Ja sam milion hemijskih izmjenjao zbog ovoga. Cim slomim to ne mogu je koristit vise, a nema sanse da ne slomim. Uvijek nadjem neki nacin. Sad koristim jednu sto nije nikada ni imala to.raul-zakon je napisao/la:Svakoj olovci moram slomiti onu "zakačku" čim je dobijem/kupim.
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
- IlPrincipe
- Kontakt:
ja kad god sam znaci na kompjuteru, znaci svaku noc same mi oci odu na sat i uvijek bude 22:22, to mi se i evo sad upravo desilo i odma me podsjetilo na to da skoro svaku noc same oci u 22:22 pogledaju na sat
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kad sjednem jesti imam obicaj lupati kasikom na tanjir (tanjur
) i tako sam jednom lupao a u tanjir bio pun graha i ja malo jace udarim i puce tanjir, pola graha se prolilo na tepih i stol 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel' stari (uprkos tome sto je hodza, tako si bar rekao) odmah drmno Boga?likma23 je napisao/la:Kad sjednem jesti imam obicaj lupati kasikom na tanjir (tanjur) i tako sam jednom lupao a u tanjir bio pun graha i ja malo jace udarim i puce tanjir, pola graha se prolilo na tepih i stol
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Hahahaha... nije bio tuD10S je napisao/la:Jel' stari (uprkos tome sto je hodza, tako si bar rekao) odmah drmno Boga?likma23 je napisao/la:Kad sjednem jesti imam obicaj lupati kasikom na tanjir (tanjur) i tako sam jednom lupao a u tanjir bio pun graha i ja malo jace udarim i puce tanjir, pola graha se prolilo na tepih i stol
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ili onaj osjecaj,kada dodjem do amidze,a citava njegova porodica mljaca dok jede,i prica punih usta:evil:
Yebo mater,najradije bi nekog od njih ugusio u c casi ladne vode.cccc
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dobar si ti.U mene to vazi i za ostale cifre.Nemal` svaki put kad pogledam na sat,izjednaceni su i sati i minuteIlPrincipe je napisao/la:ja kad god sam znaci na kompjuteru, znaci svaku noc same mi oci odu na sat i uvijek bude 22:22, to mi se i evo sad upravo desilo i odma me podsjetilo na to da skoro svaku noc same oci u 22:22 pogledaju na sat
Chelsea F.C.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Na PES-u se zna često desit' da kod prekida bude "čista" minuta, npr 53:00
mada sad rjeđe ipak 
doduše, to nije baš do mene xd
- BrutalConfidence
- Kontakt:
Ja sam cak cuo da sto su ove 'gluposti' sitnicavije i uvrnutije to su univerzalnije...svaka cast pojedincima na iznosenju u javnost...Cautinho je napisao/la:Točno tako,to i je sav smisao teme.IlPrincipe je napisao/la:Ma u principu ovo svi radimo, samo su to gluposti koje inače ne govorimo nikome jer nema potrebe da se o tome govori. Ali zanimljivo je ovako znati da to i drugi rade i neki njihovi načini.
3. just show up
4. start anywhere
5. act now
6. be average
7. stay on course
8. enjoy the ride!
Meni 69Unica_Liverpool_ je napisao/la:Na PES-u se zna često desit' da kod prekida bude "čista" minuta, npr 53:00![]()
mada sad rjeđe ipak
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
-Brojim palcem ostale prste na kiki riki ki nacin
-Osjecaj kad iskopas ogromnu "kaku" u nosu pa je valjas sat vremena po rukama i onda je stavis na palac i zveknes je kaziprstom u tri lijepe, nekad se zna zalijepit na kaziprst
-Nekad kad me spuca testosteronski nagon priliko pokusaja spavanja legnem na trbuh i
taj rad.
-Omiljena hrana punjena paprika bez paprike, bukvalno
-Osjecaj kad iskopas ogromnu "kaku" u nosu pa je valjas sat vremena po rukama i onda je stavis na palac i zveknes je kaziprstom u tri lijepe, nekad se zna zalijepit na kaziprst
-Nekad kad me spuca testosteronski nagon priliko pokusaja spavanja legnem na trbuh i
taj rad.-Omiljena hrana punjena paprika bez paprike, bukvalno
- Donnie Darko
- Kontakt:
haha, i onda to pokusas izbic kaziprstom druge ruke pa se i za njega zaljepi. i tako milion puta u krugHZ_ilidzaa je napisao/la: nekad se zna zalijepit na kaziprst
- raul-zakon
- Kontakt:
To je to !HZ_ilidzaa je napisao/la:-Brojim palcem ostale prste na kiki riki ki nacin
-Nekad kad me spuca testosteronski nagon priliko pokusaja spavanja legnem na trbuh itaj rad.
-Omiljena hrana punjena paprika bez paprike, bukvalno
A makarone jedem samo, isključivo i jedino sa kečapom.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Od 2000 pokusaja, 1999 puta cu pogresno okrenuti USB da ga ustekam.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Volim da vrtim elastiku (ne one tanke, nešto deblje) oko prstiju i po rukama. Kad mi dođe papir u ruke (magazin, bilo šta) kažiprstom ga lomim sa strane ili odozdo, ružno ispadne na kraju, pun crtica ali ja ne mogu da odolim. Oboje mislim da je do neke nervoze ali odavno to imam, pogotovu ovo s papirima.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- badblueboylivno
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la: - Nadcovjecan nagon da ga bacis, cim ostanes sam u stanu/kuci.
kmecalica je napisao/la:ja nekad pokusavam naci sredinu izmedju ON i OFF na nekim uredjajima hahahhahahahhahah
Dobro je, nisam lud.Lesnar je napisao/la: -krevet mi uvijek mora biti odmaknut par centimetara od zida jer osjećam kako će se neki pauk ili slično sa zida spustiti na krevet i hodati po meni![]()
Hayley <3
a pavlaka ?raul-zakon je napisao/la:
A makarone jedem samo, isključivo i jedino sa kečapom.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Svaku pitu jedem sa jogurtom i to da malo nalijem vode, ali malo samo da ne bude onoliko gusto
Kad god se u noci probudim, imam osjecaj da neko hoda po kuci, stalno laminat pucketa, ono ko da eko hoda i umrem od straha....
Kad god se u noci probudim, imam osjecaj da neko hoda po kuci, stalno laminat pucketa, ono ko da eko hoda i umrem od straha....
Zadnja izmjena: likma23, dana/u 03 nov 2012, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja jedem grah s hurmašicama.