FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

caire
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la caire » 17 okt 2009, 15:29

Gubimo 1:0 :(
"TREĆI PUT ČASTIMO"

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 okt 2009, 16:13

2-0
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 17 okt 2009, 16:19

:lol: :lol: :lol: :P :lol: :P :lol: :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 17 okt 2009, 16:23

evo rece komentator na bht da smo imali 2 100% sanse ali golman odbranio :cry:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

lešinar

Post Postao/la lešinar » 17 okt 2009, 16:23

šta je miševi došli ste da provocirate a mrš u rupe ČUVA BOG SRBINA SVOG

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 17 okt 2009, 16:23

Stole iz Bora je napisao/la:
? je napisao/la:e ljudi Borac ima 6 miliona km dugova ali kao Sportsko-fudbalsko preduzeće Borac a ne kao Fudbalski klub Borac ... hoću vam reći Borac je sada promenio ime , i sad ti dugovi ili se vuku godinama po sudovima i retko od toga bude išta i samo se zaborave, tako da , kao FK Borac , Borac nema dugova uopšte ... !!! Što mislite što je onoliko puta Borac Nektar menjao ime, i kad bi se zbrojili svi dugovi Borca Nektara , bili bi 20 miliona km najmanje ... !!! I da što se tiče Triggera , i ja nešto sada kontam da je prvo bio igrač , pa da je sada trener , i da je u to vreme igrao u Borcu , mislim na 1974 godinu ...!!!Toliko do mene ... Pozzz
Znaci svaki klub sad moze promjeniti ime, registrovati se pod drugim tj. samo promjeniti ono FK ili NK u nesto (XXFK ili XXNK) i svi dugovi odose :?:
U suštini da , eo primjer Borac Nektara , nez koliko je miliona bio u dugovima , i onda su promjenili ime u Banjalučka pivara i gde su ti dugovi bili nigde , BL Pivara je krenula od nule , onda se opet nagomilali dugovi u BLPivara i opet vratili ime na Borac Nektar ... !!!

A što se tiče tekme u Travniku , jbg istopi nam se prednost :( , ali uglavnom bolje stojimo od Želje na tabeli , što je najvažnije ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 17 okt 2009, 17:23

" пораз у "...Зна се & су те ? $,поготово ",$ је & - " $,а о " $ не ".У " " " ' ¥ " $ & не ' $ се $ / ?.",$ $,прво & са " у $,$ се $ ' $ $ $ " прве ",а $ у & $ $ у " у & ' $ " " $.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 okt 2009, 17:27

Da...i ja sam jos prije 4 dana u temi 10 kolo Premier lige BiH prognozirao nas poraz,tako da me ovo nije ni malo ni iznenadilo ni pokolebalo...samo da nam sad ovi DVICA KO STARCEVICA ne odustanu od daljeg navijanja kad vide da mi nismo Barcelona.....

Ono sto je bitno,u sledecih 6 utakmica u prvenstvu,cak 4 igramo kuci i eto prilike da se opet odlijepimo ako ne bude kikseva u BL....a ono sto ne valja,Sasa Kajkut nam se povrijedio danas,ako povreda bude teza to je gore od ovog ocekivanog poraza...

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 okt 2009, 17:28

? je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
? je napisao/la:e ljudi Borac ima 6 miliona km dugova ali kao Sportsko-fudbalsko preduzeće Borac a ne kao Fudbalski klub Borac ... hoću vam reći Borac je sada promenio ime , i sad ti dugovi ili se vuku godinama po sudovima i retko od toga bude išta i samo se zaborave, tako da , kao FK Borac , Borac nema dugova uopšte ... !!! Što mislite što je onoliko puta Borac Nektar menjao ime, i kad bi se zbrojili svi dugovi Borca Nektara , bili bi 20 miliona km najmanje ... !!! I da što se tiče Triggera , i ja nešto sada kontam da je prvo bio igrač , pa da je sada trener , i da je u to vreme igrao u Borcu , mislim na 1974 godinu ...!!!Toliko do mene ... Pozzz
Znaci svaki klub sad moze promjeniti ime, registrovati se pod drugim tj. samo promjeniti ono FK ili NK u nesto (XXFK ili XXNK) i svi dugovi odose :?:
U suštini da , eo primjer Borac Nektara , nez koliko je miliona bio u dugovima , i onda su promjenili ime u Banjalučka pivara i gde su ti dugovi bili nigde , BL Pivara je krenula od nule , onda se opet nagomilali dugovi u BLPivara i opet vratili ime na Borac Nektar ... !!!

A što se tiče tekme u Travniku , jbg istopi nam se prednost :( , ali uglavnom bolje stojimo od Želje na tabeli , što je najvažnije ... !!!

...ovo nikako nije tacno da moras samo promijeniti ime i odose svi dugovi.....zamisli firma nagomila 6 miliona dugova i samo promijeni ime i idemo ponovo...nidje veze :mrgreen:
Nema vise :P

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 17 okt 2009, 17:39

Schlager je napisao/la:Da...i ja sam jos prije 4 dana u temi 10 kolo Premier lige BiH prognozirao nas poraz,tako da me ovo nije ni malo ni iznenadilo ni pokolebalo...samo da nam sad ovi DVICA KO STARCEVICA ne odustanu od daljeg navijanja kad vide da mi nismo Barcelona.....

Ono sto je bitno,u sledecih 6 utakmica u prvenstvu,cak 4 igramo kuci i eto prilike da se opet odlijepimo ako ne bude kikseva u BL....a ono sto ne valja,Sasa Kajkut nam se povrijedio danas,ako povreda bude teza to je gore od ovog ocekivanog poraza...
$...? $ је " та $ & $ ? " $ $." је $,% је " " & " ? $ се ту потпуно ? " % ".$ тог & ' " % ?,? $ те " $ % " се потпуно ?.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 17 okt 2009, 17:39

Schlager je napisao/la:Da...i ja sam jos prije 4 dana u temi 10 kolo Premier lige BiH prognozirao nas poraz,tako da me ovo nije ni malo ni iznenadilo ni pokolebalo...samo da nam sad ovi DVICA KO STARCEVICA ne odustanu od daljeg navijanja kad vide da mi nismo Barcelona.....

Shlageru , Borac kad je bio druga liga , i kad se po selima igrale utakmice , ja sam bio tu , kad nas ej znalo 100 navijati najviše ... !!! Molim te ne prozivaj ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 okt 2009, 17:41

Alo ljudi, mi smo svoje uradili, bitno je samo dobijati kući, kakva panika, sve je to u redu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 okt 2009, 17:46

Izgubili smo i izgleda odigrali anemicno jos jednom. Nema veze, idemo dalje!
U 10 kola odradili smo 6 gostujucih utakmica i to treba imati u vidu.

Schlager ce se sjetiti da smo pisali o ovom "ciklusu" od jedne domace i tri gostujuce utakmice. Tada smo se slozili da bismo bili zadovoljni sa 5 od mogucih 12 bodova. Osvojili smo 6 i ja sam prezadovoljan. Osvojili smo 3 protiv Slavije(neocekivano) a izgubili i protiv Rudara i protiv Travnika( nisam ocekivao oba poraza).

Moram se pohvaliti da sam prognozirao 6-8 bodova i zahvaljujem se momcima sto su to i ostvarili. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 17 okt 2009, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

lešinar

Post Postao/la lešinar » 17 okt 2009, 17:47

Dragan-BL je napisao/la:" пораз у "...Зна се & су те ? $,поготово ",$ је & - " $,а о " $ не ".У " " " ' ¥ " $ & не ' $ се $ / ?.",$ $,прво & са " у $,$ се $ ' $ $ $ " прве ",а $ у & $ $ у " у & ' $ " " $.
Zašto bi ovaj poraz bio očekivan? Borac je trenutno moćan i očekivalo se da odigra barem remi, to je moje subjektivno mišljenje ali vjerujem da dosta ljudi dijeli takvo mišljenje. I još da završi 2:0 mislim da se većina nije nadala takvom ishodu utakmice.

Ali takav je život - satkan od uspona i od padova; idemo dalje.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 okt 2009, 17:53

lešinar je napisao/la:
Dragan-BL je napisao/la:" пораз у "...Зна се & су те ? $,поготово ",$ је & - " $,а о " $ не ".У " " " ' ¥ " $ & не ' $ се $ / ?.",$ $,прво & са " у $,$ се $ ' $ $ $ " прве ",а $ у & $ $ у " у & ' $ " " $.
Zašto bi ovaj poraz bio očekivan? Borac je trenutno moćan i očekivalo se da odigra barem remi, to je moje subjektivno mišljenje ali vjerujem da dosta ljudi dijeli takvo mišljenje. I još da završi 2:0 mislim da se većina nije nadala takvom ishodu utakmice.

...tesko je u travniku uzeti bod(ove)...jer to uopste nema veze sa kvalitetom tamosnjeg tima....tamo je jednostavno tesko igrati jer su domaci igraci spremni bukvalno na sve da bi dobili utakmicu....ovo znam jer sam par zadnjih utakmica celika gledao u travniku i mogao sam da vidim sve te ragbi startove igraca travnika....tako da nemate za cim zaliti i mnogo jaci timovi od vas bi tamo izgubili...
Nema vise :P

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 okt 2009, 17:55

Pa eto recimo da je za mene bio očekivan, potajno sam se nadao da možemo napraviti nešto, ali realno, dole se ne pobjeđuje, to je tipična potpuno domaćinska ekipa, koja je otkad je premijer liga u pitanju sa strane donijela možda pet bodova, ali isto tako nisu ni dole izgubili puno više... Zato je očekivano...
Opet ponavljam, mi smo svoje uradili, donijeli smo dovoljno bodova sa strane i sada treba pobjeđivati kući i evropa nemože da pobjegne, a ako još negdje ubodemo i koji bod sa strane onda je i titula tu, jer liga polako ulazi u svoj ustaljeni ritam, nema bodova za goste...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2009, 17:58

flash je napisao/la:
lešinar je napisao/la:

...tesko je u travniku uzeti bod(ove)...jer to uopste nema veze sa kvalitetom tamosnjeg tima....tamo je jednostavno tesko igrati jer su domaci igraci spremni bukvalno na sve da bi dobili utakmicu....ovo znam jer sam par zadnjih utakmica celika gledao u travniku i mogao sam da vidim sve te ragbi startove igraca travnika....tako da nemate za cim zaliti i mnogo jaci timovi od vas bi tamo izgubili...
Ko gubi ima pravo da se ljuti to jest da razglaba do zore :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 okt 2009, 18:00

Da još nešto sam htjeo da dodam, za mene je Široki bio glavni kandidat za titulu i prije početka, međutim bez obzira na to što su evo i danas pobijedili i to u gostima, mislim da oni nisu više toliko u igri, jer im je tome najviše doprinijelo to što se desilo prije utakmice sa Sarajevom, pa sada uopšte ne treba da spominjem kakva ih gostovanja očekuju u Sarajevu, Zenici, Tuzli...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 17 okt 2009, 19:50

Ја ? " " ? ? $(% ' $, " :mrgreen: ),? ' & " " " & ", & не " $ у ". $ по " ? " су пуно " $ ' $ $ пораз " " " " $.
? " пропаст ", ' " & не " & " у & првенства.$ $!
& је у ? $ " $ гостовања, а " " је ? $ ? & $. " " се ?, $ - $ % је са &, % $ " " на $ терену... ? " $ $ $ ? :)

" ? " овај " $ у "? " & јесте & се &?
"" ПУТ ""

Brcak
Kontakt:

Post Postao/la Brcak » 17 okt 2009, 21:13

VB 1987 je napisao/la:Da još nešto sam htjeo da dodam, za mene je Široki bio glavni kandidat za titulu i prije početka, međutim bez obzira na to što su evo i danas pobijedili i to u gostima, mislim da oni nisu više toliko u igri, jer im je tome najviše doprinijelo to što se desilo prije utakmice sa Sarajevom, pa sada uopšte ne treba da spominjem kakva ih gostovanja očekuju u Sarajevu, Zenici, Tuzli...
Siroki sa pobjedom iz zaostale tekme sa Sarajevom preuzima lidersku poziciju.Drugo,po meni su najbolja ekipa i bez obzira na to sta ih ceka u Sa,Ze,Tz ipak mislim da osvajaju Premijer ligu ove godine...Sarajevo,Olimpik i Zrinjski uz Leotar i Borac ce da se bore za izlazak u Evropu.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.