Samo nek se oni ne sikiraju, daleko im lijepa kuća od Slobode i od Tuzle !ultra87 je napisao/la: eto kakav smo mi grad i narod,covjek daje svoje misljenje odma mu svi kontrirate pa nije ni cudo sto nas niko ne voli ... :ugeek:
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SultanSulejman
- Kontakt:
Evo Ivica ode iz NSBiH,vjerovatno će se Seljo boriti za opstanak za godinu danaVolimTz je napisao/la:Samo nek se oni ne sikiraju, daleko im lijepa kuća od Slobode i od Tuzle !ultra87 je napisao/la: eto kakav smo mi grad i narod,covjek daje svoje misljenje odma mu svi kontrirate pa nije ni cudo sto nas niko ne voli ... :ugeek:

Dio intervjua Denisa Mujkica za drugi portal : "Da budem krajnje jasan. U posljednjem kolu prošlog šampionata Bosne i Hercegovine moja Sloboda je ušla sa dva odsto izgleda da ispadne iz lige. Tačnije, to se moglo dogoditi samo u slučaju krajnje čudnih rezultata. I pored toga dogodila nam se selidba među drugoligaše i to najviše zahvaljujući Željezničaru, koji je izgubio kao domaćin od Leotara. Malo je reći da sam poslije takvog epiloga bio iznerviran. Toliko me je ispadanje Slobode iz lige pogodilo da je između ostalog to bio i jedan od glavnih povoda što sam donio odluku da napustim Premijer ligu BiH."
Jedan je Mujkic Denis !!
Jedan je Mujkic Denis !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
- MinjonKocka
- Kontakt:
Trebao je samo navesti da ON nije primio dva gola, Sloboda ne bi ispala. Ali lakse je prodati utakmicu i cekati Zelju da ga spasava 

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Isti ku*ac ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
eto hin 

Znao sam
to Mujka kraljuu..

Branil Mujkic uopste igdje,otisao je u Pazar i sta sad,mislim jel rezerva posto vidim da prvi golman nije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koliko ja znam, branio je dosad 5 utakmica za Novi Pazar, sad ne znam sta se desava tamo kod njih.miky_hz je napisao/la:Branil Mujkic uopste igdje,otisao je u Pazar i sta sad,mislim jel rezerva posto vidim da prvi golman nije
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vlada TK danas dala saglasnost na raspodjelu sredstava za sport u iznosu od 1.037.664 KM ..
Valjda bude za Slobodu ovaj put malo vise para..
Samo da ne bude "0".harry_90 je napisao/la:Vlada TK danas dala saglasnost na raspodjelu sredstava za sport u iznosu od 1.037.664 KM ..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vidjecemo dal ce se ispostovat sto su rekli da ce vlada i opcina pomoci Slobodi da izadje iz krize
da nam kanton da sta para i opcina da vrati mjesecna davanja na 27 000 km bi nam puno pomoglo ..

Omic ni ne igra nas stoperskoj poziciji zadnjih 5-6 utakmica.fukara87 je napisao/la:Ko mijenja ovog Omica ? vjerovatno Salihovic na stoperskoj poziciji, sreca pa nam niko vise ne fali osim Mesica koji nam i ne treba, ma samo pobjeda dolazi u obziru u Cazinu, ne treba se previse dizati samo treba odigrati srcem i borbeno, a i putuje se dan ranije tako da mislim da ce bit spremni za utakmice.
- SultanSulejman
- Kontakt:
I da je Seljo bio domaćin dao bi Trebinjcima 3 boda,ali ode babo Osim iz saveza pa ćemo da vidimo ,ako Bog da.jasko_juve je napisao/la:Zeljo nije bio domacin vec gost..
Iskreno se nadam da će konačno i Sloboda dobiti "malo više" love RED JE

svi igraju osim Jaksona..
jutros denis kaze na kameleonu

Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
Ove pare kad se raspodjele nece to biti neki velik iznos jer evo samo kad uzmemo u obzir fudbalske klubove Zvijezda, Gradina,Bratstvo, Sloboda,Radnicki, Buducnost plus svi ostali klubovi i drugi sportovi nece nesto puno doci al koliko god dobro je nek bude za premija za utakmicu u Cazinu dosta
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kaze Denis, sta jos kaze? Jel hocemo da pobjedimo?trojan5 je napisao/la:svi igraju osim Jaksona..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja mislim da je ovaj klub davno osnovan i da preko njega posluje FK Sloboda raznim cesijama i prebijanjima iz Slobode 1919 upumpavaju se novci u Slobodu jer je nas racun blokiran. Sloboda 1919 je off-shore kompanija koja sluzi za funkcijonisanje nase Slobode tu lijezu sve uplate za Slobodu a veza između dva kluba je stovrena jer su mlađe selekcije knjizene na Slobodu 1919 stim da pravno Sloboda ima pravo na njiha ova druga kompanija je dobila godiste i ime Slobode i u slucaju zamrzanja nase Slobode ona bi bila pravni nasljednik koji bi bio likvidiran. Ova 1919 Sloboda omogucava poslovanje nase Slobode al i mnoge malverzacije zbog kojih smo u drugoj ligi i bez jednog sponzora, po meni najveci lopovluku ovog poslovanja je transferSaida u Werder vjerovatrno ovdje ima jos momaka koji o ovom dosta znaju ja za ovo znam neku godinu prosle godine mi u bolnici jedan stari direktor Slobode koji je lezao gore sve to fino objasnioMakeTZ je napisao/la:Znal neko nesto vise o tome da je Meske otvorio klub Sloboda 1919 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.