Sto je samo 5000 karata za istok?Sarajlijc@ je napisao/la:8-9 hiljada.Buu je napisao/la:Koliki je kapacitet istoka ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Buu je napisao/la:Koliki je kapacitet istoka ?
11.250
Vidjaj babo njihaThe Maniacs '87 je napisao/la:al dobra je za njihanje jedva čekam sutra da je čujem pa da se njišemojug-onostalgicar je napisao/la:momak fino pjeva i nema potrebe da mu se ruga jer hoce nesto da uradi za klub koji voli, druga je prica sto je pjesma kao pjesma glupa realno

Sve je to u redu,ali se haman ''njisete''na pogresnoj temi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Upravo: TV 1 specijal povodom derbija: gosti Sedin i Emir i ..... 

- pintol_TM87
- Kontakt:
M.S. I A.E.hilmo je napisao/la:Upravo: TV 1 specijal povodom derbija: gosti Sedin i Emir i .....
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Kapacitet istoka je 7 hiljadazlaya_tm87 je napisao/la:Sto je samo 5000 karata za istok?Sarajlijc@ je napisao/la:8-9 hiljada.Buu je napisao/la:Koliki je kapacitet istoka ?

" onclick="window.open(this.href);return false; DA se sutra abd ponovi ova utakmica !
Mislimd aje kapacitet 6 ooo,pa znate i sami da je za levski ili zetu stampano 12 000 istok i sjever.Sarajlijc@ je napisao/la:8-9 hiljada.Buu je napisao/la:Koliki je kapacitet istoka ?
- The Maniacs '87
- Kontakt:
hočeš da kažeš da sjever ima 6000 stolica a izvini bogati koliko po tvom jug ima stolica pošto su kod vas uvjek neke cifre koje se nikako ne slažu sa matematikomterabajt je napisao/la:Mislimd aje kapacitet 6 ooo,pa znate i sami da je za levski ili zetu stampano 12 000 istok i sjever.Sarajlijc@ je napisao/la:8-9 hiljada.Buu je napisao/la:Koliki je kapacitet istoka ?
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jug ima 500 stolica manje od Sjevera.
E HAJMO BRACO HZ SUTRA ZAKOPAT KLUB JOS KOJU HILJADU U DUG SA BAKLJAMA! HAJMO GA UNISTIT, MOZDA I SA DESETAK HILJADA KAZNE! HAJMO BA, KO DA GA MRZIMO I KO DA NIJE DIO NASIH ZIVOTA!
pa kako Dino rece, samo u ovoj sezoni koju cifru smo nabili mogli smo kupit super dva igraca!!!
pa dokle vise baklje, pa dokle vise nedokazni, SELJACINE, ono bas SELJACINE NEDOKAZNE!!!!?????
pa kako Dino rece, samo u ovoj sezoni koju cifru smo nabili mogli smo kupit super dva igraca!!!
pa dokle vise baklje, pa dokle vise nedokazni, SELJACINE, ono bas SELJACINE NEDOKAZNE!!!!?????
-
- Kontakt:
Sutra ce 4000 (racunam nas milju sa godisnjim) ljudi na sjeveru ostavit 24.000 maraka u kasu kluba.Kazna od 5000 maraka za sutrasnju bakljadu ne smije da se nabija na nos nikome.Jel 100 derbi ili nije?azizmpj je napisao/la:E HAJMO BRACO HZ SUTRA ZAKOPAT KLUB JOS KOJU HILJADU U DUG SA BAKLJAMA! HAJMO GA UNISTIT, MOZDA I SA DESETAK HILJADA KAZNE! HAJMO BA, KO DA GA MRZIMO I KO DA NIJE DIO NASIH ZIVOTA!
Sutra ce bit jos 24.000 km prihoda od juga(4000 karata x 6), nekih 45-50(4500-5000 karata x 10) milja od Istoka i 20 ak milja (2000 karata x 10, sumnjam da ce biti vise) od Zapada.
To cini ukupne prihode od oko 100-110 milja maraka, nek 10 ode na organizaciju i 10 na kazne, to ce sve biti ništa u sucaju nase pobjede.
P.S.
Inace slazem se za baklje u generalu, sad nam ne trebaju jer je teska situacija.Rekao sam vec davno da se u sezoni moze probrat 4-5 utakmica kad cemo palit baklje a derby je jedna od njih.
@samosarajevo ovo je dovoljan dokaz tvoje pameti, smijem potpisat da si maksimalno drugi razred srednje skole tj. nalozeni skolarac.
Kazes sutra ce 4000 ljudi ostaviti 24.000 KM a od tih para da se "halali" 5000 na kaznu jer je derbi, kao baklje moraju da se pale . A siguran sam da nisi svjestan da je 25.000 KM potrebno da se plati struja za refletkore da ne spominjem da tvoj klub placa usluge stadiona AFH Kosevo. Pa ti vidi sta ces raditi.
Pitao bi te ja sta bi bilo da ti na vrata dođe kazna od 1000 KM !
Kazes sutra ce 4000 ljudi ostaviti 24.000 KM a od tih para da se "halali" 5000 na kaznu jer je derbi, kao baklje moraju da se pale . A siguran sam da nisi svjestan da je 25.000 KM potrebno da se plati struja za refletkore da ne spominjem da tvoj klub placa usluge stadiona AFH Kosevo. Pa ti vidi sta ces raditi.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 nov 2012, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
samosarajvo je napisao/la:Sutra ce 4000 (racunam nas milju sa godisnjim) ljudi na sjeveru ostavit 24.000 maraka u kasu kluba.Kazna od 5000 maraka za sutrasnju bakljadu ne smije da se nabija na nos nikome.Jel 100 derbi ili nije?azizmpj je napisao/la:E HAJMO BRACO HZ SUTRA ZAKOPAT KLUB JOS KOJU HILJADU U DUG SA BAKLJAMA! HAJMO GA UNISTIT, MOZDA I SA DESETAK HILJADA KAZNE! HAJMO BA, KO DA GA MRZIMO I KO DA NIJE DIO NASIH ZIVOTA!
Sutra ce bit jos 24.000 km prihoda od juga(4000 karata x 6), nekih 45-50(4500-5000 karata x 10) milja od Istoka i 20 ak milja (2000 karata x 10, sumnjam da ce biti vise) od Zapada.
To cini ukupne prihode od oko 100-110 milja maraka, nek 10 ode na organizaciju i 10 na kazne, to ce sve biti ništa u sucaju nase pobjede.
P.S.
Inace slazem se za baklje u generalu, sad nam ne trebaju jer je teska situacija.Rekao sam vec davno da se u sezoni moze probrat 4-5 utakmica kad cemo palit baklje a derby je jedna od njih.
ma sve je to ok, 100-ti derbi to ova neka nasa generacija ima cast da doceka u svom zivotu ...to je rijetkost, ali ako je vec do pirotehnike onda su mogli i jedni i drugi organizovat vatromet van stadiona i da prodjemo bez kazni.
evo sad sam cuo 153.000 KM kazni do sada u sezoni imamo ....meni se zaista place jer znam koliko je ljudima u upravi tesko, i koliko je svaka marka bitna

gdje se treba potpisatiElegant je napisao/la:@samosarajevo ovo je dovoljan dokaz tvoje pameti, smijem potpisat da si maksimalno drugi razred srednje skole tj. nalozeni skolarac.

Opština plaća naše troškove već neko vrijeme, koliko je meni poznatoElegant je napisao/la:@samosarajevo ovo je dovoljan dokaz tvoje pameti, smijem potpisat da si maksimalno drugi razred srednje skole tj. nalozeni skolarac.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Cega bolan 25.000 za reflektore? Ti dobar nisi.Elegant je napisao/la:@samosarajevo ovo je dovoljan dokaz tvoje pameti, smijem potpisat da si maksimalno drugi razred srednje skole tj. nalozeni skolarac.
Eh otkad Sarajevo nije platilo za usluge AFH-a....

Opet, ni meni pirotehnika nije aman zaman u navijanju, za 5 godina svog staza na sjeveru sam unio baklju JEDANPUT ali sve i da bude dogovor da se ne pali ni za derby opet ce se naci izmedju 5000 par pojedinaca da zapale jednu baklju.Isto kao sto se i nasao na euro tekmam a a grupa je striktno bila protiv baklji i vazilo se o tome pravo dugo.
Sto je najgore, nadje se pojedinac i izmedju 1500-2000 ljudi a kazna ista za jednu i 30 baklji...
Ne znam bas da ode 25 milja,ali sigurno puno ide.VJerujem da je jacina samo jedne sijalice oko 10 kw.Na jednom reflektoru radi oko 10 ili 15 komada,puta 4.Mislim da struje z ajednu tekmu odo najvise blizu milje.samosarajvo je napisao/la:Cega bolan 25.000 za reflektore? Ti dobar nisi.Elegant je napisao/la:@samosarajevo ovo je dovoljan dokaz tvoje pameti, smijem potpisat da si maksimalno drugi razred srednje skole tj. nalozeni skolarac.
Eh otkad Sarajevo nije platilo za usluge AFH-a....![]()
Opet, ni meni pirotehnika nije aman zaman u navijanju, za 5 godina svog staza na sjeveru sam unio baklju JEDANPUT ali sve i da bude dogovor da se ne pali ni za derby opet ce se naci izmedju 5000 par pojedinaca da zapale jednu baklju.Isto kao sto se i nasao na euro tekmam a a grupa je striktno bila protiv baklji i vazilo se o tome pravo dugo.
Sto je najgore, nadje se pojedinac i izmedju 1500-2000 ljudi a kazna ista za jednu i 30 baklji...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Sarajevo igra za 0 KM na Kosevu.
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.