Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
U zadnjih 9 utakmica na OT-u 8 penala je svirano. I Rooney je dao najvise golova protiv Arsenala. Znaci kladionica, penal i gol Rooneya, i eto para.
Celik!3,2,2.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ovaj će put Persie pucat.AllGunsBlazing je napisao/la:U zadnjih 9 utakmica na OT-u 8 penala je svirano. I Rooney je dao najvise golova protiv Arsenala. Znaci kladionica, penal i gol Rooneya, i eto para.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- paranojafredy
- Kontakt:
evo odma da vam kazem sutra arsenalovci slobodno stoju stavite RvP daje go i eto para.Pa recite paranojko nevalja 
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pare stavljam na ozlijedu Van Persiea, premala kvota je na penal za United...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
in a parallel universe

mandraX je napisao/la:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Previse DNK Barcelone posjeduje 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
arminarsenal
- Kontakt:
LOSA VIJEST: Nema ni Ox-a sutra !
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nema nista na Arsenal.com za Chamba, odakle ti to da nece biti spreman za sutra 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
-
arminarsenal
- Kontakt:
Na sportklubu pise da je danas na treningu obnovio povredu !vedofeelgood je napisao/la:Nema nista na Arsenal.com za Chamba, odakle ti to da nece biti spreman za sutra
Divno... Sutra opet Ramsey na krilu vjerovatno... Volio bih Thea vidjeti u vrhu napada izmedju dede Ferdinanda i onoga kljakavog Evansa. Mislim da je vreme da Walcott pokaze da mu je mjesto u napadu i da zasluzuje novi ugovor. Stavio bih i Esfilda na klupu...arminarsenal je napisao/la:Na sportklubu pise da je danas na treningu obnovio povredu !vedofeelgood je napisao/la:Nema nista na Arsenal.com za Chamba, odakle ti to da nece biti spreman za sutra
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Walcotta nek moje oci ubrzo vide u nekom novom dresu ako Bog da. 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cazorla jedno krilo, Podolski drugo, Jack-Ramsey-Arteta u sredini. Mozda cak i Coq umjesto Ramseya. Jedino ako Wenger ne bude htio, a Ramsey ne bi smio igrati na krilu.
Celik!3,2,2.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ako Ramsey bude na krilu,sutra smo odsjeceni u napadu,s obzirom da svi znamo u kakvoj je formi Podolski !
cemu je vakat tome je i vrijeme
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Invincibles
- Kontakt:
Nije ovo utrka ko ce vise Engleza imat',nego k'o ima kvalitetnije igrace...Arnelinho je napisao/la:Napraviti razmjenu sa Liverpoolom. Rahema za Thea. I onda Arsene kupi jos i Zahu. Jbte to bi bila bogovska ekipa...Napad: Sterling, Wlshere, Ox i Zaha. Bilo bi silovaljanja.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Hoćeš da kažeš kako Chamberlain i Wilshere nemaju kvalitet? Ili možda Rahem Sterling? Za Zahu i dopuštam takvo, jer svi mogu furati onu priču kako igra u Championshipu (iako ga se i navijači Uniteda sjećaju podobro) mišljenje, al' za mene je ono Chamberlain na kvadrat.
I Rahem i Zaha bi samo značili napredak ekipe. Pa tog Zahu C.Palace cijeni na 20 miliona funti, a još, danas pročitah, momak je Ganer (i za informaciju onima koji ne znaju, porijeklom iz O.Slonovače).
Koga god od ove dvojce da dovedeš u Premiershipu ne postoji puno boljih igrača. Ista situacija sa Rooneyom kad je bila. Džaba je on bio Englez, kad je bio superkvalitetan (za mene je i dan danas). Sva ta djeca pokazuju talenat kakav skoro da i nismo susretali u 21 stoljeću sa engleskim pasošima.
Zato se sad s pravom može i treba furati na Engleze. Arsenal izbacuje odličnu generaciju Engleza, a još par njih je u drugim klubovima, koji su već, iako vrlo mladi, dokazali svoju klasu. Druga situacija je bila prije, kad su Walcott i Rooney bili najveći talenti.
A za mene je uvijek bilo prvo englesko dijete, pa onda ono iz svijeta, jer englesko dijete razumije duh Arsenala i duh Premiershipa. O tome sam trubio prije dvije sezone, kad je Conor Henderson imao 18/19 godina, iako su me tada drugi teško shvatali. Sad sam dvije godine zreliji i iskusniji na forumu i sad haman lakše objašnjavam.
I Rahem i Zaha bi samo značili napredak ekipe. Pa tog Zahu C.Palace cijeni na 20 miliona funti, a još, danas pročitah, momak je Ganer (i za informaciju onima koji ne znaju, porijeklom iz O.Slonovače).
Koga god od ove dvojce da dovedeš u Premiershipu ne postoji puno boljih igrača. Ista situacija sa Rooneyom kad je bila. Džaba je on bio Englez, kad je bio superkvalitetan (za mene je i dan danas). Sva ta djeca pokazuju talenat kakav skoro da i nismo susretali u 21 stoljeću sa engleskim pasošima.
Zato se sad s pravom može i treba furati na Engleze. Arsenal izbacuje odličnu generaciju Engleza, a još par njih je u drugim klubovima, koji su već, iako vrlo mladi, dokazali svoju klasu. Druga situacija je bila prije, kad su Walcott i Rooney bili najveći talenti.
A za mene je uvijek bilo prvo englesko dijete, pa onda ono iz svijeta, jer englesko dijete razumije duh Arsenala i duh Premiershipa. O tome sam trubio prije dvije sezone, kad je Conor Henderson imao 18/19 godina, iako su me tada drugi teško shvatali. Sad sam dvije godine zreliji i iskusniji na forumu i sad haman lakše objašnjavam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

To je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.