FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

esprit
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la esprit » 03 nov 2012, 16:53

Povratak u PL ostaje samo san poslije danasnjeg poraza..
bas kako sam i pisao skoro na forumu (10 bodova nedosanjan san )
treba uigravati nekakvu ekipu za iducu godinu i ne dozvoliti da
se Sloboda bori za opstanak i u ovoj lizi jer sigurno da ce ovo
uzdrmati i onako uzdrmanu ekipu ...
Puno srece
i mogu reci da sam razocaran danasnjim porazom :cry:
Sta je tu je ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 nov 2012, 16:55

Sve sam vise uvjereniji da su one domace pobjede plod necijih novaca.

Ovakva Sloboda se ne moze vratiti u PL, ma koliko god to mi svi zeljeli, nazalost.

Edit: slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 17:06

Kad mi neko pocne pljuvati igrace koji su imali muda da igraju da ih posaljes u bagdad.Supak smo im trebali lizat,a ovako neka neka vidi se da ova ekipa nema ni glavi ni rep.Od koga mi izgubismo ne potcjenjujem nikog,e sad se treba pojacati ali za opstanak.Sta uradise ljudi da se na nama izivljavaju svi ,kaze produziti ugovor onom ovom ma kome noga svima cast rijetkim momcima ali rijetkim.Nije golman kod njih branio nego mi neznamo to se treba utuviti u glavu pa te ekipe nesmiju uci u sansu a one se popisaju po tebi.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 nov 2012, 17:25

Nema od nas hljeba, -10.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 17:29

Popisam se ja na takve igrace (ovo se ne odnosi na dvojicu), rukovodstvo predsjednike i legende aloholicare, zajedno sa nacelnikom Jasminom Imamovicem!
I pitam se, jesu li vrijedni one tri marke koje dam za utamicu na Tusnju.
Realno je da su igraci nizerazredni, o loti nemaju veze, zalutali! Golman rupaca, vagina ona izbusena!
Meske jesu li i sada navijaci Fukare placenici?
Gore da ne moze biti! Tuzla je unistena, ostaje nam samo da tugujemo, nista drugo ne mozemo napraviti!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 17:49

Krajina uopste ne trenira ljudi se skupili ko na terminu dosli i oderali nas.Reko ja vama moze njih denis trenirati pripremati 100 godina kad nemas kvalitet dzaba .Sta sada kuda sada prica se da ce se slobodi vratiti onaj mjesecni budzet od 25000km,kome lopovima u upravi da mogu mesetariti.Znas kako se moze uci u premijer ligu da kupis utakmice i zatvoris sve sto naravno poznatom presjedniku nije cilj.Da mi neko hoce reci super dobili smo ma mars u pm vise.Dobro garda rece nasa snaga odnosno slabost se vidi u gostujucim utakmicama.Dobili iskru pa jebote ko da smo bajern dobili to se pise dizu u nebesa mazu oci pa stani malo nismo ovce.Vitez 10 bodova bjezi allllllllloooooooooooo 10 bodova koji smo mi krs.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2012, 18:01

Plače mi se više i od Tine ..užasan je, malo je reći. Bruka od ekipe, treba nam sigurno 7 novih igrača. Golman, desni bek, stoper, zadnji vezni, playmaker, lijevo krilo i napadač.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 18:10

Nama trebaju karakterni igraci koji ce slobodu osjecati kao svoju, mozes ti izvrsnog igraca naci ako nema taj potrebni mentalitet da ode u gorazde i zargonski receno pogine za klub dzaba ti sve.A vidjeces na proljece bice 3 puta teze doci do bodova .

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2012, 18:15

Druže, ja mislim da je veći problem u Slobodi. Otkad pratim Slobodu, ovi naši igrači nisu imali karaktera, barem u Slobodi. U Slobodi je sve raspušteno, pa tako se i igrači ponašaju. Sloboda je kao klub na najvećem dnu mogućem, dok se stvari ne promjene iz korijena, nema od nas ništa. Npr, nas Rudar pobjedi na Tušnju, nabi nas Olimpic, itd ..da ti igrači igraju za Slobodu ne bi odigrali tako dobro, a da ovi iz Slobode igraju za druge klubove, igrali bi bolje.

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 18:17

JTS je napisao/la:Druže, ja mislim da je veći problem u Slobodi. Otkad pratim Slobodu, ovi naši igrači nisu imali karaktera, barem u Slobodi. U Slobodi je sve raspušteno, pa tako se i igrači ponašaju. Sloboda je kao klub na najvećem dnu mogućem, dok se stvari ne promjene iz korijena, nema od nas ništa. Npr, nas Rudar pobjedi na Tušnju, nabi nas Olimpic, itd ..da ti igrači igraju za Slobodu ne bi odigrali tako dobro, a da ovi iz Slobode igraju za druge klubove, igrali bi bolje.
Mozda ovo nekome odgovara, jer ne vjerujem da Tuzla nema kapaciteta da ima premier ligasa (saban ligasa)!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 18:22

Problem je sto u slobodi moze igrati kurta i murta pa njih 90 posto sto igra dok smo jaki bili na tribinama su sjedili liga jaca bila, danas igra i kurta i murta.Interesuje me sta ce sad smisliti i izjaviti ,da nece eto uigravacemo ekipu za sledecu sezonu kakvu ekipu smradovi .Nemozete ispuniti premijer ligu ostavke

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2012, 18:31

Eh bravo, problem je korupcija, pa vidimo prvo onog čupavog idiota Musića ..igra, a nema veze. Znači mi igramo sa 10 igrača. Onaj pokazuje ku*ac navijačima, itd. Nema čvrste ruke kod nas u klubu, niti u jednom dijelu. Moj rahmetli amidža mi je pričao da je u Slobodi bio trener (ne mogu se sjetit imena) koji je igrače nakon izmjene slao da trče, itd. Bio zafrkan skroz, autoritet veliki, toga danas nema. Igrači Slobodu ne doživljavaju kao veliki klub i nisu svjesni za koga igraju, nego oni dođu tu i igraju se fudbala u svakom smislu te riječi. Zaboravimo na trenutak da smo mi veliki klub Sloboda, mi smo sada isti poput ovih u 2 ligi.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 03 nov 2012, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 18:32

Sto Dedic ne brani, sigurno bi bolje branio od Tine!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 03 nov 2012, 18:36

NO COMMENT!

svaka riječ je suvišna,sramota :!:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2012, 18:36

Probisvjet je napisao/la:Sto Dedic ne brani, sigurno bi bolje branio od Tine!
Hladno.

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 18:48

sloboda je napisao/la:Kad mi neko pocne pljuvati igrace koji su imali muda da igraju da ih posaljes u bagdad.Supak smo im trebali lizat,a ovako neka neka vidi se da ova ekipa nema ni glavi ni rep.Od koga mi izgubismo ne potcjenjujem nikog,e sad se treba pojacati ali za opstanak.Sta uradise ljudi da se na nama izivljavaju svi ,kaze produziti ugovor onom ovom ma kome noga svima cast rijetkim momcima ali rijetkim.Nije golman kod njih branio nego mi neznamo to se treba utuviti u glavu pa te ekipe nesmiju uci u sansu a one se popisaju po tebi.
opet ti care tvrdis da je neko popljuvao Mikelinia i Prodanovica :roll: ....druze moj ja pljujem Sabovice i pljuvat cu i nikog vise ...svima nama je jasno da su Mikelini i Prodanovic bili jedni od najboljih u onoj ekipi..pa Mikelini je dobio poziv u A repku iz nase lige zar to nije dovoljno?...zasto bi neko njih poljuvao..ja sam samo naveo ih u tome jer ipak njihovi penali i greske su odlicile nasu sudbinu, a uvjeren sam da su Sabovici zgrnuli lovu za nas neosvojen kup i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 19:11

Sabovici su lesine to stoji samo je meni krivo sto na tome finalu mi nismo izveli korner imali sut u okvir gola i onda pod ovim velikim pritiskom jos te sudija masakriro igraci su pogrijesili a to obicno bude zadnja linija ili golman.A napadaca nigdje pa jedan gol da smo dali sad bi imali trofej.To je iza nas sada ,da je meni vratiti to vrijeme da se borimo za evropu pa nek bude sta bude.Kazem interesuje me izjava koja ce biti izmisljena od strane mesketa sada.Ne treba racunati 10 bodova nego 8 vitez ce da prodaje utakmice,nama je jedini konkurent bratstvo a 8 bodova jest veliko ali ne i nemoguce.

tornado
Kontakt:

Post Postao/la tornado » 03 nov 2012, 19:14

JTS je napisao/la:Eh bravo, problem je korupcija, pa vidimo prvo onog čupavog idiota Musića ..igra, a nema veze. Znači mi igramo sa 10 igrača. Onaj pokazuje ku*ac navijačima, itd. Nema čvrste ruke kod nas u klubu, niti u jednom dijelu. Moj rahmetli amidža mi je pričao da je u Slobodi bio trener (ne mogu se sjetit imena) koji je igrače nakon izmjene slao da trče, itd. Bio zafrkan skroz, autoritet veliki, toga danas nema. Igrači Slobodu ne doživljavaju kao veliki klub i nisu svjesni za koga igraju, nego oni dođu tu i igraju se fudbala u svakom smislu te riječi. Zaboravimo na trenutak da smo mi veliki klub Sloboda, mi smo sada isti poput ovih u 2 ligi.
eh,bravo....zato je tata rile sinoc gidu slozio u hotelskoj sobi u cazinu,dok recimo jedan smigalovic sjedi na klupi da bi mali mesi music imao svoje mjesto u prvoj postavi.i zato,opet ponavljam nije sva krivica ni na igracima dokle god vlada korupcija u upravi i strucnom stabu slobode.ali eto,sve se ponavlja....sjasi kurta da uzjase murta.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 nov 2012, 19:19

Tata Rile platio citave pripreme u Zlatiboru zato mu sin i igra SEMA 99 :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 nov 2012, 19:36

Danas sam prišao navijačima Slobode da ih pitam zašto psuju mater, sestru, i sl. igraču koji je na zagrijavanju nosio broj 13. Nažalost, službeni zapisnik kojeg imam govori da nema igrača sa tim brojem u timu Slobode, a kako sam tog navijača s kojim sam pričao, riječ je o igraču koji je predsjednikov rođak, kumče?

Je li to razlog da se igraču psuje i vrijeđa pred nekoliko stotina drugih ljudi, žena i djece? :|

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.