FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 02 nov 2012, 20:09

Sloboda putuje u Krajinu: U Cazinu se razbija prokletstvo gostovanja?

Pobjedničko slavlje odavno je okončano u taboru crveno - crnih sa Tušnja i došao je čas da se konačno stane u kraj pesimističnim prognozama kad god fudbaleri Slobode putuju na neko gostovanje. Serija pobjeda kući traži potvrdu dobre forme i na strani, a ovoga puta to je daleki Cazin i fudbaleri Krajine.

Denis Sadiković ponovo ne može računati na dva iskusna fudbalera (Omić tri žuta, Mešić suspenzija zbog crvenog kartona), no čini se kako ovoga puta ipak ima dovoljno igračkog izbora da napokon i Tuzlaci sa gostovanja donesu bod(ove). Pobjeda u Kaknju protiv Rudara samo je izuzetak ako se uzme u obzir da Sloboda redovno lošije igra na gostovanjima.

Domaćin je neugodan protivnik iz prostog razloga što su u veoma opasnoj poziciji (14 bodova, 13. pozicija samo bod više od opasne zone), no "Crveno - crni" bi sa dobro odrađenim poslom mogli još bliže vrhu tabele.

Utakmica Krajina - Sloboda igra se u subotu (3. oktobar) u Cazinu sa početkom od 13.30 sati. Glavni sudija meča je Dario Kračić (Čitluk), pomoćnici su Dalibor Mavrak i Silvio Bubalo (oba iz Mostara), a delegat je Željko Soko (Čapljina).
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 02 nov 2012, 22:19

Sretno komšije nek Sloboda pobjedi da bude zanimljivije na proljeće.
Sutra 2:1 za Slobodu.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 02 nov 2012, 22:55

To su teske rijeci za prodaju nije u redu da blatis prodanovica i mikelinija kad su nam tu sezonu bili ruku na srce najbolji igraci.Mikelini bio prvi strijelac ekipe dao 6 golova a prodanovic drugi strijelac ekipe i sa njima u timu smo imali najbolju statisticki odbranu u ligi respect veliki ja sam pratio svaku utakmicu momci su ginuli .Tako da nije nimalo lijepo pricati o dvojici stopera koji su od osnivanja zajednicke lige kao slobodini igraci imali najbolju odbranu najbolji strijelci.Pa kakve veze ima sto je momak fulio penal imalo ko zna prodanovica da je to najveci profesionalac u bosni ,ja preko ovoga nemogu preci bio sam uz ekipu stalno i znam kakvi su autoriteti bili za ekipu pa sa njima smo igrali 2 finala i 3 mjesto.Prva utakmica u tuzli njih dvojica su dali golove protiv slavije sto ne pricate za vezne igrace za napadace koji nisu pogledali prema golu.Pa u lukavici nismo imali korner jesil ti to gledo korner nismo imali i sad momci prodali.Stvarno je ruzno stoperski dvojac kojeg bih sutra doveo da mogu poslije njih stalno su nas busili a nismo nikakve rezultate ni imali Respect veliki sa prodanovica i mikelinija to sve prave fukare znaju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 00:23

sloboda je napisao/la:To su teske rijeci za prodaju nije u redu da blatis prodanovica i mikelinija kad su nam tu sezonu bili ruku na srce najbolji igraci.Mikelini bio prvi strijelac ekipe dao 6 golova a prodanovic drugi strijelac ekipe i sa njima u timu smo imali najbolju statisticki odbranu u ligi respect veliki ja sam pratio svaku utakmicu momci su ginuli .Tako da nije nimalo lijepo pricati o dvojici stopera koji su od osnivanja zajednicke lige kao slobodini igraci imali najbolju odbranu najbolji strijelci.Pa kakve veze ima sto je momak fulio penal imalo ko zna prodanovica da je to najveci profesionalac u bosni ,ja preko ovoga nemogu preci bio sam uz ekipu stalno i znam kakvi su autoriteti bili za ekipu pa sa njima smo igrali 2 finala i 3 mjesto.Prva utakmica u tuzli njih dvojica su dali golove protiv slavije sto ne pricate za vezne igrace za napadace koji nisu pogledali prema golu.Pa u lukavici nismo imali korner jesil ti to gledo korner nismo imali i sad momci prodali.Stvarno je ruzno stoperski dvojac kojeg bih sutra doveo da mogu poslije njih stalno su nas busili a nismo nikakve rezultate ni imali Respect veliki sa prodanovica i mikelinija to sve prave fukare znaju.

ko je reko da su Prodanovic i Mikelini prodali tekmu?..tekme su prodavali Sabovici...i svakako da su Ilija i Mikelini bili nasi pa hajmo reci najbolji igraci...ali sabovic je vjerovatno mogao njih iskoristiti jer nisu nasa djeca...znaci napominjem nisam ja osudio igrace vec Sabovice, a ovi igraci su samo usli u pricu zato jer su napravili u ovadva finala greske koje su nas kostala barem jednog pehara ...svakako da bi ih volio vidjeti u Slobodi ...ali brate sta je to cudno da se igrac proda?...pa evo imas covjeka na forumu igrac bio pa protiv Orasja udju ljudi u svlacionicu daju im po 100km da Orasje preokrene rezultat koji je gubio.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 nov 2012, 01:26

pitanje je ko je prodao te tekme, prodane jesu -oba finala...al sad dal Mikelini i Prodanovic dal Sabovici jer poslije se vise ocima ne mogu, Mikelini sad nije ostao u Slobodi dijelom zbog pritiska Sabovicevih igraca koji su tad jos uvijek imali uticaja...jos se sjetim rijeci, nesto kao "dok je nas nikad on nece igrat u Slobodi vise"....

inace i budala zna da su Sabovici usli u klub da zarade, kao sto svako sad i radi kod nas , primanja su tih sezona bila redovna, igraci se ne zale za taj period eh sad kad nas je savez sje.ao kola su krenula niz brdo, onda su se svi cupali iz Slobode i vadili svoje pare koje su ulozili...

jedini period koji meni nije jasan je opstanak u ligi , ne znam da li smo sta duzni Mostarlicu, Karadzi, Milosevicu, Gavaricu ( za taj period) jer sjecam se Sabovica kad rece nesto kao " ja cu prodat dva stana al Sloboda ce ostat u ligi i poslije ja idem" ..zato me zanima ko ima vise informacija o tome periodu. Sto se tice Slobode stvarno nista nije jasno, jedino sto je istina je da niko nije cist i da su svi tu bili zbog licnih interesa al sad ko je najvise kriv za propast i ko je dao najvise svojih para ( sem Bonija) to mislim da rijetko ko zna. Sabovici su do izbacivanja iz evrope bili korektni bar prema mojim saznanjima nekim jer im je evropa i prodaja igraca bila interes, nakon toga je bilo svkao za sebe i svako da cupa svoje pare nazad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2012, 02:52

sretno momcima sutra..trebat ce im,mozda i vise nego ikad ove sezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 03 nov 2012, 09:17

zeljogracanica je napisao/la:Sretno komšije nek Sloboda pobjedi da bude zanimljivije na proljeće.
Sutra 2:1 za Slobodu.
Ako šta ne za*ebemo sami od sebe,valjda nećemo i 0:1 je dovoljno.

Pozz.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 10:16

Evo otkako smo drugoligasi, prvi put ne sumnjam u pobjedu. Valjda se obistini.
Neka im je sa srecom i ako citaju neka daju srce na terenu. Valja nama u PL!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 10:33

Slusaj ovaj info u vrijeme kad su se finala igrala sabovic nijednom nije bio menadzer tako da nije mogo uticat na njih .Sabovic je bio menadzer mujkicu bekicu saidu kasapovicu itd.Greske se desavaju teriju,vidicu,pa mene dusa boli da mi nismo imali udarac u okvir gola protiv slavije kornera nismo imali .Pa kako ces dobiti za to su ova 2 igraca najmanje kriva .Govorim iz razloga sto su momci imali muda igrati na strani ja sam gledao svaku utakmicu i znam o cemu pricam .Sabovici su bili protiv njih zato sto momci nisu htjeli da im on bude menazder.Cuj nasa djeca pa oni bi te prodali za kikiriki .Karakter je ovde neupitan sto se tice ilije i mikija.Kazes utakmica u mostaru prodana to je grijeh reci ja sam bio dole to je najbolje finale u istoriji kupa bih .PItaj mostarce svi ce ti reci isto.Ko je bio dole vidio je kakav je to fight bio.Otvaram ja sutradan novine tuzlanski list svi igraci placu kompletna ekipa od saida pa nadalje onako mokri tada je kisa padala.Zato nemojte pricati da je se prodala.Citava tuzla je bila ponosna tada strah i trepet je sloboda bila.Zato uvijek pozdraviti one koji su dali dosta za slobodu kada dodju na tusanj bilo sa kojom ekipom jer tada pokazujes velicinu pravog navijaca da cijenis one koji su nas tada cinili ponosnim kada je tusanj gorio u kafanama tema sloboda bila a tv prenos bio standardno normalan za crveno crne.Danas po pobjedu i ukljuciti se u vrh.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 10:46

Sto se tice opstanka kada su igrali milosevic ,karadza ,gavaric itd.Ovi su se igraci poceli dovoditi kada se ekipa rasula mislim otiso najveci broj igraca .I sada da ovaj kao pokaze da moze napraviti ponovo rezultat pocne dovoditi pojacanja to su bile strasne cifre i ostali ljudima duzni znam da su joksimovicu bili duzni 35 000km al ovaj dobije ponudu i oprosti im dug .A sabovice bolila kita oni htjeli rezultat i kad su vidjeli da kola idu nizbrdo prestali placati.Bili je tu dobrih igraca ali jednostavno to nije bilo to .E zato sam morao replicirati za mikija i iliju jer su oni igrali za slobodu kao da su nasa djeca.A ovi placenici niko se nije htjeo uhvatiti za vrat sa igracima kad se zakuva ,vec ih boli kita zavrse 90 min izgubio ili pobjedio njima svejedno.Pranje para bilo masovno dovedu igraca za 20000km njemu 10000km ovim 10000km itd.Ma poslije ona 2 finala i 3 mjesta sloboda je pocela da ide prema dnu.To bi isto kad bi rekli sta bi sa utakmice u slaviji kada nam je odlucivala hocemo li ostati u ligi ljudi nas rasuse mujka dobi jedan pacerski go hocemol reci on prodo necemo jednostavno se desi.Zato prema nekim igracima veliki respekt koji su igrali za slobodu srcem a prema ostalim placenicima daleko im kuca od nase

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2012, 10:52

Ako ne izgubimo 1-0, pobjedit' ćemo ..ko razumije, shvatit' će :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 nov 2012, 11:17

Ne znam jel neko cuo od vas, danas su morali uplatit kaznu od 6000 KM Savezu(zbog ulijetanja navijaca u teren i prekid utakmice kao i za paljenje baklji:), malo je falilo da se ne odigra utakmica u Cazinu, sva sreca pa su sve rijesili na vrijeme ustvari Mersed je rijesio sa savezom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 11:17

Danas je necu reci najbitnija ali sigurno utakmica koja nas dovodi do cilja ili udaljava od njega.Moramo dobiti po cijenu svega samo tako cemo poslati poruku svima da smo se vratili :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 nov 2012, 11:28

fukara87 je napisao/la:Ne znam jel neko cuo od vas, danas su morali uplatit kaznu od 6000 KM Savezu(zbog ulijetanja navijaca u teren i prekid utakmice kao i za paljenje baklji:), malo je falilo da se ne odigra utakmica u Cazinu, sva sreca pa su sve rijesili na vrijeme ustvari Mersed je rijesio sa savezom.
Zar tih 6000 km se nije moglo prebiti preko duga sto savez ima prema Slobodi ?? Hebem ti ja ovaj savez..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 nov 2012, 11:32

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ne znam jel neko cuo od vas, danas su morali uplatit kaznu od 6000 KM Savezu(zbog ulijetanja navijaca u teren i prekid utakmice kao i za paljenje baklji:), malo je falilo da se ne odigra utakmica u Cazinu, sva sreca pa su sve rijesili na vrijeme ustvari Mersed je rijesio sa savezom.
Zar tih 6000 km se nije moglo prebiti preko duga sto savez ima prema Slobodi ?? Hebem ti ja ovaj savez..
Pa ne traje taj dug vjecno vec se 2 godine nesto prebija preko tog duga. Treba vidjeti da li uopste i postoji taj dug da nije ispucan .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 nov 2012, 11:39

terabajt je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Pa ne traje taj dug vjecno vec se 2 godine nesto prebija preko tog duga. Treba vidjeti da li uopste i postoji taj dug da nije ispucan .
Nema sansi da je ispucan ;) ostalo je tu dobrih para,samo se ovi iz "nenormalnog" komiteta prave englezii ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 11:52

Šta mislite, da li bi bilo pametno sada dati malo podrske Mesketu i ostalima?
Ipak da se razumijemo, niko sada ne bi uzeo da rukovodi Slobodom u ova teska vremena. Mozda bi bilo dobro da sada budemo jedinstveni. I da nam faraon da Slobodi one obecane pare.
Molim misljenje vase cijenjeno. :roll:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2012, 12:01

Mesketa treba pustit' da radi, ili neće ništa napravit' kao i svi prije njega, ili će uspjeti nešto napravit', najprije nas vratiti u elitu. Dakle, ne može biti gori od ovih što su do sada bili. Jer, nama niko ne valja ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 03 nov 2012, 12:03

Kod nas je rasulo,da znate samo :)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 nov 2012, 12:05

FKKrajina je napisao/la:Kod nas je rasulo,da znate samo :)
Cuj rasulo, ko ce vam igrati danas ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.