Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
BvB Echte Liebe !!!
Hvalaaa,heheh Shity za Mullera daje 45 mil al jok ne ide on nigdje....Damir_BvB je napisao/la:http://www.mediafire.com/?asll50t75x1r3a3
- Invincibles
- Kontakt:
Samo se nadam,da ovo nije ni 10% konacne igre...
**** igru gdje Walcotta prodas za 20milki,i to u zadnjoj godini ugovora,a dovedes Goetzea za 25-30max...
Stvarno komedija sto se tice transfera,Baines se ne moze dovesti za 40milki.Jedino sto mi se svidja je uvod,kada vas upoznaje sportski direktor,pa onda razgovor sa asistentom...Malo me nervira i promjena sto se tice rasporeda onih ikona,10 godina jedna te ista shema,i onda ovaj serijal okrenu za 360 stepeni.
I poceo sam jednu utakmicu sa "strasnom postavom",i Southampton mi je uvaljao 7 golova,do 70.min nakon cega sam izasao iz igre,i istu obrisao...
Sve u svemu izgleda kao da su sve promjene koje su do sada trebali uvodit' postepeno,uveli odjednom...

**** igru gdje Walcotta prodas za 20milki,i to u zadnjoj godini ugovora,a dovedes Goetzea za 25-30max...
Stvarno komedija sto se tice transfera,Baines se ne moze dovesti za 40milki.Jedino sto mi se svidja je uvod,kada vas upoznaje sportski direktor,pa onda razgovor sa asistentom...Malo me nervira i promjena sto se tice rasporeda onih ikona,10 godina jedna te ista shema,i onda ovaj serijal okrenu za 360 stepeni.
I poceo sam jednu utakmicu sa "strasnom postavom",i Southampton mi je uvaljao 7 golova,do 70.min nakon cega sam izasao iz igre,i istu obrisao...
Sve u svemu izgleda kao da su sve promjene koje su do sada trebali uvodit' postepeno,uveli odjednom...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Trebace neki patch za to, jbt ja dobio intera 2:0 i u sljedecoj utakmici me catania vodi na poluvremenu 4:0. Ja u soku isti ba tim samo zamijenio bojana za el shaarawya. Na kraju sam stavio 3-5-2 da me ne ubiju skroz jer sam vidio da je neki bug u pitanju 

- Vandelanoitte
- Kontakt:
jel izašao demo ako nije kada izlazi ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- Invincibles
- Kontakt:
Jest drug,izasao je ja msm 26.10,a imas na temi link za download...Vandelanoitte je napisao/la:jel izašao demo ako nije kada izlazi ?

Imam osjećaj da su ovi htijeli previše sa novim FM-om i da su posteno zeznuli igricu i svu realnost ako je ikada i bilo 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
vala nadjidjali su previse fm, na 12 sam stigao do 2020 godine sa Lutonom pa evo opet s njima pocinjem
nisam jos nijednu tekmu odigrao ali vidim po komentarima da je nerealan fm.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Invincibles
- Kontakt:
Potpis!xinxee je napisao/la:Imam osjećaj da su ovi htijeli previše sa novim FM-om i da su posteno zeznuli igricu i svu realnost ako je ikada i bilo
Kao sto rekoh,sve izmjene koje su se trebale implementirat' postepeno zadnjih godina,nabacali su odjednom u ovaj...
slazem se !xinxee je napisao/la:Imam osjećaj da su ovi htijeli previše sa novim FM-om i da su posteno zeznuli igricu i svu realnost ako je ikada i bilo
Pretjerujete , ovo je samo demo ja dok ne vidim čitavu igricu neću ništa pričati loše 

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
IGram betu (koja je kao full igra) i ne vidim to o cemu pricate, da je nerealan. U cemu to vidite ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ne znam sta se ljudi zale. Skinuo sam demo verziju i impresioniran sam, mnogo je preglednije i modernije za igrati. Meni se mnogo svidja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mozel neko postavit dostupne profile (ocjene) nasih reprezentativaca?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam odusevljen, nekako mi izgleda brzi ovaj fm nego prosli i preglednije je dosta
Opet je krenula dominacija sa Lutonom uz par novopridoslih mladica koji jedu terene u BSP-u

Krenuo sa Evertonom, nikog nisam želio prodati, iako su za Felainia i Bainesa nudili preko 20M. Doveo Andersona sa 4M. U Ligi solidno startovo, u Liga kupu ispao u drugoj rundi.
Sve u svemu sviđa mi se novi FM, što se tiće transfera i cifara jesu malo zeznuli, ali se može uživiti u igru...
Sve u svemu sviđa mi se novi FM, što se tiće transfera i cifara jesu malo zeznuli, ali se može uživiti u igru...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo je steta kad dodje full igra nastavljamo sa small db.
Ja uvijek pocnem ispocetka, jer ionako do full verzije odigram po 2 ili 3 sejva do januara
A i nije zanimljivo igrat sa small db.

A i nije zanimljivo igrat sa small db.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vala bas, ja na fm 12 doveo u prvoj godini nekih anonimusa po 18-19 godina iz Velsa,Sj.Irske i Irske, poslije ih unovcio za par miliona 

Jaran me zamolio da postaivm oglas i ovde, FM 2013 50KM na steamu. Za vise informacija pp pa da vam prosljedim pik profil.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.