FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nema tu sentimentalnosti sloboda treba rezultat,sa nasom djecom koja igraju po nizim ligama znas gdje bi zavrsili sa mramorom u ligi.Dovesti igrace ponavljam po ko zna koji puta , kad je sloboda gazila sve pred sobom, igrace koji su imali uspjeh ,a to se zna koji su igraci njih 4 do 5 dovedes udjes u ligu i imas spremnu ekipu za primeru.Nemoj vise eksperimenata , 3 u ligi smo bili i dva puta zaredom u finalu kupa to je provjereni recept ziheraski to odraditi i uci.Ovako nesto eksperimentisat onda ces jos da se kaljuzas u ovoj ligi.Moze nasa djeca ali tipa bekica onog sto je sa dinamom potpisao ,mesanovica, necu spominjat saida jer onakvog zadugo necemo naci,a ovo ostalo je tanjez.Za jahu nemas momka sta moliti covjek ima porodicu svako ide gdje mu je bolje ako su mu ponudili posao ima moj blagoslov sretno mu bilo.Igro je jaha pod inekcijama x puta igro je i u onoj generaciji koja je harala ligom.Tako gdje god ode sretno mu bilo,da se mene pita momku naci kakav posao i ostaviti ga u slobodi nek igra do kraja karijere fighter je ono.
Ma tesko da klub moze opstati samo od nasih igraca iz omladinskog pogona, nemoj te molim vas pricati gluposti, ok razumijem da treba malo vise pruzati priliku za igranje mladim igracima iskljucivo iz nase skole fudbala(kao npr. Gojkovic) momak koji ima svega 17 god a ima tu jos poneki mladi igrac koji bi mogao preko Slobode otici u Evropu, ali najgore mi je kad pomislim da su dosad u nasoj upravi slabo radili sa mladim igracima, hocu da vam kazem kad neki mladi igrac potpise za klub na 3 do 4 godine onda je to vec nesto, jer bi tako Sloboda profitirala od eventualnih transfera, a ne odigra jednu sezonu dobru i menadjer ga izlevati da ne potpise ugovor sa Slobodom da bi on zaradio od nekog transfera e toga se trebamo rijesiti pod hitno, onda treba nama iskusnih igraca u klubu, krenimo prvo od golmana Divkovica koji je od pocetka sezone imao par kikseva, moze napredovati jer iz gresaka se uci ali nam treba neki dobar golman da bi se vratili u Premijer ligu, da se ja pitam pokusao bi vratit Gavarica, Crnogorca, Zoletica, i dovesti 2 napadac dobra i mozda nekog iz odbrane. Nadam se kao i svi ostali da ce Opstina malo vise pogurati Slobodu a i Meske da radi svoj posao a manje da prica o navijacima, on dobro zna da bez navijaca nema kluba i bolje mu je da saradjuje sa navijacima jer ce tako vise uspjeti.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znal neko nesto vise o tome da je Meske otvorio klub Sloboda 1919 ?
ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!
pogledajte Hajduk , navijaci u inat svima pune stadion i obaraju rekorde svake sedmice , e dok se i Tuzla tako ne probudi , NISTA OD REZULTATA !!!
pogledajte Hajduk , navijaci u inat svima pune stadion i obaraju rekorde svake sedmice , e dok se i Tuzla tako ne probudi , NISTA OD REZULTATA !!!
Vas klub je u dugovima preko glave puta 3., dok neko finansiski ne pomogne nista od toga. A realno gledajuci publika u BiH to ne moze kad je bilo koji klub u pitanju. Taman da se napuni puna ta nova tribina po 5 KM karta te pare odu na rezije i neke osnovne stvari, o platama da ne pricamo. A kad smo vec kod plata nije FK Sloboda 11 igraca + 5 rezevi + 1 trener, koliko jos ima uposlenika i obaveza.RUDARSKA2 je napisao/la:ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!
Zato ti kazem iako Hajduk ima pune tribine to su sitne pare, ne moze to puno pomoci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Vas klub je u dugovima preko glave puta 3., dok neko finansiski ne pomogne nista od toga. A realno gledajuci publika u BiH to ne moze kad je bilo koji klub u pitanju. Taman da se napuni puna ta nova tribina po 5 KM karta te pare odu na rezije i neke osnovne stvari, o platama da ne pricamo. A kad smo vec kod plata nije FK Sloboda 11 igraca + 5 rezevi + 1 trener, koliko jos ima uposlenika i obaveza.RUDARSKA2 je napisao/la:ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!
Zato ti kazem iako Hajduk ima pune tribine to su sitne pare, ne moze to puno pomoci.
ne kontas drug poentu ... usput , i tvoj klub ima dugova preko glave puta 3 !!!
-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Vas klub je u dugovima preko glave puta 3., dok neko finansiski ne pomogne nista od toga. A realno gledajuci publika u BiH to ne moze kad je bilo koji klub u pitanju. Taman da se napuni puna ta nova tribina po 5 KM karta te pare odu na rezije i neke osnovne stvari, o platama da ne pricamo. A kad smo vec kod plata nije FK Sloboda 11 igraca + 5 rezevi + 1 trener, koliko jos ima uposlenika i obaveza.RUDARSKA2 je napisao/la:ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!
sve je ok, fino zboris al de matere ti brini o svom klubu mani se nas i nama soljenja pameti,imate i vi puno problema, sve mi to znamo i bez tebe. pun mi je q vas "dobronamjernih" a zacerate kad se najmanje ocekuje, pusa, cao

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
a ja taman konto..dobro je..druga liga ima i svjetlu stranu medalje...rjesili smo se ovih babinih minderasa pa nas nece smarat vise..kad eto njih da nam objasne neke stvari...samo nam VI nemojte pomagat i solit pamet,sviju vam..imate leotar pa njima objasnjavajteElegant je napisao/la:Vas klub je u dugovima preko glave puta 3., dok neko finansiski ne pomogne nista od toga. A realno gledajuci publika u BiH to ne moze kad je bilo koji klub u pitanju. Taman da se napuni puna ta nova tribina po 5 KM karta te pare odu na rezije i neke osnovne stvari, o platama da ne pricamo. A kad smo vec kod plata nije FK Sloboda 11 igraca + 5 rezevi + 1 trener, koliko jos ima uposlenika i obaveza.RUDARSKA2 je napisao/la:ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da se Tuzla digla onda kad je trebalo, do ovoga ne bi ni došlo. Na Tuzlu nemoj da računaš u budućnosti. Pala je Dita, veći ponos od FK pa nikome ništa.RUDARSKA2 je napisao/la:ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i skoro od ovog sarajlijice zaboravih da prokomentarisem tu FAMOZNU nasu djecu....kaka bolan nasa djeca..jestel vi normalni...pun mi je vise krc price o toj djeci..nama trebaju provjereni i iskusni igraci da se iscupamo iz ove kaljuge...sa tom NASOM djecom bi sa proleterom ganjali...kako vam vise ne dosadi,jbt....cuj nasa djeca
..u 21. vijeku pricate o fudbalerima koji bi mater prodali i presli u redove najveceg rivala za kesh..sto vidzamo svaki Boziji dan a vi trubite o nekoj lojalnosti..smijesno

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Kod vas vec kukaju i nadaju se spasavanju transferom Dzeke. Niste u puno boljoj situaciji finansijski, jos kada budete morali popravljati tribine poslije snijega.Elegant je napisao/la:Vas klub je u dugovima preko glave puta 3., dok neko finansiski ne pomogne nista od toga. A realno gledajuci publika u BiH to ne moze kad je bilo koji klub u pitanju. Taman da se napuni puna ta nova tribina po 5 KM karta te pare odu na rezije i neke osnovne stvari, o platama da ne pricamo. A kad smo vec kod plata nije FK Sloboda 11 igraca + 5 rezevi + 1 trener, koliko jos ima uposlenika i obaveza.RUDARSKA2 je napisao/la:ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!

Cijene karte u Splitu: 40, 60 i 80 kuna, prosjek 60kn x 25000 = 1.500.000 kn ili otprilike 405.000KM
Malo

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
tako je almire , svaka ti je na mjestu . kakva NASA djeca , kad ne zele ugovore potpisati na 3 -4 sezone ... i mogu vec sutra za kikiriki preci u bilo koji drugi klub . nabijem ih .staragarda je napisao/la:i skoro od ovog sarajlijice zaboravih da prokomentarisem tu FAMOZNU nasu djecu....kaka bolan nasa djeca..jestel vi normalni...pun mi je vise krc price o toj djeci..nama trebaju provjereni i iskusni igraci da se iscupamo iz ove kaljuge...sa tom NASOM djecom bi sa proleterom ganjali...kako vam vise ne dosadi,jbt....cuj nasa djeca..u 21. vijeku pricate o fudbalerima koji bi mater prodali i presli u redove najveceg rivala za kesh..sto vidzamo svaki Boziji dan a vi trubite o nekoj lojalnosti..smijesno
p.s. gledam jucer juniore protiv kaknja , onaj music mali ne moze igrati ni za juniore vjerujte , nula od igraca . al je kapiten .... SLOBODU UBIJA KORUPCIJA !!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
U FK Sloboda žele nastaviti pobjedonosni niz: Na megdan Krajini bez Omića i Mešića!
Dolaskom Denisa Sadikovića na čelo Stručnog štaba FK Sloboda, tuzlanski nogometaši su otvarili četiri pobjede i dva poraza.
Sa osvojenih 12 bodova u pet posljednjih utakmica, Sloboda se približila grupi od četiri ekipe koje predvode prvoligašku tabelu, na svega nekoliko bodova.
Uspiju li u naredne dvije utakmice, kada igraju sa Krajinom u Cazinu i „fenjerašem“ Krajišnikom kod kuće, upisati još šest bodova, „crveno-crni“ bi imali dobre šanse da prezime u samom vrhu tabele, te na proljeće krenu ka prvom mjestu i povratku u Premijer ligu.
- U situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, odrađujemo utakmicu po utakmicu. Ne gledamo tako daleko. Ekipa Krajine ima tri vezana poraza, i sigurno je da će dati maksimum da protiv nas prekine tu seriju. Čeka nas težak posao, ali vjerujem da uz maksimalno zalaganje možemo ostvariti i pobjedu. Nakon toga ćemo razmišljati o naredne dvije utakmice do zimske pauze – rekao nam je Denis Sadiković, svjesno spuštajući loptu pred vrlo važne utakmice.
U Cazinu Tuzlaci neće moći računati na Muhameda Omića koji ima tri žuta kartona, te Mirzu Mešića koji mora „odraditi“ još jednu utakmicu zbog isključenja u Lukavcu.
Ekipa će na put krenuti sutra, dan prije utakmice.
Dolaskom Denisa Sadikovića na čelo Stručnog štaba FK Sloboda, tuzlanski nogometaši su otvarili četiri pobjede i dva poraza.
Sa osvojenih 12 bodova u pet posljednjih utakmica, Sloboda se približila grupi od četiri ekipe koje predvode prvoligašku tabelu, na svega nekoliko bodova.
Uspiju li u naredne dvije utakmice, kada igraju sa Krajinom u Cazinu i „fenjerašem“ Krajišnikom kod kuće, upisati još šest bodova, „crveno-crni“ bi imali dobre šanse da prezime u samom vrhu tabele, te na proljeće krenu ka prvom mjestu i povratku u Premijer ligu.
- U situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, odrađujemo utakmicu po utakmicu. Ne gledamo tako daleko. Ekipa Krajine ima tri vezana poraza, i sigurno je da će dati maksimum da protiv nas prekine tu seriju. Čeka nas težak posao, ali vjerujem da uz maksimalno zalaganje možemo ostvariti i pobjedu. Nakon toga ćemo razmišljati o naredne dvije utakmice do zimske pauze – rekao nam je Denis Sadiković, svjesno spuštajući loptu pred vrlo važne utakmice.
U Cazinu Tuzlaci neće moći računati na Muhameda Omića koji ima tri žuta kartona, te Mirzu Mešića koji mora „odraditi“ još jednu utakmicu zbog isključenja u Lukavcu.
Ekipa će na put krenuti sutra, dan prije utakmice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Danas Tino u Merkatoru,valjda će mu šoping pomoći da odlično brani u subotu i da ne primi gol iz kornera
Šalu na stranu 0:2 na nas 

crvenocrnitz je napisao/la:Elegant je napisao/la:Vas klub je u dugovima preko glave puta 3., dok neko finansiski ne pomogne nista od toga. A realno gledajuci publika u BiH to ne moze kad je bilo koji klub u pitanju. Taman da se napuni puna ta nova tribina po 5 KM karta te pare odu na rezije i neke osnovne stvari, o platama da ne pricamo. A kad smo vec kod plata nije FK Sloboda 11 igraca + 5 rezevi + 1 trener, koliko jos ima uposlenika i obaveza.RUDARSKA2 je napisao/la:ljudi mozemo mi ovako do sutra ... sve ista prica , a 300 ljudi na stadionu !!!
sve je ok, fino zboris al de matere ti brini o svom klubu mani se nas i nama soljenja pameti,imate i vi puno problema, sve mi to znamo i bez tebe. pun mi je q vas "dobronamjernih" a zacerate kad se najmanje ocekuje, pusa, cao
eto kakav smo mi grad i narod,covjek daje svoje misljenje odma mu svi kontrirate pa nije ni cudo sto nas niko ne voli ... :ugeek:
ULTRA '87 TUZLA
Niko nas ne voli k.urac nas zaboli 

Joguncic,Okanovic,Gavaric, Crnogorac al neznam sta je snjim , Kasapovic, Mujic, Zoletic, Čejvanovic. Kad bi na polu sezoni ovo sve doveli mislim da bi mogli u Pl, ovi momci su uvijek igrali srcem za Slobodu i sa platom i bez i mislim da nas nebi bas puno kostali ko sto bi neki drugi igraci a jos su provjereni. Music, Jusufovic, Prses, Hasanovic, Ahmetovic a on svakako nije ni igrao neznam jel jos u klubu, Sale, Mešic, sve ovo poslat po nizim ligama nek dole nauce igrat nek ojacaju i sigurno bi igrajuci za klubove u nizim ligama shvatili da nisu neke zvijezde i da nema glume, Mešicu se zahvalit. Ja bih volio ovakvu rekonstrkuciju igraca, vjerovatno jos nekih izmjena al svakako zadrzat Stanu,Sisica,Cerica, Pejic
-
- Kontakt:
Ova prva rečenica ti je super.Ovo što sam rekao našu djecu pa i to su naši momci,a ne ovi što nas dovedoše pa skoro i do ispadanja u još niži rang.Ono što je najveći problem-a što mi reče jedan od naših trenera što se uvijek najtalentovanija djeca izgube zbog tatinih sinova tj,sponzorskih igrača.Mene kao čovjeka(mada dijete nije ništa krivo) boli kad vidim kako se neki poput Memišvića lijepo guraju,a taj isti Memišević je našu djecu omalovažavao na sve načine kao i naše najbolje trenere poput Malokočevića,Sadikovića,Crnkića i durgih,dok jedan mali Musić (ne naše dijete)koji se odlično pokazao u pripremnim utakmicama ,lijepo gurnuo u stranu ,jer kako mi rekoše nema dobru zaleđinu.E pa ako se to još kod nas gleda ,onda čemu se mi ovdje sikiramo molim vas ,jer mi bez naše djece ne možemo ni opstati pa vi pričajte šta hoćete,Upravo je to neko ovih dana i napisao kad je Sajo u pitanju,Ako se on proda mi tu jedino neke pare i možemo dobiti,ili napr, oba Bekića,Mešanović i druga naša djeca koja su danas u drugim klubovima zato što ih mi nismo htjeli.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nema se sta pricati, 9 bodova iz 3 utakmice i to je to!
Ko mijenja ovog Omica ? vjerovatno Salihovic na stoperskoj poziciji, sreca pa nam niko vise ne fali osim Mesica koji nam i ne treba, ma samo pobjeda dolazi u obziru u Cazinu, ne treba se previse dizati samo treba odigrati srcem i borbeno, a i putuje se dan ranije tako da mislim da ce bit spremni za utakmice.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫