Da sam nešto ovakvo očekivao, iskren ću biti i reći da nisam.
Pobjedi sam se nadao, HSV se dobro držao do trenutka odluke, skoka nebeskog do tada nevidljivog Mullera, petljanja kako samo on umije Kroosa(preći golmana nije za njega

), te smirenosti neviđene u krajnje zbunjujućoj situaciji, situaciji gdje i najsmireniji smiraja nemaju, pažljivo čeka i dočeka slobodnog Generala, kojem ne preostaje ništa drugo nego se nakloniti na sjajan centaršut Kroosa, već spomenutog.
Slijedi raspad sistema, a sjećamo se krize u doba Gaala kada nam otvaranja drugih poluvremena bijahu velika mora noćna, no sada se to okrenulo naopačke, furiozan start poluvremena drugog, već spomenutog, te sjajan potez Mullera, onako sam se i ja znao okrenuti kada sam lopte igrao u dalekoj prošlosti

, inače te okrete i zbunjenost golmana protivničke ekipe, kao i drugara pamtim i danas.
Treći gol, asistenciju pišemo

, ne pamtim

, a kako bih i pamtio kada Kroos zakuca iz ne baš tako lagane situacije, ljevicom, divan ugao, krasan gol, nema šta.
Pokazana je šampionsak igra(još jednom), napad je funkcionisao, Ribery dosta viđen, Alaba nastavlja da trči, a također i odbranu pohvaliti moramo, bili su ostavljani onako u jednom navratu, no kvalitet pokazali, Dante

, čova yebeno smiren, nema grubosti, nema prekršaja, sve čisto uzima, kontrola lopte, pasovi..., ne mogu opisati koliko me prijatno iznenadio, nemam riječi da opišem način na koji čovjek igra, briljira u našem dresu...
Dosta da ne nabrajam sve pojedince i pojedinosti, idem da vidim ima li šta za citiranja
nije ni cudo sto primamo glupe golove.
Svega 4 gola u 10 utakmica, ili 9 u njih 16, puno li je, puno li je

, a zabijeno preko 40, tačnije 44, ako me pamćenje brojka dobro služi!
lever je (po svemu sudeci) bio prolazna "bolest" i po mnogima je osim razocarenja donio i nesto dobrog.
A šta je dobro donio znaju samo oni naj, naj poznavaoci ove igre.