Svasta poslije uragana Sandytevezito je napisao/la:Cardiff je u Aaronu Ramseyu vidio nogometaša koji će klub odvesti do Premierlige i ponoviti uspjeh iz 1927. kada je klub iz Walesa osvojio FA Cup kao jedina ne-engleska momčad. Ipak, Ramseya nisu uspjeli zadržati. Wenger ga je "snimio" i doveo za 6.4 milijuna eura. Ramsey se u Arsenalu odlično snašao i danas je vezni red londonskog kluba nezamisliv bez njega. Odličnim igrama za klub s Emiratesa stigao je i do reprezentacije Walesa za koju je odigrao 25 utakmica.
Biser preuzet sa Indexa Jel se oni sale ili ozbiljno ovo misle...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- paranojafredy
- Kontakt:
ramsej nesto najsmjesnije poslje mucki i del boya,a ima veze s Londonom
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
Bilo bi fantastično kad bi Wenger doveo Zahu. Čak i po cijenu prodaje Walcotta. Sjajan igrač. Ono bi moglo k'o od šale biti WC igrač. Životinja ukratko.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
arminarsenal
- Kontakt:
Bas mu gledam sad CW,lik je vrh...Arnelinho je napisao/la:Bilo bi fantastično kad bi Wenger doveo Zahu. Čak i po cijenu prodaje Walcotta. Sjajan igrač. Ono bi moglo k'o od šale biti WC igrač. Životinja ukratko.
PS: Jel Ox spreman za Utd. ?
- TheVerminator
- Kontakt:
tevezito je napisao/la:Cardiff je u Aaronu Ramseyu vidio nogometaša koji će klub odvesti do Premierlige i ponoviti uspjeh iz 1927. kada je klub iz Walesa osvojio FA Cup kao jedina ne-engleska momčad. Ipak, Ramseya nisu uspjeli zadržati. Wenger ga je "snimio" i doveo za 6.4 milijuna eura. Ramsey se u Arsenalu odlično snašao i danas je vezni red londonskog kluba nezamisliv bez njega. Odličnim igrama za klub s Emiratesa stigao je i do reprezentacije Walesa za koju je odigrao 25 utakmica.
Biser preuzet sa Indexa Jel se oni sale ili ozbiljno ovo misle...
Potrefi se i njemu nekad dobra utakmica, al' da je nezamisliv vezni red, u kojem su Wilshere, Diaby, Cazorla, Coquelin, Arteta, bez njega, e sad su us.rali stvar pravo.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Najvredniji timovi na svijetu:
FC Barcelona 651.000.000 eura
Real Madrid CF 601.300.000 eura
Manchester City 498.250.000 eura
Manchester United 441.000.000 eura
Bayern Minhen 415.950.000 eura
Chelsea 387.000.000 eura
Paris Saint-Germain 308.250.000 eura
Juventus 307.200.000 eura
Arsenal 284.750.000 eura
Tottenham Hotspur 261.000.000 eura
Liverpool 239.300.000 eura
AC Milan 230.900.000 eura
Borussia Dortmund 229.450.000 eura
Zenit 222.500.000 eura
Inter Milán 219.500.000 eura
Atlético de Madrid 204.400.000 eura
SSC Napoli 190.150.000 eura
Valencia CF 180.000.000 eura
FC Porto 173.750.000 eura
Benfica Lisabon 170.450.000 eura
Svi ispred Arsenala ulagali su preko 30 miliona u barem 7 proteklih godina svako ljeto EDIT : (osim Barce mozda i PSGa i Juveta, ali PSG je sve to nadoknadio sad u zadnje dvije godine, a Juve nije toliko davao, znamo zbog cega
)
Nema ga jaceg - Arsene Wenger !
FC Barcelona 651.000.000 eura
Real Madrid CF 601.300.000 eura
Manchester City 498.250.000 eura
Manchester United 441.000.000 eura
Bayern Minhen 415.950.000 eura
Chelsea 387.000.000 eura
Paris Saint-Germain 308.250.000 eura
Juventus 307.200.000 eura
Arsenal 284.750.000 eura
Tottenham Hotspur 261.000.000 eura
Liverpool 239.300.000 eura
AC Milan 230.900.000 eura
Borussia Dortmund 229.450.000 eura
Zenit 222.500.000 eura
Inter Milán 219.500.000 eura
Atlético de Madrid 204.400.000 eura
SSC Napoli 190.150.000 eura
Valencia CF 180.000.000 eura
FC Porto 173.750.000 eura
Benfica Lisabon 170.450.000 eura
Svi ispred Arsenala ulagali su preko 30 miliona u barem 7 proteklih godina svako ljeto EDIT : (osim Barce mozda i PSGa i Juveta, ali PSG je sve to nadoknadio sad u zadnje dvije godine, a Juve nije toliko davao, znamo zbog cega
Nema ga jaceg - Arsene Wenger !
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
@vedo, čuvaj Šamaka na avataru, možda da gol i Unitedu 
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
A cuvat cu eto
I ova situacija sa Walcottom me podsjeca na onu sa Robinom, sve neko otezanje, lafo Wenger neke rokove stavio, ovaj ne moze? da se odluci, sve isto ko sa Robinom, i otici ce i Theo na zimu negdje vidjet cete
I ova situacija sa Walcottom me podsjeca na onu sa Robinom, sve neko otezanje, lafo Wenger neke rokove stavio, ovaj ne moze? da se odluci, sve isto ko sa Robinom, i otici ce i Theo na zimu negdje vidjet cete
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ukoliko se dovede kakvo pristojno krilo ja ne bih imao nista protiv odlaska Walcotta. Tu poziciju moze igrati, odnosno citavo vrijeme je i igrao Cazorla(u Malagi) na drugom je Podolski, Ox kao zamjena, treba tu jos jedno(Gervinho na AKN-u). Mada ja bih vise volio da dodje igrac koji zna igrati i gore i dole, i onda na 4-4-2.
Celik!3,2,2.
Gunneri sta ocekujete sutra na teatru snova nisam dosao da provociram zelim od bilo koga odgovor hvala.? 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja ocekujem pobjedu,nakon sest godinaDevilS je napisao/la:Gunneri sta ocekujete sutra na teatru snova nisam dosao da provociram zelim od bilo koga odgovor hvala.?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Hvala na odgovoru pa ko zna mozda se svasta desi, ja zelim fer i korektnu igru...
GGMU!
.....In David we trust.....
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma vecina nas ocekuje tvrdu utakmicu,minimalan poraz,samo da ne bude kao prosli putDevilS je napisao/la:Hvala na odgovoru pa ko zna mozda se svasta desi, ja zelim fer i korektnu igru...GGMU!
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Napraviti razmjenu sa Liverpoolom. Rahema za Thea. I onda Arsene kupi jos i Zahu. Jbte to bi bila bogovska ekipa...Napad: Sterling, Wlshere, Ox i Zaha. Bilo bi silovaljanja. 
- TheVerminator
- Kontakt:
Ja se nadam stvarno da Raheem ne potpiše novi ugovor sa Liverpoolom, jer ga sanjam kao igrača Arsenala.Arnelinho je napisao/la:Napraviti razmjenu sa Liverpoolom. Rahema za Thea. I onda Arsene kupi jos i Zahu. Jbte to bi bila bogovska ekipa...Napad: Sterling, Wlshere, Ox i Zaha. Bilo bi silovaljanja.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
I ja, veliki sam fan njegovih igri. A Wenger je budala kad su u pitanju ove cifre za platu igraca. Dao bi on njemu 45K. k'o od sale, mnogi u Arsenalu imaju takve plate. U Arsenalu je problem gornja granica. 
A ja bih smio ruku dati da, kad bi ta cetvorka samo dvije godine bila zajedno, da bi osvojila tri od pet titula u EPLu stim da ih teze povrede zaobidju. Po meni to su 4 najtalentovanija Engleza na svojim pozicijama.
A ja bih smio ruku dati da, kad bi ta cetvorka samo dvije godine bila zajedno, da bi osvojila tri od pet titula u EPLu stim da ih teze povrede zaobidju. Po meni to su 4 najtalentovanija Engleza na svojim pozicijama.
Jooj nadam se sutrasnjoj pobjedi... em sto zbog van Judasa, em sto nam trebaju bodovi, i sto ih vec 6 godina nismo pobjedili u teartu, a i zbog toga sto sutra gledam utakmicu sa trebom koja je simpatizer Uniteda (uskoro navijacica Arsenala dakako)
Ako Ramiz ne bude u pocetnom sastavu, onda bi se mogao cak i nadati necemu

COYG

COYG
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sterling je meni bezveze igrac, bolje dovesti nekog Francuza ili Njemca. Ali dobro ako bi dosao besplatno tj. u zamjenu za walcotta ne bi se bunio
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Profesor je napisao/la:Jooj nadam se sutrasnjoj pobjedi... em sto zbog van Judasa, em sto nam trebaju bodovi, i sto ih vec 6 godina nismo pobjedili u teartu, a i zbog toga sto sutra gledam utakmicu sa trebom koja je simpatizer Uniteda (uskoro navijacica Arsenala dakako)![]()
COYG
Ja neznam šta radiš sa njom,mora da te drogira ..il je top model onda bi joj i to oprostio
@Rosa jbg to joj je zasad jedina mana 

Ovdje mozete pogledati i ostale slike:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... d-pictures" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje mozete pogledati i ostale slike:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... d-pictures" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.