Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rooney88
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rooney88 » 03 nov 2012, 17:35

nedim1993 je napisao/la:@Rooney88 pročitaj sve postove pa sve pravi pametan
Sto se ljutis odmah? :? Nema potrebe za pjenom.

Procitao sam postove iako nisam morao, po ko zna koji put i dalje ne vidim svrhu ovog tvog posta. Ja se nisam pravio pametan osim ako ti ne mislis da je "pamet" poznavanje nekih osnovnih pravila. Ti si druze taj koji je napisao kako je ruka RvP-a i to CITAVA, ovo si naglasio, bila u ofsajdu. Dok sam ti ja samo rekao da nema vezze sto mu je ruka bila u nedozvoljenoj poziciji, ruke se ne gledaju To je sve s moje strane a ti odmah zapjenio. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 nov 2012, 17:36

Sto bi to i bilo bitno kad mu je i tijelo bilo u ofsajdu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 nov 2012, 17:41

BigBigBang je napisao/la:Sto bi to i bilo bitno kad mu je i tijelo bilo u ofsajdu.
Noge se gledaju, ne mlataranje rukama Pajo, ne prizura od Xaviera, ne nagib tijela kada igrac krene da potrci, jedna stvar (dvije tacnije :mrgreen: ), noge. RvP ondje nije bio u ofsajdu i to niko i ne spominje osim tebe i @nedima kao sudijsku gresku. ;) :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 nov 2012, 17:42

Ruke se ne racunaju, glava tijelo ako su ofsajdu onda je ofsajd uvijek bilo, a i jedna noga je u ofsajdu bila sigurno tako da je rasprava glupa. Bilo je vidljivo na snimku.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 nov 2012, 17:43

Od udova prema dole je ofsajd,ko nije znao pravila.. :) 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 nov 2012, 17:45

BigBigBang je napisao/la:Ruke se ne racunaju, glava tijelo ako su ofsajdu onda je ofsajd uvijek bilo, a i jedna noga je u ofsajdu bila sigurno tako da je rasprava glupa. Bilo je vidljivo na snimku.
a kako onda brate da ste to samo vas dvojica vidjeli i niko vise? :? :)

Nigdje drugo nisam nasao, a trazio sam, bas zbog tebe i @nedima, da vidim taj famozni ofsajd al` nigdje ni rijeci. Valjda nismo gledali brate onda istu utakmicu, jbga. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 nov 2012, 17:48

Ofsajd ej bio ocigledan, linija je podvucena bila na sportklubu jasno se vidjelo. A bogati jel od udova prema dole ofsajd nek si nam reko jelde i lopta je okrugla? kako ce to biti tijelo u ofsajdu a da bar jedna noga nije u istom, ko to normalan jos trci sa tijelom i glavom pruzenom naprijed, osim sprintera kad ulaze u cilj?

Normalo da nismo istu utakmicu gledali, vi ste gledali leprsavu igru i dominaciju vase ekipe sa puno prilika :lol: a mi smo vidjeli kradju dva boda.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 03 nov 2012, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 nov 2012, 17:50

BigBigBang je napisao/la:Ofsajd ej bio ocigledan, linija je podvucena bila na sportklubu jasno se vidjelo. A bogati jel od udova prema dole ofsajd nek si nam reko jelde i lopta je okrugla? kako ce to biti tijelo u ofsajdu a da bar jedna noga nije u istom, ko to normalan jos trci sa tijelom i glavom pruzenom naprijed, osim sprintera kad ulaze u cilj?
Tebi ocito treba sva pravila ponovo objasnit.Smiri se covjece,samo si ti zavro.Nemam zivaca da diskutujem s takvima. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 nov 2012, 17:51

BigBigBang je napisao/la:Ofsajd ej bio ocigledan, linija je podvucena bila na sportklubu jasno se vidjelo. A bogati jel od udova prema dole ofsajd nek si nam reko jelde i lopta je okrugla? kako ce to biti tijelo u ofsajdu a da bar jedna noga nije u istom, ko to normalan jos trci sa tijelom i glavom pruzenom naprijed?
Hebes ti mene malo, a? :mrgreen:

Pa kako ces takvu glupost reci druze? :? Po tebi svi igraci trce pravi k`o strijela, k`o Emir Obuca haman? Tijelo se naginje, kada igrac krene u sprint recimo. Itekako je moguce da gornji dio tijela bude u ofsajdu a noge ne i to se, logicno, nece svirati. Takvih primjera je mali milion bio.
R.I.P

MIRZA RASCIC

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 nov 2012, 17:53

Ti nama objasnjavas da je od udova prema dole ofsajd, pa kako je po svim zakonima fizike moguce da fudbaleru gornji dio tijela bude ispred nogu molim te? Dje si to vidio u kung fu fudbalu?

Hahahaha pa tijelo se naginje kod sprintera, hoces reci da je Van Pussy sprintao u onoj situaciji?

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 03 nov 2012, 17:54

BigBigBang je napisao/la:Kako mozete reci da je sudjenje ok, nakon ociglednih sudijskih previda koje su nas kostale boda? Nismo igrali dobro ok, ali to ne znaci da se ne smijemo zaliti da smo evidentno osteceni zahvaljujuci dvostrukim kriterijma i pravilima koaj su za nas vrijedila a za one tamo nisu.
I poslije ovakve utakmice nadje se neki lik koji tvrdi ta je Arsenal ovdje zasluzio bod, tj. da su suci krivi sto su izgubili :roll:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 nov 2012, 17:54

Odavno nisam gledao losiju partiju nekog odbrambenog igraca od Koscielnyeve.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 nov 2012, 17:54

Arsenal je danas igrao jednako loše kao i protiv Chelsea.
Nije bilo ideje u veznom redu,glavnom oružju ove ekipe.
Giroud i dalje loš,Podolski se trudio.
Koliko smiješnih grešaka vaših stopera danas,stravično.
Nakon solidnog broja bodova iz prva 4 kola,stvari polako izmiču kontroli.Pa čak i mi ćemo vam doći na -2 ako sutra dobijemo.
Što se suđenja tiče,prokomentarisaću na temi pobjedničke ekipe.
You'll never walk alone.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 03 nov 2012, 17:55

arsenal se nema šta žaliti jer je prvi put prešao centar u 94. min.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2012, 17:56

HZ_ilidzaa je napisao/la:Odavno nisam gledao losiju partiju nekog odbrambenog igraca od Koscielnyeve.
On nije ni igrao danas :mrgreen:

Da nisi mislio na Vermaelena :?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 nov 2012, 17:57

Vi se i dalje rasrpavljate oko pravila i sudija !? Pa svaka odluka u "korist" Uniteda se gleda pod povecalom i dosta seru u zadnje vrijeme radi toga ostali navijaci. Proklinjao sam sudiju sto je svirao penal, ne sto nije, vec radi ovakvih bolida koji ce se raspravljati i govoriti kako je opet Untiedu sviran penal kuci :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 nov 2012, 17:57

Ne pricaj gluposti Arsenal ej izdominirao Chelsija i samo zahvaljujuci fantasticnom Cechu i dvije glupe greske u odbrani Arsenal nije pobjedio, protiv Chelsija smo igrali mnogo bolje nego danas.

Razumijem ostale fanove Arsenala koji su shrvani nasom losom igrom i ne zale se previse na kradju jednog boda, ali zato sam tu ja koji hladne glave uvijek mogu dati objektivan komentar. Nakon sto se strasti smire siguran sam da ce i ostali fanovi uvidjeti da smo pokradeni, ali nema veze osvojili bod koji smo zasluzili danas ili ne lose smo igrali i tos e mora popraviti.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2012, 18:02

slika :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

belefront

Post Postao/la belefront » 03 nov 2012, 18:02

Ma ocajni ste.. Manchester je igrao lose,a tek vi, iskreno mislim da je bolji da vam igra onaj Squillaci nego Vermaelen.. I nemojte me napadati,Tottenham je podjednako ocajan, ali vi danas niste imali ideje.. Vito je jedina svijetla tacka utakmice

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 nov 2012, 18:04

Joj go.vnara, da sam Wenger kako bi mu prilikom pruzanja ruke uradio Iriminage ovo ono i zglob mu lohotni zavrnuo.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 03 nov 2012, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.