mrsic07 je napisao/la:draze bi onda gledo somaliju nego repku nasu gdje samo igraju takozvani "bosnjaci"
ali dosta off-topica,
mislim da je spisak veoma dobar, vlado zna dobro sta radi.
A vi sto pricate da bi radije gledao Somaliju nego rep. u kojoj igraju samo bosnjaci, pa nemoj je ni gledati jer je potvrdjeno da za BIH igraju prosjecni hrvati i srbi samo kako bi se ispunio taj " nacionalni kljuc". Boli njih briga za BIH, igranjem za BiH gledaju samo da se prodaju u inostranstvo, znaci oni imaju korist od BiH a sta ima reprezentacija od njih nakon sto postanu " SLAVNI"??? Mislim da si odgovor dobio u srijedu u utakmici protiv Austrije... Pravi primjer je nogometna reprezentacija, sta ti mislis da jedan Hrgovic , Grlic , Krunic voli vise BiH od Dzeke ili Pjanicaili da jedan S. Kovacevic, Masic, Kuzmic vole BiH vise od Teletovica. Ja bih najvise volio da za Bosnu igraju igraci koji su rodjeni u BIH , igraci da vide Bosnu kao svoju zemlju bez obzira na vjeru ali mislim da to nije moguce niti se m0ze ocekivati u skorijoj buducnosti. Pogledaj samo price hrvata iz Širokog B. u vezi nogometne reprezentacije, ljudi zive za Hrvatsku . De mi reci jedan primjer gdje je igrac odbio Hrvatsku a prihvatio poziv Bosne, molim vas dosta mi je te suplje price o nacionalnoj zastupljenosti u reprezentaciji... Ako nisi primjetio da su trenutno u fudbalu, kosarci, rukometu treneri BOSNJAK, HRVAT, SRBIN ( nacionalni kljuc) ili mislis da je to slucajnost...[/quote]
Sasa Papac,Sergej Barbarez,Marko Topic...Trebam li ti jos nabrojavati.I ko si ti da znas ko voli Bosnu i Hercegovinu a ko ne?Ocito dolazis iz neke selendre,pa imas tako razmisljanje.Ja sa svojim prijateljima slavim i Vaskrs-e,Uskrse-,Bozice,a i oni sa mnom Bajrame.I vjeruj mi da oni svi vole ovu zemlju,ovaj grad.Nije bitno da l se neko zove Ivan,Djordje ili Mujo.Bitan je kucni odgoj.Za mene su isti i onaj Laktaski dvozd i onaj levat pticijeg mozga sto se mangupisao po Sarajevu i pucao po americkoj ambasadi.Obojica nanose ili su nanijeli stetu drzavi Bosni i Hercegovini.Zato mojne mi te price,kako neko samo zato jer je ove ili one vjereispovjesti mora automatski voljeti ili mrziti ovu drzavu i zemlju.Vozdra
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!