Hvala brate!ipetm je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;-SanaFCŽ- je napisao/la:Ima li neko snimak kortea kad onaj lik snima sa balkona u Alipašinoj? Jbt slobodan mi dan ja u pola 8 ustao..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nista od smajica burazeru ja bi volio sljedeci sastavChoks je napisao/la:Da li će u konkurenciji za utakmicu biti Sulejman Smajić ? ?
Antolovic
stanic,bogi,vasilic,kvesic
------zola--svraka---------
selimovic---bekric--zeba
..........adilovic-----------
Moje misljenje je da je sarajevo blize pobjedi i bio bi zadovoljan bodom.
Željo i samo Željo...
al' baš neopisiv.AYAN je napisao/la:Čudan osječaj... svaki put se ponavlja...a uvijek je neopisiv!
- KB-TM87
- Kontakt:
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Da neces dobit vidi kalendarlikusa je napisao/la:Hajd mi kazite da i vi imate isti osjecaj neki cudan u stomaku,grudima il da idem doktoru
da umres od smijehaterabajt je napisao/la:Da neces dobit vidi kalendarlikusa je napisao/la:Hajd mi kazite da i vi imate isti osjecaj neki cudan u stomaku,grudima il da idem doktoru![]()
![]()
![]()
.
Pa mislim da nije kulturnoterabajt je napisao/la:Izvini ,mozda neslana sala od mene. Zeljo sampion.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
DANAS SVI KAO JEDAN. NEMA MILOSTI!
juriiiiiiiiiis !!
- KB-TM87
- Kontakt:
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:

Bas vuce na bordo boju.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pe.derski fotic ubio se za vas , ponesite , trebat ce vam...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
ovo ce biti dobra noc predosjecam,opet ce Zeljo **** malog Saraj'va,Jug je pun i svi smo tu....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Arma00, avalPacidoroP, Belito, BetonskiMozgovi, Bonton, Cwirek, drzgemboadislic, Ejnur, ELDIABLO20, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hrasno15, Jarodwest, Kaunas, kosuljaplava, kraljlavova, Laudrup, legendarnadruga, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, Mana, MrAmarOsim, MrkiMedo, Orvel, perodeformero, Redfire16, Riziko, Rule_hz, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, TefalTava, Tihi, TvrtkoPrvi, VibeTribeX, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 532 gosta.