Nema veze imat ćemo isto bodova s njima po 20, oni gostuju sledeću mi kući igramo i prolazimo ih......Maniaacs je napisao/la:6, eno i Bosna izjednacila, tako da ce biti ispred nas..sodagrad je napisao/la:
Pa bolji jesmo, ali vidiš kako se neda, i gol smo dali iz prekida, šuti da hoće ovako ostati i 5 mjesto na tabeli na kraju ovog kola.........
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Sa dna, na vrh, cestitke momcima..sodagrad je napisao/la:Nema veze imat ćemo isto bodova s njima po 20, oni gostuju sledeću mi kući igramo i prolazimo ih......Maniaacs je napisao/la:6, eno i Bosna izjednacila, tako da ce biti ispred nas..sodagrad je napisao/la:
Pa bolji jesmo, ali vidiš kako se neda, i gol smo dali iz prekida, šuti da hoće ovako ostati i 5 mjesto na tabeli na kraju ovog kola.........
Svaka cast za Radnicki...samo napred momci..
Ode nam Bosna povede 2-1 protiv Troglava, ali imat će samo 2 boda više od nas, Troglav jedan bod više, dobri smo mi 5 utakmica zaredom bez poraza, kako sad žalim za 6 prosutih bodova kod kuće na početku sezone.....
Krajišnik - Radnički: 0 - 2 ( Trumić, i autogol domaćina) bravo momci sve čestitke......sodagrad je napisao/la:Ode nam Bosna povede 2-1 protiv Troglava, ali imat će samo 2 boda više od nas, Troglav jedan bod više, dobri smo mi 5 utakmica zaredom bez poraza, kako sad žalim za 6 prosutih bodova kod kuće na početku sezone.....
Sad se pojacate na polusezoni i u premijer ligu ako bog da
.
Nećemo baš toliko da dižemo granicu, dobro je i stabilan prvoligaš biti, među prvih 6 tamam za ovu sezonu, kako je sve krenulo na početku ovo niko nije ni sanjao, a onda nekad za sezonu, dvije napasti prvo mjesto i boriti se za ulazak u Premier ligu, prvo stadion treba napraviti, pa onda razmišljati o prvom mjestu.......terabajt je napisao/la:Sad se pojacate na polusezoni i u premijer ligu ako bog da![]()
.
Hahaha, nema od toga nista, prvo 2-3 sezone stabilan prvoligas, ako u sl sezoni budemo dobri mogli bi i pokusat ako bude dobro krenulo, nemamo sta izgubitterabajt je napisao/la:Sad se pojacate na polusezoni i u premijer ligu ako bog da![]()
.
A sto sodagrad govori i za stadion, trebali bi samo na sjever poredat stolice, moze stat dobsta, ona zapad napravit jos onoliki, moze stat, i postavit stolice tamo izmedju juga i istoka.. I imali bi stadion za PL sigurno, posto ne znam koliko tacno stolica treba, mislim da je ovo dovoljno, a mozda i nije
pozdrav
Treba ti 3000 stolica sa naslonjačima, mi imamo trenutno oko 1500, još pola nam treba dakle, golove smo stavili nove, svlačionice su sređene i prostorije unutra sve, ima tu još nekih tih uslova, za medije mislim, uglavnom rano je o tome govoriti polako tek smo ušli.......
Samo govorim sta bi trebali uradit, a treba se napravit sektor za gostujuce navijace, znaci sjever, tu bi treble bit stolice i + jos zapada napravit to je jos nekih 1000 stolica, i tako bi moglosodagrad je napisao/la:Treba ti 3000 stolica sa naslonjačima, mi imamo trenutno oko 1500, još pola nam treba dakle, golove smo stavili nove, svlačionice su sređene i prostorije unutra sve, ima tu još nekih tih uslova, za medije mislim, uglavnom rano je o tome govoriti polako tek smo ušli.......
Samo govorim, ne nadam se ja PL, jer kako smo lose krenuli nadao sam se ponovo Mionici, Puracicu, Prokosovicima, MRAMORU ...
Još bi bolje bilo da Iskra i Krajina nisu uzele po 3 boda, da bude veći razmak prema zadnje 4 ekipe.
Nadam se još barem 4 boda do kraja!
Kako završi Goražde-Rudar?
2-0 pobijedilo Goražde, ma morali su jer imali su tri vezana poraza, ma uzimamo mi do kraja svih 6 bodova vidjećete akobogda.......studeni je napisao/la:Još bi bolje bilo da Iskra i Krajina nisu uzele po 3 boda, da bude veći razmak prema zadnje 4 ekipe.
Ja stvarno ne znam za koga je danas igrao Krajišnik. Bili su dobro "motivisani" i oni i sudije. Ubili su nas. Ako ne odustanu od takmičenja, biće prva i vjerovatno jedina ekipa koja će u Lukavcu dobiti dobar degenek.
Eto toliko.
Eto toliko.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- ASD
- Kontakt:
Koliko stolica ima na stadionu u lukavcu?
Blizu 1500 ovih normalnih sa naslonjačima, a na Južnoj tribini stadiona imaju stolice tzv.tute bez naslonjača, njih ima jedno 300, možda malo i više.......ASD je napisao/la:Koliko stolica ima na stadionu u lukavcu?
Ma nek smo mi uzeli 3 boda to je bitno, i sad smo trenutno 6 mjesto na tabeli, do prije mjesec dana smo bili na 15 mjestu, idemo 11 Novembra protiv Budućnosti po petu pobjedu u zadnjih šest utakmica......Zoom088 je napisao/la:Ja stvarno ne znam za koga je danas igrao Krajišnik. Bili su dobro "motivisani" i oni i sudije. Ubili su nas. Ako ne odustanu od takmičenja, biće prva i vjerovatno jedina ekipa koja će u Lukavcu dobiti dobar degenek.
Eto toliko.
čestitke komšije iz Gračanice i eto i vas nakon sumornog početka u gornjem domu
Undici stelle - ACM 1899
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... adusi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
" onclick="window.open(this.href);return false; evo video sa utakmice iz Velike Kladuše danas, teren je katastrofalan.......Zoom088 je napisao/la:http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... adusi.html
Jarane teren Nutella, ja sam do koljena bio u blatu iza gola... kao da ovce drže na stadionu tokom radnih dana...sodagrad je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; evo video sa utakmice iz Velike Kladuše danas, teren je katastrofalan.......Zoom088 je napisao/la:http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... adusi.html
Plus pregruba igra.
Edit: Nisu pokazali poništen gol, potpuno bezrazložno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.