Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ove hajvane treba izbaciti, a podmladak ubacit ne bili nesta naučili od njih
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
a što kleverli ne dobi drugi žuti Bgt, faulira wilsherea na 30-tak metara od gola.
ne nisam znao da se ruka ne broji kod ofsajda, nije smak svijeta.
Vođa zna.
@Narine nista sto ima veze sa Manutdom
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Haha, najlakse se vaditi na sudiju. Celzi je imao pravo, Arsenal nema. Odlicno sudjenje.Arnelinho je napisao/la:Sramota. Treba ovu lige pošteno preispitati ...
Istina je da MU ima neuporedivo jaci tim. Ne mozes svake godine prodavati jednog - dvojicu od najboljih igraca i ocekivati rezultat. Kao zamjene se dovode neki prosjecni igraci. Sa ovakvom politikom Arsenal moze dostici Liverpulov neslavni rekord koji jos traje. Ovo kazem potpuno ozbiljno, bez imalo sale i ironije.
Ziru i Podolski -
Da je Podolski valjao ne bi ga nogirali iz Bajerna.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Zato što se držao istog kriterija. Samo koji minut ranije je i Jacku oprostio sličan faul na RVP-u.nedim1993 je napisao/la:a što kleverli ne dobi drugi žuti Bgt, faulira wilsherea na 30-tak metara od gola.
Ovaj faul na Evri za drugi žuti je čist ko suza, đonom po zglobu.
Možete li bar jednom realno reći stvari? Šta je problem bar jednom realno?
Zato ni wilsgwre nije dobio crveni kod prvog starta za crveni vec mu je oprošteno ko i clevunedim1993 je napisao/la:a što kleverli ne dobi drugi žuti Bgt, faulira wilsherea na 30-tak metara od gola.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- _karabaja_
- Kontakt:
zato sto mu je sudija oprostio to isto kao Jacku start nad Persie (APSOLUTNO ISTI START). Posle toga Ferguson kao i svi vide da je ovaj na granici kartona i vadi ga, a Jack ostaje u igri i nastavlja sa svojim startovima.nedim1993 je napisao/la:a što kleverli ne dobi drugi žuti Bgt, faulira wilsherea na 30-tak metara od gola.
Jasnije sad?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Vec sam ostavio komentar da je ovo vise Wengerova greska i da je Ferguson svog kandidata za crveni izvadio. Bilo kako bilo, slazem se sa svim osim za penal. Lopta je napucana i neki sudije sviraju a neki ne. Mnogi ne sviraju.Monolog je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Ocekivano.SamoZeljo je napisao/la:Wilshere je iziritiran, treba ga vaditi iz igre. Bojim se da nece na dobro.![]()
Dok Ferguson vadi čovjeka koji je bio na rubu crvenog (Cleverley), Wenger to ne čini i evo šta se dešava. Zasluženo United vodi. Arsenal je odigrao jednu od slabijih utakmica ove sezone.Šta je sramota? Čist crveni, ofsajda nije bilo, a ni penal nije bio izmišljen.Arnelinho je napisao/la:Sramota. Treba ovu lige pošteno preispitati ...
A United vodi zasluzeno, to svakako stoji.
kako je song otiš'o koncepcija se pojbala pravo, jbt kokler sjedi na klupi a jbg ramsi u prvoj postavi
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
ja sam dvaput reko da zasluženo vode.
Onaj faul wilsherea nad RvP-om nije ništa, prvo je loptu iznio
a što se tiče Arsenala, ja da igram tamo, ja bi Santosu yebo mater i i ako ga ne bi zavalio šakom na terenu evo glava.
Koji kloč
a što se tiče Arsenala, ja da igram tamo, ja bi Santosu yebo mater i i ako ga ne bi zavalio šakom na terenu evo glava.
Koji kloč
Vođa zna.
Valencia ko je tebi dozvolio. da tumacis moje reči kako hoces ?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Santosa, Podolskog, Girouda, Cazorlu otjerat iz prve postave i dat priliku shavi, chamki i nekom lijevom beku iz akademije da popuni mjesto ispred onog brzog. OVO JE OČAJ ! OVO NIJE ARSENAL !
Wilshereu sve oprošteno, kralju ti jedini voliš ovaj klub kako valja uz Gibbsa i Jenkinsona.
I Thomasa treba naljepit, ispada ko kakav amater a ne kao WC defanzivac, daleko je on od toga. Rosicky vraćaj se ko boga te molim.
Wilshereu sve oprošteno, kralju ti jedini voliš ovaj klub kako valja uz Gibbsa i Jenkinsona.
I Thomasa treba naljepit, ispada ko kakav amater a ne kao WC defanzivac, daleko je on od toga. Rosicky vraćaj se ko boga te molim.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 03 nov 2012, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Je li ti gledaš utakmicu ikako? Bilo je miljama daleko od lopte !nedim1993 je napisao/la:ja sam dvaput reko da zasluženo vode.
EDIT: usput, zanimljiva informacija, Arsenal nije imao nijedan šut u okvir gola Uniteda još
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 03 nov 2012, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Arnelinho je napisao/la:Valencia ko je tebi dozvolio. da tumacis moje reči kako hoces ?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
u svakom pogledu mertesaker nam je najbolji igrac
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- _karabaja_
- Kontakt:
Nije ni Ramsey puno bolji. Ima znanje, ali je prespor i samo koci i ove igrace sto bi nesto odigrali.nedim1993 je napisao/la:ja sam dvaput reko da zasluženo vode.
Koji kloč
A za start pa da li mi gledamo istu utakmicu? Van Persiu je neko treci uzeo loptu i onda ga Wilsher bez lopte udara!
Nije sudija svaki put kriv shvatite to, sad se svi koncentrisali u trazenje sudijskih gresaka a sto je igra jedno obicno smece i sto je Wenger po meni napravio 2 ogromne greske (Ramsey od pocetka na krilu i sto nije zamijenio Jacka) to nikom nista.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
- frankqqqqq
- Kontakt:
Najbolji navijači u Engleskoj, samo malo toga moraju promijenit, treba yebat pomrle onom ćelavom seljačini yebem li mu mater ušljivu, da Bog da mu djeca poginulaPiers Morgan @piersmorgan
Arsenal fans chanting 'Ivan Gazidis - what do you ****ing do?' He sells our best players to rivals, that's what he does. #IvanTheTerrible
Arsenal treba prestati dovoditi propale igrace kao sto su Podolski, Arteta, Mertesaker... te prosjecne kao sto su Ziru, Santos, Camak itd.
Sa takvom klupskom politikom ne mozes ocekivati dobre rezultate.
Jedan RvP vrijedi neuporedivo vise nego gore sest nabrojanih igraca.
Sa takvom klupskom politikom ne mozes ocekivati dobre rezultate.
Jedan RvP vrijedi neuporedivo vise nego gore sest nabrojanih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.