Jesu jesu.Lesnar je napisao/la:
torcida nije odavde,oni su s neke druge planete![]()
Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- SultanSulejman
- Kontakt:
Re: Navijaci..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcm82 ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
hahahah jel ovo u juznoj americi negdje ili u sjevernoj.Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
![]()
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcm82 ... 1_1280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Argentina. Derbi u auto trkamaterabajt je napisao/la:hahahah jel ovo u juznoj americi negdje ili u sjevernoj.Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Rade to Poljaci stalno...
Evo od pre dva vikenda
[youtube][/youtube]

Evo od pre dva vikenda
[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Chelsea-United

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu baklju 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Neka neka,nemoj reci da nije za pohvaluSTEVIE je napisao/la:evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu baklju
Volim te Celik ! ! !
neznam brate, englezi i ultra' fazon mi nije nikako prirodno... cudno je to nekako. oni su uvijek imali svoj stil forcanja i te neki stvari. sto se tice svaba, ma kod njih su ddr-ovci zakonEmir ZENICA je napisao/la:Neka neka,nemoj reci da nije za pohvaluSTEVIE je napisao/la:evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu bakljuA svabe su vec uveliko poceli sa bakljama
da zans kakva je kazna za ovo vise bi cjenio ovu jednu baklju,nego 10 bakljada na stadionima po BiHSTEVIE je napisao/la:evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu baklju
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bas zato,ova baklja je za pohvalu,barem sa moje strane.Neka malo i njih,bilo je fino gledati tu utakmicu,pogotovo zadnje minute kad su Unitedovci poceli navijati a ovi ih usutili golomSTEVIE je napisao/la:
neznam brate, englezi i ultra' fazon mi nije nikako prirodno... cudno je to nekako. oni su uvijek imali svoj stil forcanja i te neki stvari. sto se tice svaba, ma kod njih su ddr-ovci zakon
Volim te Celik ! ! !
@ciza: jok eto neznam ja nista o zakonima o huliganstvu na otoku...
@emir:

@emir:
- SultanSulejman
- Kontakt:
Pitam se ko je dobio doživotnu suspenziju sa stadionaEmir ZENICA je napisao/la:Neka neka,nemoj reci da nije za pohvaluSTEVIE je napisao/la:evo ih ko' svabe, odmah slavlje kad uspiju zapaliti jednu bakljuA svabe su vec uveliko poceli sa bakljama
- bistrikboy
- Kontakt:
Meni ovo kod Svaba u vezi pirotehnike i svega izgleda skroz izvjestaceno,nekako nemaju smeka jbga nimalo.Policija im jos uvijek nije krenula u konacni obracun kontra toga tek je u pripremi akcioni plan u kojem ucestvuju i predstavnici (ovo je trebalo pod navodnike) navijaca.to su pretezno placenici kluba koji pokusavaju masu usmjeriti ka onome sto zeli savez,policija i uprava.Cesto uspijevaju.Generalno u Njemckoj ce se u okrsaj sa ultra pokretom krenuti najvjerovatnije u proljece 2013 kao jedna od tacaka predizborne kampanje jer Njemacka bira vladu u septembru 2013.Sve su fino smislili.Okrugli stolovi o navijacima su vec odavno poceli,sace pritisak medija koji ce pripremiti puk za podrsku kontra navijaca i ostalo je samo onda da se krene u obracun.Steta.Do tada nek' yebu svima majke gdje stignu svjesni su i sami da nece to jos dugo ici.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Braća!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ne gotivim nijedne ali red je bio da makar naše ljiljane okače,nebitno jel ima hordaša sa njima ili neVanBasten je napisao/la:
Braća!
[youtube][/youtube]
Obrisano je s Dinamove teme pa eto da ovdje stavim:
[youtube][/youtube]
Sprdnja s policijom i redarima
Ovo je samo dio "šetalice"...preko 20.min. su se ovako prošetavali po tribini
[youtube][/youtube]
Sprdnja s policijom i redarima
Ovo je samo dio "šetalice"...preko 20.min. su se ovako prošetavali po tribini
Sukob navijaca Pariza i Dinama u parizu ,ima i tesko povriedjenih
.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Prema navodima pariškog dnevnika Le Parisien, jedan navijač Dinama teško je ozlijeđen i hitno je prebačen u bolnicu, a još jednom se pružala pomoć na licu mjesta. Kako saznajemo, ozlijeđeni navijač ostao je bez dijela prsta zbog petarde.
Posljednje informacije iz Francuske govore kako su u tučnjavi teško ozlijeđena dva hrvatska navijača, a ne jedan kao što je sinoć javljeno.
PSG-ovi huligani: Razbili smo Hrvate, tražimo ih po ulicama
Pariški huligani po navijačkim stranicama hvale se kako su nad gostima iz Hrvatske ostvarili "veliku pobjedu" i poručuju im kako "Kop of Boulogne i dalje traži Hrvate po pariškim ulicama."
Iz navijačkih krugova dolazi informacija o drugačijoj brojnosti sukobljenih strana, ali i ishodu tučnjave: "Bilo je dvadesetak Hrvata i osamdesetak Parižana, koji su se nakon policijske intervencije razbježali, dok su gostujući navijači uhićeni".
"Teško su ozlijeđena dva hrvatska navijača"
Posljednje informacije iz Francuske govore kako su u tučnjavi teško ozlijeđena dva hrvatska navijača, a ne jedan kao što je sinoć javljeno.
Lako biti lav iz kreveta! Dole sam prije sveg da bodrim Dinamo i da sam
sa svojom škvadrom! Kaj je bilo, bilo je... sam da se zna nema govora
o nekakvoj pobjedi, ak su im to najjači ultrasi . "Mnogo smo jaki kad nas je bar 3 puta više", a kad krene po naški šora i artiljerija mane kogni i svi hvataju
đadu.. samo kaj je dosta škvadre izgubljeno od strane rije. From Pariz to ZG with love
To be cont...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.