Nemojte zajebavati,kakve dimne zavjese i bakraci.Kod gola su krivi Bogi i jos jedan frajer,jer su stajali na petercu kod slobodnog,sto je katastrofalno.5 metara iza zida,su oni uvukli igrace.
Sto se tekme tice,cestitam Sarajevu,i smatram da nisu ni malo bolji od nas,cak sta vise bolji smo bili.Ja ne znam sta mnogi gledaju,ali mi veceras i nismo toliko losi bili,puno bolji nego protiv Olimpica.Medjutim sami sebi smo krivi,sto ne zabi smo ,sto imamo konje,koji ne znaju sa 5 metara prazan gol pogodit,vec fuli loptu,pa ne zna primit loptu a ide sam na golmana,ili se nesto vraca lopta svako malo ne zna niko primit i okrenut,i naravno ono Mirsino na kraju.Ljudi nisu nista imali sem prekida i to je to.Mene ovakvog Sarajeva nije strah i nije mi tragedija,ljudima cestitam a mi idemo dalje.**** sam Amaru sve zbog Jamaka,i sto ne da Brkovicu,Bekricu da igra,ali eto na kraju mogao je Jamak i junak biti,da je Selimvic bio noralan,a ne konj.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE