $ ' " " $ " ?...
Ето " " на " " - " на " ' " готово $ " ' ове ?-жуте заставе, него ратне затаве. " $ &, па $ $ се*" %..
П.С. " $ & се - у тој ? ?, & га знате. & " ' " ?, " на & & га $ " јер је цар, " " га $ " $ на ? "...
$ су $ " ? на % ? ?, $ је $ :"" "" ...
" у ? пјевају :"Ајте на %, "*& ""
На $ " " " у Сарајеву опет :"" ""
" " $ $ " &, то пјева група $, " " ", ? $ се у ? пјева $ ' " " $ " ?...
Ето " " на " " - " на " ' " готово $ " ' ове ?-жуте заставе, него ратне затаве. " $ &, па $ $ се*" %..
П.С. " $ & се - у тој ? ?, & га знате. & " ' " ?, " на & & га $ " јер је цар, " " га $ " $ на ? "...
- moustapha
- Kontakt:
U meni emocije moze probuditi samo jedna zastava i jedna himna. Uz to kada se uzme da ona kao takva nikoga ne vrijeđa u toliko ne osjecam da radim nesto naopako.
Varta zastava i himna bez teksta su nametnuti, a kada se radi o meocijama to se ne moze nekome vjestacki usadjivati.
Varta zastava i himna bez teksta su nametnuti, a kada se radi o meocijama to se ne moze nekome vjestacki usadjivati.
#divovi
- MinjonKocka
- Kontakt:
Ivica Osim odlazi iz Saveza.
Spasio nam je guzove,ali niko mu to neće priznati, nego će ga nazivati šlagiranim.
Hvala Bogu dragi Švabo da si i ti vidio koliko je sati, hvala ti za sve
Spasio nam je guzove,ali niko mu to neće priznati, nego će ga nazivati šlagiranim.
Hvala Bogu dragi Švabo da si i ti vidio koliko je sati, hvala ti za sve
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Trebao je to čak i prije uraditi.
Ovako za sve greške i propuste kojih je nemonovno bilo išle su an njegovu adresu. Da budemo realno, to nije nikakva blasfemija, jer je to jednostavno tako. Glava, uvijek trpi kritike i za šta jest i za šta nije kriv. Mnogi su se krili iza njegovog imena, a cjenu je plaćao sam on.
Bez obzira što sam i sam, priznaću, imao neke zamjerke na njegov rad i cjelog komiteta. Hvala mu, što je uskočio i spasio fudbal u BiH. Historija nek se pozabavi detaljima i konačnom presudom o njegovoj ulozi i radu.
Ovako za sve greške i propuste kojih je nemonovno bilo išle su an njegovu adresu. Da budemo realno, to nije nikakva blasfemija, jer je to jednostavno tako. Glava, uvijek trpi kritike i za šta jest i za šta nije kriv. Mnogi su se krili iza njegovog imena, a cjenu je plaćao sam on.
Bez obzira što sam i sam, priznaću, imao neke zamjerke na njegov rad i cjelog komiteta. Hvala mu, što je uskočio i spasio fudbal u BiH. Historija nek se pozabavi detaljima i konačnom presudom o njegovoj ulozi i radu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ivica Osim:
- spasio reprezentaciju od sunspenzije,
- spasio klubove od suspenzije,
- potpisao ugovor od 1800000 za premier ligu BiH,
- spasio savez od bankrota (fifa uskočila zbog njega i komiteta),
- sudijsak organizacija napredovala u njegovom mandatu, naše sudije počele suditi euro takmičenja,
- tv prenosi premier lige,
- donacija od 100000 km za nike lopte za premier ligu,
- skinuta blokada sredstava za omladinski fudbal
- skinuta blokada sa sredstava za fifa trening centar u zenici...
- spasio reprezentaciju od sunspenzije,
- spasio klubove od suspenzije,
- potpisao ugovor od 1800000 za premier ligu BiH,
- spasio savez od bankrota (fifa uskočila zbog njega i komiteta),
- sudijsak organizacija napredovala u njegovom mandatu, naše sudije počele suditi euro takmičenja,
- tv prenosi premier lige,
- donacija od 100000 km za nike lopte za premier ligu,
- skinuta blokada sredstava za omladinski fudbal
- skinuta blokada sa sredstava za fifa trening centar u zenici...
Samo da se ne vrate kriminalci i dusmani koji zele zlo ovoj drzavi, pa cak i preko sporta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Fino kaznit Borac sa 2 bez gledalaca i 10 000 km , i idemo dalje kao sto je Slavija i Zeljo kaznjeni.
-
samoopusteno
- Kontakt:
? овај """ ? $ " " $ ? на " се ¥ ? " (& ' те " у $ ' посту) " $ & " """...
? не, то је $ група, то је ", " ' то % ?
? не, то је $ група, то је ", " ' то % ?
Nebi tamo gdje se "babuka" hvalospjevima obasipa pa cu evo u opcenito temu,odlaskom "babuke" mozemo ocekivati povratak Zelje gdje je bio prije njegovog dolaska!
Iduce godine!
Siroki
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Olimpic
Slavija
Celik
8. Zeljeznicar!
Iduce godine!
Siroki
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Olimpic
Slavija
Celik
8. Zeljeznicar!
Živi bili pa vidjeli... Stavi taj svoj post u potpis pa da se sjetiš za godinu dana šta si napisao... 
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- MinjonKocka
- Kontakt:
Kad si ti bekicu poceo pratiti premijer ligu? Posto vidim da se ne sjecas da je Zeljo osvojio titulu u sezoni kad Ivica nije bio na celu saveza.
Pogresnog Osima mrzite, Amar je kriv za sve vase muke, otkad se on vratio Zeljo ne zna za tu sredinu tabele, a ne Ivica!
Pogresnog Osima mrzite, Amar je kriv za sve vase muke, otkad se on vratio Zeljo ne zna za tu sredinu tabele, a ne Ivica!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Te gore neću da komentarišem, samo ću ovo. Zastava Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda ne može smetati nikome. Prava BOSANSKA zastava! Nametnutu ne priznajem. Za to, nikako ne možeš osuđivati iako još uvijek za istu dobijemo kazne bez razloga.samoopusteno je napisao/la: Ето " " на " " - " на " ' " готово $ " ' ове ?-жуте заставе, него ратне затаве. " $ &, па $ $ се*" %..
Čelik Zenica 1945
Ja sad mi naupade na tekmi borac-velez kakvo je ono jadno sto oni majmuni skandiraju e moj boze/drzavo... 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Kao prvo to nije ratna zastava nego je to zastava Bosnjackog naroda u bih koja je ustavom i zakonom priznata kao takva obrazuj se malo. Vi srbi imate trobojku nasa je ljiljanka znaci nacionalna zastavaa to sto ne kontas sta cu ti ja. A plavo zuta zastava je zastava drzave bosne znaci postoji razlika izmedju te 2 zastave to neki ni bosnjaci ne kontaju.Nimla_RZ je napisao/la:Te gore neću da komentarišem, samo ću ovo. Zastava Republike Bosne i Hercegovine i svih njenih naroda ne može smetati nikome. Prava BOSANSKA zastava! Nametnutu ne priznajem. Za to, nikako ne možeš osuđivati iako još uvijek za istu dobijemo kazne bez razloga.samoopusteno je napisao/la: Ето " " на " " - " на " ' " готово $ " ' ове ?-жуте заставе, него ратне затаве. " $ &, па $ $ се*" %..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ocekujemo povratak brotnja, modrice maxime iz mrvih na staze stare slave...jel to hoces da kazes?bekicamir je napisao/la:Nebi tamo gdje se "babuka" hvalospjevima obasipa pa cu evo u opcenito temu,odlaskom "babuke" mozemo ocekivati povratak Zelje gdje je bio prije njegovog dolaska!
Iduce godine!
Siroki
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Olimpic
Slavija
Celik
8. Zeljeznicar!
3 put mjeri jednom presjeci, tako i ti 3 put razmisli sta hoces da napises, pa nesto napisi, ovako ti post ispada neinteligentan i smijesan drugim forumasima
haj dobro sto je pitarima i mladji i stariji nabio komplekse, al sto vama ostalima majke ti?
Za zivot cijeli!
Ovdje izgleda ima dosta balavurdije koja ne pamte dalje od 2009 godine. Gospoda draga, vaš problem nije u Ivici, nego u Amaru. Za mali podsjetnik, Amar je prije dolaska Ivice Želji donio 3 titule šampiona. Dok je Ivica radio u Japanu Amar je već tada dvije title osvojio. Ima li logičkog objašnjenja? Ili je i tada ''babuka'' štelio??? Nego mene više zanima koja vrsta kmečanja nas od sada očekuje, mislim, za ove kmečavce (prepoznat će se), jer morat će se neko opravdanje naći kada Željo opet titulu uzme. Ono, čisto me zanima. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.