NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 31 okt 2012, 13:22

esprit je napisao/la:Znaci nije do taje :D
samo ti provociraj ;)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 nov 2012, 16:03

Vitez u Banovićima savladao Budućnost!

Jedan od derbija 13. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Banovićima su odigrali domaća Budućnost i prvoplasirani Vitez, a nakon 90 minuta bespoštedne borbe aktuelni lider prvoligaške karavane slavio je sa 4:2.

Gosti iz Viteza su još jednom pokazali kvalitet, te se nakon njihove pobjede u Banovićima može reći da su glavni kandidati za ulazak u društvo najboljih bh. klubova.

Vitežani su sjajno otvorili susret i već u 5. minuti golom Dilavera su poveli, da bi Vidović samo deset minuta kasnije udvostručio njihovu prednost.

Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao, da bi Mujić u 9. minuti nastavka domaćim donio nadu, no Dilaver svojim drugim golom dva minuta kasnije ponovo Vitez vraća na dva gola prednosti.

U 64. minuti rezervista Livaja pogađa za 1:4, da bi sedam minuta prije kraja Ikanović ublažio prednost gostiju.

Bravo momci! :D

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 03 nov 2012, 16:05

Čestitke Vitezu pogotovo jer je pobjeđena Budućnost koja ne gubi skoro nikako bodove kući.
Pokazali ste danas kvalitet svaki respekt.
Biće derbi u 15. kolu pravi u Gračanici.
Danas obadvije ekipe odlične.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 nov 2012, 16:21

Hvala! :D i vama cestitke za razmontiranje Branitelja. :) 15.kolo ce da bude jedan veliki derbi jesenjeg dijela prvenstva i odlucit ce po svemu sudeci jesenjeg prvaka :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 nov 2012, 16:33

cestitke na pobjedi,samo naprijed ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 nov 2012, 16:42

Rosas7 je napisao/la:cestitke na pobjedi,samo naprijed ;) ;)

Hvala druze! :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 nov 2012, 16:43

Također čestitke.

Sjajna ste momčad, što se vidjelo i u četvrtom kolu... volio bih vas u Premieršipu. :D
Hayley <3

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 nov 2012, 16:51

badblueboylivno je napisao/la:Također čestitke.

Sjajna ste momčad, što se vidjelo i u četvrtom kolu... volio bih vas u Premieršipu. :D

hvala.a bilo bi dobro kad bi usli al vidjet cemo hoce li se donijeti odluka da se ide na Premijer ligu :D steta barem boda i vama sto niste uzeli u visokom.i na prognozi sam rekao da imate dobru ekipu da mozete tamo nesto uradit al eto jbg,niste iskoristili sanse,glup gol primili.kuci iduce kolo razvalite podgrmeč i dobro je za ovu polusezonu :D

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 03 nov 2012, 16:57

a neko slucajno nebi rekao da je kupljena utakmica u banovicima,jer nije.zasto bi buducnost prodala nakon silnih kikseva kuci,sad su i oni u nezavidnoj poziciji.Premije za pobjedu su bile 300km(prva postava),150km (klupa).

Eh sad ako se ne ide na ulazak zbog cega ovolike premije ???
Ko je onda sad lud ??
Ne zelim da provociram ali logika???

Cestitam na pobjedi ovi rezultati sve govore
VIDIMO SE...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 nov 2012, 17:00

nkvitez je napisao/la:

hvala.a bilo bi dobro kad bi usli al vidjet cemo hoce li se donijeti odluka da se ide na Premijer ligu :D steta barem boda i vama sto niste uzeli u visokom.i na prognozi sam rekao da imate dobru ekipu da mozete tamo nesto uradit al eto jbg,niste iskoristili sanse,glup gol primili.kuci iduce kolo razvalite podgrmeč i dobro je za ovu polusezonu :D
Uh, uh, kako bih vas tek ja volio vidjeti u Premijer ligi iduće sezone. Bili bi tu mali lokalni derbiji Travnik-Vitez-Zenica :mrgreen: Slabo pratim ovu ligu, uglavnom pogledam rezultate, pa ne znam ko igra kod vas. Jel ostao iko iz Čelika? Bio vam je Smriko jedno vrijeme najbolji igrač, a kod nas ništa (k'o i većina :mrgreen: ).

Kako god, čestitke na pobjedi i sretno u nastavku, nadam se da nećete popustiti u pohodu prema PL-u.
Čelik Zenica 1945

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 nov 2012, 17:04

nkvitez je napisao/la:

Nadam se trijumfu u posljednoj tekmi ove godine i mislim da isti ne bi trebao doći u pitanje.
Hayley <3

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 nov 2012, 17:43

esprit je napisao/la:a neko slucajno nebi rekao da je kupljena utakmica u banovicima,jer nije.zasto bi buducnost prodala nakon silnih kikseva kuci,sad su i oni u nezavidnoj poziciji.Premije za pobjedu su bile 300km(prva postava),150km (klupa).

Eh sad ako se ne ide na ulazak zbog cega ovolike premije ???
Ko je onda sad lud ??
Ne zelim da provociram ali logika???

Cestitam na pobjedi ovi rezultati sve govore
VIDIMO SE...

ja mislim da si ti svoje na ovoj stranici zavrsio :) premije su uvijek bile kako prosle tako i ove sezone.visoke su bile jer je kafadar dao pare,da im da motiv da dobiju buducnost u banovicima,da probaju skinit rekord buducnost od 50 i nesto utakmica kuci bez poraza. u PL se nece,cilj je iducce sezone tako da,lijep pozdrav. vidimo se u Gračanici :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 nov 2012, 17:48

Nimla_RZ je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

Uh, uh, kako bih vas tek ja volio vidjeti u Premijer ligi iduće sezone. Bili bi tu mali lokalni derbiji Travnik-Vitez-Zenica :mrgreen: Slabo pratim ovu ligu, uglavnom pogledam rezultate, pa ne znam ko igra kod vas. Jel ostao iko iz Čelika? Bio vam je Smriko jedno vrijeme najbolji igrač, a kod nas ništa (k'o i većina :mrgreen: ).

Kako god, čestitke na pobjedi i sretno u nastavku, nadam se da nećete popustiti u pohodu prema PL-u.

Bilo bi dobro zbog derbija :D iz čelika su tu sto stari igraci sto mladi: Armin imamovic i Almir Hasanovic(stoperi),Sanel Alic(lijevi bek,stoper,desni bek to ej sve dobro odigrao u par navrata),Haris Heco,Goran Juric i Anel Dedic(veznjaci),Haris Dilaver(napadac) 8-) Sad je dilaver najbolji strijelac lige (9) golova,Dedic ima(5), a drugi najbolji strijelac je Pranjkovic (8). :D Vidjet cemo,svje je do uprave kluba :)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 nov 2012, 17:54

čestitke Vitezu iz Gračanice. odlična ste ekipa ove sezone, slično kao i mi prošle sezone, najatraktivniji i najefikasniji

pobjeda u Banovićima je dokaz kvalitete, jer domaći tamo nisu izgubili kako rekoše više od 50 utakmica

jedva čekam derbi u zadnjem kolu, Vitez je uvijek dobro igrao u Gračanici

što se tiče same utakmice, ukoliko budete bolji na terenu sigurno pobjeđujete, da ne mislite nešto sudije ovo-ono

dokaz je prošla godina i pobjeda Gradine koja je prelomila titulu koja je otišla u Srebrenik i to kod Bratstva proslavljena

jedva čekam utakmicu dvije najbolje ekipe u ligi, dobro nam došli
Undici stelle - ACM 1899

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 nov 2012, 18:06

baltazar1 je napisao/la:čestitke Vitezu iz Gračanice. odlična ste ekipa ove sezone, slično kao i mi prošle sezone, najatraktivniji i najefikasniji

pobjeda u Banovićima je dokaz kvalitete, jer domaći tamo nisu izgubili kako rekoše više od 50 utakmica

jedva čekam derbi u zadnjem kolu, Vitez je uvijek dobro igrao u Gračanici

što se tiče same utakmice, ukoliko budete bolji na terenu sigurno pobjeđujete, da ne mislite nešto sudije ovo-ono

dokaz je prošla godina i pobjeda Gradine koja je prelomila titulu koja je otišla u Srebrenik i to kod Bratstva proslavljena

jedva čekam utakmicu dvije najbolje ekipe u ligi, dobro nam došli

hvala čestitke i Bratstvu na pobjedi protiv Branitelja :D konacno i oni padose tamo haha :) ma neka bolji pobijedi,vi imate ambicije za Pl a mi ne jbg.gradina je dokaz znam ;) i ja je jedva cekam.samo bi volio da dobijete u kaknju a mi gorazde kuci pa da zadnje 15.kolo odluciva o jesenjem prvaku! :D 8-)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 04 nov 2012, 09:32

Sve cestitke na pobjedi.A necete u ligu jeli.Znas evo citam gornje postove i primjetio sam nesto nelogicno u toj prici oko ulaska.Kazes da necete u ligu ove sezone nego iduce.E to mi nije jasno nikako.Sto jel ce to iduce godine biti nesto bolje i de nam reci sta to. :).Ma samo vi igrajte ovako i nema problema oko ulaska. Ja sam siguran da igramo u prvenstvu iduce godine 100 posto.
P.S. pa makar mi i ispali :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 nov 2012, 09:36

vidovitadjemila je napisao/la:Sve cestitke na pobjedi.A necete u ligu jeli.Znas evo citam gornje postove i primjetio sam nesto nelogicno u toj prici oko ulaska.Kazes da necete u ligu ove sezone nego iduce.E to mi nije jasno nikako.Sto jel ce to iduce godine biti nesto bolje i de nam reci sta to. :).Ma samo vi igrajte ovako i nema problema oko ulaska. Ja sam siguran da igramo u prvenstvu iduce godine 100 posto.
P.S. pa makar mi i ispali :D

Mozda se nakon ove pobjede i bude htjelo u premijer ligu.mislim da smo s ovom pobjedom dokazali da smo uz bratstvo najbolja ekipa lige,najefikasniji napad imamo jos.pobijediti buducnost u banovicima nakon 52 utakmice bez poraza nije mala stvar :D daj boze kad bi usli,kantonalni derbi s vama,pa onda s čelikom.svi smo blizu :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 nov 2012, 09:44

Alfa i Omega nogometnog kluba Vitez,poznati gospodarstvenik i vlasnik CM-a,Ovnak-a,Auto kuce Ovnak(Renault,Citroena) na utakmici u banovicima uz klupu,da li je ovo utakmica koja ce znaciti da vitez krece u pohod na Premijer ligu?: " onclick="window.open(this.href);return false;

Foto iz Banovica: " onclick="window.open(this.href);return false;

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 04 nov 2012, 12:53

Sretno komšije i nek vam ne crkne krava. Vidimo se naredne godine u najjačem takmičenju...

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 nov 2012, 13:46

Idemo Vitez! Dogodinu lokalni derbi Zenica - Vitez ako bog da :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.