Millwall FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
5-0 

Napokon se razigrali. 

''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
puko Tranmere ko žvaka
baš su me pozitivno iznenadili
baš su me pozitivno iznenadili
sutra u 16:00 po nasem vremenu igraju na strani protiv swindona, nadajmo se prvoj pobjedi na strani!
ps: 24.10 millwall docekuje leeds na the new den, biti ce opet veselo
ps: 24.10 millwall docekuje leeds na the new den, biti ce opet veselo

eno gube 1-0 u pm, jos swindon igra s igracem manje 

1-1, danny schofield izjednacio.
ps: oba tima igraju s 10 igraca trenutno...
ps: oba tima igraju s 10 igraca trenutno...
- Middlesbrough FC
- Kontakt:
Millwall, nista ove sezone. Teško da ce sta uraditi pored Norwicha i Leedsa!
ma nemoze nitko nista uraditi protiv leedsa/charltona sto se tice direktnog plasmana u championship, zato millwall bas ko i prosle sezone svoju sansu mora traziti preko playoffsa! nakon vrijednog boda u swindonu prosle subote, zaostatak za 6. mjesto(norwich) je samo 4 boda. sutra ceka gostovanje u stockportu, nadam se barem bodu tu, steta sto je frampton out sest sedmica, al' zato se najvjerovatnije vraca kapetan robinson nakon ozljede...Middlesbrough FC je napisao/la:Millwall, nista ove sezone. Teško da ce sta uraditi pored Norwicha i Leedsa!
come on you lions!
- Middlesbrough FC
- Kontakt:
Sretno!steve-o je napisao/la:ma nemoze nitko nista uraditi protiv leedsa/charltona sto se tice direktnog plasmana u championship, zato millwall bas ko i prosle sezone svoju sansu mora traziti preko playoffsa! nakon vrijednog boda u swindonu prosle subote, zaostatak za 6. mjesto(norwich) je samo 4 boda. sutra ceka gostovanje u stockportu, nadam se barem bodu tu, steta sto je frampton out sest sedmica, al' zato se najvjerovatnije vraca kapetan robinson nakon ozljede...Middlesbrough FC je napisao/la:Millwall, nista ove sezone. Teško da ce sta uraditi pored Norwicha i Leedsa!
come on you lions!
stockport-millwall 0-1(robinson)
0:2 Neil Harris
jako drugi nego harris 
edit: stockport-millwall 0-3(harris)

edit: stockport-millwall 0-3(harris)

stockport-millwall 0-4(harris)
- Middlesbrough FC
- Kontakt:
Čestitamo, Harris u top formi, odličan rezultat!
sjano, konačno su zaigrali, prvo kući 5-0 sad 0-4. harris nije normalan 

da je harris 5 godina mladji uskoro bi millwall igrao PL 

hat-trick harrisa
-
- Kontakt:
ovaj harris gadno ugrožava našeg becksa 
bojim se da bi ovog puta mogli puknut s obzirom da je millwall u velikoj formi iako mi još nemamo poraz osim onog u kupu sa redsima... neznam dali pratite ali na http://www.myp2p.eu daju prijenose izmeđuostalog i division one...

bojim se da bi ovog puta mogli puknut s obzirom da je millwall u velikoj formi iako mi još nemamo poraz osim onog u kupu sa redsima... neznam dali pratite ali na http://www.myp2p.eu daju prijenose izmeđuostalog i division one...
jedva cekam tekmu u subotu, biti ce gusto zasigurnomali_zeleni je napisao/la:ovaj harris gadno ugrožava našeg becksa