Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
pogledao sam i ja, dobro si sve to preveo, a taj dio ni ja nisam razumio, nešto zbrza kao da hoće rukama da objasni, al na kameri se ruke ne vide
djeluje zadovoljno.
Jel preživio Sandy 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Kad smo kod toga:
Kod: Označi sve
EKSKLUZIVNO: Uragan Sandy uništio Teletovićevu kuću!
Uslijed prirodne katastrofe donji sprat Teletovićevog doma totalno je poplavio, a kuća je ostala i bez struje…
Uragan Sandy devastirao je kuću našeg Mirze Teletovića, košarkaša NBA ligaša Brooklyn Netsa, ekskluzivno saznaje ****.ba. Reprezentativac naše zemlje tako je primoran tražiti novi dom u Americi.
„Bez obzira što Mirza igra u Bruklinu trening centar njegove ekipe je u Nju Džersiju. I on je stradao uslijed uragana Sandy, te Brooklyn Netsi sinoć nisu ni trenirali pred večerašnju prvu zvaničnu utakmice u sezoni sa New York Knicksima“, rekao je u telefonskom razgovoru za ****.ba Miško Ražnatović, agent Mirze Teletovića, naglasivši:
„Što se tiče njegove kuće i ona je u Nju Džersiju, te joj je donji sprat totalno poplavio. Ostala je i bez struje. Mirza je tako već danas počeo tražiti novu kuću u koju će useliti čim prije“.
Ražnatović kaže i kako je u stalnom kontaktu sa Teletovićem. Ističe da se naša sportska zvijezda osjeća dobro, bez obzira na stanovite probleme, te da Teletović spreman dočekuje prvenstveni debi. Ipak, atmosfera pred utakmicu i nije onakva kakva se očekivala.
„Normalno je da je palo interesovanje za utakmicu. Ljudi na istočnoj obali nakon katastrofalnog uragana imaju prečih životnih stvari“.
IZVOR: scspor.t.ba
Sport je lijek za tijelo i duh.
- TheVerminator
- Kontakt:
Na lshunteru piše da je odgođenaYucca je napisao/la:Znaci utakmica se igra veceras nije odgodena
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Na TNT americkoj nacionalnoj televiziji koja prenosi utakmicu najavljuje se vecerasnja 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odgođena je tekma, tako piše na oficijelnom Fan Pageu 'Brooklyn Netsa'.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Naravno da je odgodjena. Kako će igrati kad nema struje. New York je prekrila tama. Stigla ka Erkemova kletva.JTS je napisao/la:Odgođena je tekma, tako piše na oficijelnom Fan Pageu 'Brooklyn Netsa'.
navodno je uragan uništio i childressovu kuću, stan taylora je poplavljen, a evans i watson nemaju struje 
nije istina da je unistena mirzina kuca, samo malo vode uslo, nije velika steta uopste
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
metar vode u kući je malo vode? 
pa fino pise da su kvarovi vec popravljeni i da ce se uselit opet, a prve vjesti su bile da je kuca unistena i da ce morat trazit novi smjestaj
pa i jest morao tražit novi smještaj (otišao je u hotel), nije pisalo da će morat tražit novu kuću za useljenje
Stvarno mi žao Mirze , ne znam kako će izgurati ovo je jako težak period za njega...
Šta mislite da mu skuckamo kakvu donaciju, da se oporavi. Ja ironije malo mu prokislo i odmah senzacija svi pišu o tome, kod nas ljudi veću vlagu po zidovima imaju.
Šta mislite da mu skuckamo kakvu donaciju, da se oporavi. Ja ironije malo mu prokislo i odmah senzacija svi pišu o tome, kod nas ljudi veću vlagu po zidovima imaju.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- pintol_TM87
- Kontakt:
jes vala , glavna vijest kako mu je voda bila 90 centi a u njemu 2 metrateodolit je napisao/la:Stvarno mi žao Mirze , ne znam kako će izgurati ovo je jako težak period za njega...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ljudi u Doglodima toga imaju i bez cunamijapintol_TM87 je napisao/la:jes vala , glavna vijest kako mu je voda bila 90 centi a u njemu 2 metrateodolit je napisao/la:Stvarno mi žao Mirze , ne znam kako će izgurati ovo je jako težak period za njega...
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Opet loš prijevod sa engleskog. Mirza kaže da je razina vode 3 stope, što i dođe oko 90 cm, ali kad kažeš 90cm ispada da je on uzeo metar i mjerio da imamo prezicne informacije, a ne da je ocijenio ofrlje.
Takođe rečenica "Teletovic did say that he’d already had everything fixed, though, and that he was planning on returning as soon as power returns." ne ynači da je on nešto popravljao u kući već da mu je sve sređeno (vjerovatno misli da preseljenje u hotelsku sobu), a da bez obzira na to ide nazad u kuću čim dođe struja.
A da će posla biti, biti će. Tepihe, itisone mora baciti, možda dosta namještaja, sve dezinficirati. Sve će to osiguranje njegove kuće pokriti (uključujući i hotelski smještaj), ali da je sve to prijatno, baš i nije. Dobro je još i prošao. Tyshawn Taylor je ostao zarobljen u svom stanu sve do danas.
Takođe rečenica "Teletovic did say that he’d already had everything fixed, though, and that he was planning on returning as soon as power returns." ne ynači da je on nešto popravljao u kući već da mu je sve sređeno (vjerovatno misli da preseljenje u hotelsku sobu), a da bez obzira na to ide nazad u kuću čim dođe struja.
A da će posla biti, biti će. Tepihe, itisone mora baciti, možda dosta namještaja, sve dezinficirati. Sve će to osiguranje njegove kuće pokriti (uključujući i hotelski smještaj), ali da je sve to prijatno, baš i nije. Dobro je još i prošao. Tyshawn Taylor je ostao zarobljen u svom stanu sve do danas.
hahahahalevat je napisao/la:Opet loš prijevod sa engleskog. Mirza kaže da je razina vode 3 stope, što i dođe oko 90 cm, ali kad kažeš 90cm ispada da je on uzeo metar i mjerio da imamo prezicne informacije, a ne da je ocijenio ofrlje.
mozda cojek jos nije poredo tepihe i itisone... ceko da mu se osusi parket...
joj sto se nasmijah na na sabahu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Još samo heklanje da poreda i može se vratiti u normalan život. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U New Yorku imaju stakore velicine dabra, nista neobicno. I ogromno ih je.. Bice zanimljivo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.