ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

DANTES
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la DANTES » 02 nov 2012, 11:39

SempreJuve je napisao/la:
retro je napisao/la:Ma to, nek si mi objasnio. :lol: :lol: :lol:
Tipican odgovor sto se tebe tice
E moj ti pa retro najintezivnije prati tenis, a tebe nešto ne viđam previše na ovom podforumu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2012, 16:12

Berdonja spakov'o kofere. :?
Stvarno ne mogu ovog Simona. :x Meni lično najdosadniji igrač na touru i uz Benneteaua najmrži. Nije što su francuzi, da ne budem pogrešno shvaćen. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 nov 2012, 17:15

Kako je samo umrtvio igru Simon. :o

Ovaku brzu podlogu je on usporio maximalno i samo vracao, setao Berdycha.

Gledajuci ko je ostao u zdrijebu, Tsonga bi mogao uzeti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 nov 2012, 17:48

Sta imate protiv Simona :mrgreen: Najjaci igrac, Žil do kraja :D

Ustvari zaboravio sam na Ferrera, vrijeme je za prvi masters vise!!! Hajde Davide!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 nov 2012, 18:05

Ajde Jerzy kralju, pravo osvjezenje za tenis.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2012, 18:52

Tipsarevic jos jednom pokazao zasto je mali igrac. Otvoren mu zreb do finala, bez Murraya i Berdycha, a on na prvoj prepreci od sale pade. Mali JJ jeste osvezenje, ali nista vise od toga.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 02 nov 2012, 18:53

Edin TM87 je napisao/la:Sta imate protiv Simona :mrgreen: Najjaci igrac, Žil do kraja :D

Ustvari zaboravio sam na Ferrera, vrijeme je za prvi masters vise!!! Hajde Davide!
Tako je Edine, idemo Davide do titule.

Vamos David :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 02 nov 2012, 19:36

DANTES je napisao/la:
SempreJuve je napisao/la:
retro je napisao/la:Ma to, nek si mi objasnio. :lol: :lol: :lol:
Tipican odgovor sto se tebe tice
E moj ti pa retro najintezivnije prati tenis, a tebe nešto ne viđam previše na ovom podforumu...
Jbg,nisam znao da moras biti aktivan na ovom forumu kako bi intenzivno pratio tenis.
MaGiCa je napisao/la:Tipsarevic jos jednom pokazao zasto je mali igrac. Otvoren mu zreb do finala, bez Murraya i Berdycha, a on na prvoj prepreci od sale pade. Mali JJ jeste osvezenje, ali nista vise od toga.
Upravo tako,Janowic ce biti samo ''prica jednog turnira'' jer je limitiran teniser.
Nedo bog da nam takvi donose osvjezenje.
Nego,prati li jos neko osim mene ovog Mariusza Copila,on bi mogao ubrzo isplivati na povrsinu :)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 nov 2012, 19:44

Janowicz je za Copila, Nadal.

Copil ima samo servis i donekle FH, BH smijesan, limitiraniji od Jerzya tri puta.

A i to da je Jerzy limitiran ne pije vode, servis, dobar Fh, solidan BH, kretanje sasvim pristojno, par puta je pokazao da i nesto na mrezi zna i imao odlicnih poteza, drop shot koji Janko nije nijednom procitao.

A i limitiranost ti ne donosi tri titule na sljakastim CH koje je ove godine uzeo Poljak. ;)

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 02 nov 2012, 20:09

retro je napisao/la:Janowicz je za Copila, Nadal.

Copil ima samo servis i donekle FH, BH smijesan, limitiraniji od Jerzya tri puta.

A i to da je Jerzy limitiran ne pije vode, servis, dobar Fh, solidan BH, kretanje sasvim pristojno, par puta je pokazao da i nesto na mrezi zna i imao odlicnih poteza, drop shot koji Janko nije nijednom procitao.

A i limitiranost ti ne donosi tri titule na sljakastim CH koje je ove godine uzeo Poljak. ;)
Kakve veze ima chelenger s ovim sto ja pricam...Za ovu razinu je limitiran,iako mu se mora odati priznanje za rezultate u Parisu.Ali i Rosol je dobio Rafu,jel to znaci da je osvjezenje za tenis?
Vidjet cemo nakon Parisa gdje ce biti ovaj Janowic

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 nov 2012, 20:26

Ferrer ubija Tsongu.

Janowicz moze mnogo vise nego Rosol, to je bilo cudo za jedan mec, mozda ovo bude i cudo za jedan turnir, ali vec sada je konstantniji nego npr. Rosol.
Sigurno da moze konstantno biti u top 40,30.
Nije mala stvar iz kvalifikacija na prvom Mastersu u karijeri doci do 1/2 i nanizati Kohlya, Cilica, Andya, Tipsu.
Ipak bi ga sutra Simon trebao primiriti, kad je mogao Berdycha, moze i Poljaka.

Ajde Tsonga okreci kako znas i umijes, jos samo treba da u finalu Pariza u Bercyu gledamo Simona i Ferrera.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 nov 2012, 21:01

retro je napisao/la:Ajde Tsonga okreci kako znas i umijes, jos samo treba da u finalu Pariza u Bercyu gledamo Simona i Ferrera.
Mogu zamisliti kako bi finale u tom slučaju bilo dosadno i monotono. I jedan i drugi klasični trkači i atlete, nit' imaju bogzna kakav servis, nit' se odvažuju i pucaju winnere - samo prebacivanje lopte preko mreže i čekanje greške protivnika. Eh, načekali bi se i jedan i drugi, a bilo bi gusto s obzirom da Simon ipak igra pred domaćom publikom. Mada, ipak se nadam da će Tsonga preokrenuti i pokušati po 2 put osvojit Parišku titulu.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 02 nov 2012, 21:05

Bravo Ferrer idemo do 1. Masters titule :mrgreen: :mrgreen:

Mislim da je ovaj igrac zasluzio da u karijeri barem jednom uzme titulu na nekom vecem turniru
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 nov 2012, 21:07

Sve smo blizi tom finalu.

Danas, kada je u tenisu sve jednodimenzijonalno Pariz je jedan od rijetkih brzih turnira preostalih u kalendaru.
Previse velikih imena i majstora dvoranskog tenisa je ovdje uzimalo titulu, nadam se da Llodra/Querrey mogu nekako do finala.

Tsonga se izglupirao maximalno, sve sto je mogao je poklonio.

Opet s druge strane, ako je neko zasluzio Masters titulu onda je to Ferrer, ali ne titulu u dvorani, on je trebao uzeti Rim ili MC, ali isprijecio mu se jedan covjek, svi znamo ko.

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 02 nov 2012, 21:10

po meni finale ce biti Janowic-ferer i ferer ce osvojiti tour a janowicz ce uzeti simona 90% gledao sam ih oboicu danas simon nigdje veze samo prebacuje a berdih katastrofa i zato ga je i dobio

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 nov 2012, 21:20

Ferrer - Simon je poslastica finale, jedva cekam ako se desi... Na ovim mastersima na kraju godine vazda neko zablista, prosle godine je to bio onaj Ebden, pa se izgubio, tako ce i ovaj Poljak. Nema sutra sanse protiv Simona. Al' Kveri ima velike sanse da ode do kraja, vidjet cemo jos...

Uglavnom, Ferrer je zasluzio da uzme titulu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2012, 21:23

Janowiczu nema niko ništa prigovoriti. Momak ima servis, dosta dobar forehand, solidan backhand, genijalan drop shot. Dobro pokriva teren, odlično se kreće i sigurno da će biti jedan od onih koji će skidati skalpove igračima koji su bolji na listi od njega. U 22. godini je, ne vjerujem da će biti top 5, al' da može pokucati na vrata top 10 ukoliko nastavi ovako - zašto ne?!

Tsonga. :lol: Kao da žuri na autobus. :lol: Eto kako je odigrao meč. Naravno, treba odati počast i Davidu koji je igrao svoju igru - vraćaj dok ne iznerviraš protivnika i to je to.

Sad je na redu meč Llodra - Querrey. Ne znam, volio bih da Francuz prođe, čisto zbog toga što mi je Sam totalno antipatičan lik. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 nov 2012, 21:54

Ma Janko nema niti.će imati mentalitet pobjednika... Prosjecan igrač i.ništa više... Janovic je bio zreo.za ladenje, ali ne od Jankele.....
Njegova dobra igra je vjerovatno samo još jedan da kažemo incident, i ništa više.... Ima tu materijala, ali nešto ne vjerujem da će ista biti... Možda 20, ali teško i to....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 nov 2012, 22:17

Ajde Micka, jos malo. 8-)

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 02 nov 2012, 22:19

Je li iko gledao Berdycha danas,na mec loptu za Simona pošao traziti chalenge pa odustao,onda odigra ekstra poena i smije se,onda na rukovanju isto smijeh i ugodan razgovor sa Simonom,nesto mi ne liči bas na Tomasa pogotovo kad izgubi...pravo cudan turnir sto se rez tiče,mislim da je par meceva bilo našteljeno ukljucujci i ovaj danas........

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.