Arsenal are lining up a £1.5million move for Croatia Under-17 starlet Ante Roguljic. The attacking midfielder, 16, plays at NK Adriatic Split. (The Sun)
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
arminarsenal
- Kontakt:
Imal igdje za Ox-a dal' igra sutra,nisam uspio naci na drugim portalima osim na SK,tamo pise da ga nema !
Nemam prognoza samo neka lijepo igraju... Ako izgube, izgube... Ali ako pobjede... Eto nas ponovo u vrhu! Nakon 6 godina mozda je i vrijeme da ponovo uzmemo bodove na Trafordu? Nisu ni oni tako dobri kao ranijih godina... Ali bicu najsretniji bodom... Mada volio bih da ih odkinemo samo radi onih njihovih "navijaca" koji su vec sebi upisali pobjedu i to veoma visoku...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma oni uvijek sebi unaprijed upisuju bodove
. ne govorim za ove likove na forumu nego znam ih uživo tonu, a i ovde ih ima istih.
Ma sutra bi po pravilu trebala bit tvrda utakmica, naši će na sredi peglat loptu i ispeglat je, pa sve je do njih, ako budu raspoloženi moglo bi bit svašta.
Ja se jedino bojim za lijevu stranu, Santos ne zatvara je u 80% slučajeva. Njega jest teško proć, većinom otme loptu protivniku, al problem je što se lik ne vraća nikako u odbranu.
Ostale pozicije su Ok manje više.
Uglavnom naspram prošlogodišnjih sastava iz obje utakmica, ovaj sutrašnji je beton

Ma sutra bi po pravilu trebala bit tvrda utakmica, naši će na sredi peglat loptu i ispeglat je, pa sve je do njih, ako budu raspoloženi moglo bi bit svašta.
Ja se jedino bojim za lijevu stranu, Santos ne zatvara je u 80% slučajeva. Njega jest teško proć, većinom otme loptu protivniku, al problem je što se lik ne vraća nikako u odbranu.
Ostale pozicije su Ok manje više.
Uglavnom naspram prošlogodišnjih sastava iz obje utakmica, ovaj sutrašnji je beton
Vođa zna.
- TheVerminator
- Kontakt:
Na Arsenal.com, piše da nema Oxa i Gibbsa.
Lijevo je onda Santos 100%, a gore je možda Walcott?
Szeczny; Jenkinson, Djourou, Vermaelen, Sagna; Ramsey, Traore; Walcott, Rosicky, Arshavin; Van Persie.
Tako je bilo kad smo izgubili 8-2. Ipak, danas je ekipa dosta zrelija, i naravno kompletnija. Možemo mi do pozitivnog rezultata, ali to mora biti lijepa, tečna, napadačka igra.
Za danas:
Wojo; Sagna, Mert, Verma, Santos; Jack, Mikel; Walcott, Santi, Podolski; Giroud.
Nek uđe Frimpong u 85. minuti, zna se šta mu je zadatak.
http://www.netraja.net/" onclick="window.open(this.href);return false; Biće ovdje tekma, naš komentator.
Lijevo je onda Santos 100%, a gore je možda Walcott?
Szeczny; Jenkinson, Djourou, Vermaelen, Sagna; Ramsey, Traore; Walcott, Rosicky, Arshavin; Van Persie.
Tako je bilo kad smo izgubili 8-2. Ipak, danas je ekipa dosta zrelija, i naravno kompletnija. Možemo mi do pozitivnog rezultata, ali to mora biti lijepa, tečna, napadačka igra.
Za danas:
Wojo; Sagna, Mert, Verma, Santos; Jack, Mikel; Walcott, Santi, Podolski; Giroud.
Nek uđe Frimpong u 85. minuti, zna se šta mu je zadatak.
http://www.netraja.net/" onclick="window.open(this.href);return false; Biće ovdje tekma, naš komentator.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Cautinho
- Kontakt:
Gdje ga nađe? Koja je to liga?Arnelinho je napisao/la:Arsenal are lining up a £1.5million move for Croatia Under-17 starlet Ante Roguljic. The attacking midfielder, 16, plays at NK Adriatic Split. (The Sun)
Keep walking.
- TheVerminator
- Kontakt:
http://www.nkadriatic.com/index/" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:Gdje ga nađe? Koja je to liga?Arnelinho je napisao/la:Arsenal are lining up a £1.5million move for Croatia Under-17 starlet Ante Roguljic. The attacking midfielder, 16, plays at NK Adriatic Split. (The Sun)
Valjda je ovaj klub.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Cautinho
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da Wenger i mene ne prati.Pa iz Arsenala u CityTheVerminator je napisao/la:
http://www.nkadriatic.com/index/" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda je ovaj klub.
Keep walking.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Danas im mozemo parirati jedino ukoliko budu pozrtvovani kao ni u jednoj utakmici do sad, jer je do sad zalaganje bilo ravno cistoj nuli. Samo ako daju 120% od svojih mogucnosti mogu se nadati necemu, i naravno da pametno odigraju, bez nekog srljanja gore nesto oni da glume Iniestu i Xavija pa konta hop i gol 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Skauting, skauting.Cautinho je napisao/la:Ne bi me čudilo da Wenger i mene ne prati.Pa iz Arsenala u CityTheVerminator je napisao/la:
http://www.nkadriatic.com/index/" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda je ovaj klub.
[youtube][/youtube]
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Sto su gunersi poranili
Vrse se pripreme,takticke varke 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- vedofeelgood
- Kontakt:
E tacno mi muka dodje kad vidim Halilovica ovdje na ovom klipu u dresu Hrvatske

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
arminarsenal
- Kontakt:
Kos je bio umjesto Vermaelena,sjecam se ko da je juce bilo hahaTheVerminator je napisao/la: Szeczny; Jenkinson, Djourou, Vermaelen, Sagna; Ramsey, Traore; Walcott, Rosicky, Arshavin; Van Persie.
EDIT: nije ni Sagna,tu je bio coqulein
http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo raja ovdje dobrih steamova za danasnju tekmu.....

Evo raja ovdje dobrih steamova za danasnju tekmu.....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Cautinho
- Kontakt:
Arsenal: Mannone; Sagna, Santos, Mertesacker, Vermaelen; Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla; Podolski, Giroud
Keep walking.
Ramsey znači desno krilo. Onda će walcott uć sa klupe tamo u 70-toj vjerovatno, ako budemo u kakvom rezultatski neizvjesnom meču, to bi moglo prelomit utakmicu.
Mene Santos najviše brine. Ovo ostalo je OK
EDIT: Cazorla je eto odmorio jednu tekmu, valjda Od njega i Wilsherea očekujem danas najviše i da hrane Girouda loptama koji je iz utakmicu u utakmicu sve bolji
Mene Santos najviše brine. Ovo ostalo je OK
EDIT: Cazorla je eto odmorio jednu tekmu, valjda Od njega i Wilsherea očekujem danas najviše i da hrane Girouda loptama koji je iz utakmicu u utakmicu sve bolji
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 03 nov 2012, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Ovakav United ima jedino bolji napad od Arsenala.
Sredina sa Artetom, Wilshirom i Cazorlom je za klasu bolja i uigranija od ''njihove''.
A to bi trebala biti i najveca prednost jer ce sigurno stvoriti par 100%-tnih sansi za Girouda ( nadam se da nece fulat zicere ), a mogao bi i Podolski zadati dosta problema na lijevoj strani ..
Ocekujem da Cazorla i Jack pokazu kako se igra fudbala a za rezultat jos nista necu napisati.
Vjerujem da ce ih ubiti igrom
Sredina sa Artetom, Wilshirom i Cazorlom je za klasu bolja i uigranija od ''njihove''.
A to bi trebala biti i najveca prednost jer ce sigurno stvoriti par 100%-tnih sansi za Girouda ( nadam se da nece fulat zicere ), a mogao bi i Podolski zadati dosta problema na lijevoj strani ..
Ocekujem da Cazorla i Jack pokazu kako se igra fudbala a za rezultat jos nista necu napisati.
Vjerujem da ce ih ubiti igrom
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma to i oni očekuju, problem je hoćel bit napadački orijentisani il peglat loptu na sredini.
i imamo klupu koja može napravit razliku, konačno. Mislim da i Arshavin i Walcott mogu dosta pomoć
i imamo klupu koja može napravit razliku, konačno. Mislim da i Arshavin i Walcott mogu dosta pomoć
Vođa zna.
pa ramiz ce samo da usporava igru, korisnije bi bilo stavit onda cazorlu desno a njega u sredinu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.