Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
vala baš kad skontam kako smo dobro igrali na početku sezone, ja stvarno ne znam sta se desili pa su krenuli loše igrati da je ovaj sastav igro protiv ridinga zijanili bi što posto. da hoće Bog dati da se wenger opameti pa da napravi dobrih izmjena u prvom sastavu
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Evidentno je da je Arsenal u padu forme ali ima nesto i u protivniku. Readinig i United se ne mogu porediti. Zato je i lakse igrati protiv Readinga nego Uniteda. (i tu se Arsenal dobro napatio)
Mozda su se neke stvari bolje poklopile na pocetku sezone a i protivnici mozda nisu bili kao ovi kasnije. Mozda se sada ne poklapaju stvari kako treba..... Vrijeme ce pokazati sta je razlog ove krize. Bilo kako bilo, cetvrto mjesto je plafon.
Mozda su se neke stvari bolje poklopile na pocetku sezone a i protivnici mozda nisu bili kao ovi kasnije. Mozda se sada ne poklapaju stvari kako treba..... Vrijeme ce pokazati sta je razlog ove krize. Bilo kako bilo, cetvrto mjesto je plafon.
Neki ljudi nisu zatupljeni kao ti naprimjer, pa da ne cijene sta je sve igrac pod imenom Robin Van Persie uradio za Arsenal gledajuci rezultate i PROFIT!BigBigBang je napisao/la:Joj go.vnara, da sam Wenger kako bi mu prilikom pruzanja ruke uradio Iriminage ovo ono i zglob mu lohotni zavrnuo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ovo je surova istina, Shava je sada podcijenjen igrač, koliko god ga mi kritikovali on je izuzetan fudbaler. To je pokazao na EP svojim partijama. Treba mu dati šansu, zaslužio je to.Andrey Arshavin created the joint-most chances for Arsenal today (two with Cazorla). Walcott created one, the rest of the team, zero.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ljutite se i trebate se ljutiti. Evidentno je da Arsenal nije niti sjena nekadasnjeg. Ovim igracima fali pobjednickog mentaliteta, pogotovu protiv velikih timova. Ne mogu da vjerujem da se tim poput Arsenala zadovoljava kojekakvim 2,3,4 pozicijama i to iz godine u godinu. Dobro uredu bi to i bilo da Arsenal kao klub nije jako bogat. Medjutim oni prodaju svoje najbolje igrace, a gomilaju polovnjake koji cak i izrastu u nesto bolje pod palicom Wengera koji vec ima dugogodisnje iskustvo u pravljenju dobrih igraca. Medjutim ako misli da od Podolskog moze napraviti igraca, koji ujedno nije niti mlad onda se grdno vara. Pa jedino Wenger i Loew jos nisu skontali da je Podolski jedna obicna k.arina od igraca. Ko prati njemacku reprezentaciju znat ce o cemo govorim. Pored krkanskog suta taj covjek nema nista sto bi krasilo jednog odlicnog napadaca. Niti zna da se gradi, niti zna praviti prostor sebi i igracima, tehnike nema itd.
Nego evidentno je da ljudi u Arsenalu jednostavno nemaju ambicija kada su u pitanju trofeji, cak je doslo i vrijeme kada je jedan City bolji od Arsenala, iako seici pumpaju novac u ovaj klub oni su i dalje jedan drugorazredni klub u svijetu. Ovo treba da vas brine, pored danasnje "igre" ako se to uopste moze i nazvati igrom, Arsenal je bio nevjerovatno los, a Utd je bio los takodjer samo sto to igraci Arsenala nisu znali ili mozda smjeli iskoristiti. Ocigledno je da je engleski fudbal u stagnaciji, svidjalo se to nekome ili ne, medjutim Arsenal je vec godinama u stagnaciji sto nikako nije dobro. Navijaci Arsenala bi vec jednom trebali skupiti hrabrosti i zahtijevati promjene u Arsenalu, pa cak iako te promjene mozda znace odlazak Wengera koji ocigledno vise nije trener za velike stvari, trebali bi promijeniti politiku kluba gdje im najbolji igraci odlaze a za njih se ne nalaze nikakve zamjene.. Zamislite da npr Bayern,Barcelona krenu prodavati svoje najbolje igrace tipa Messi ili Ribery, bili bi mnogo slabiji. Medjutim to se nece desiti jer su to cvrsti klubovi i ne prodaju svoje igrace. Takav klub bi trebao postati i Arsenal, nazalost trenutno ne vidim da bi se tu nesto moglo promijeniti. Zbog toga se klubovi ne bi trebali nalaziti u vlasnistvu jednog covjeka ili manje grupe mozda, vec u rukama ljudi koji taj klub vole. Zamislite samo ako lose krene tim ljudima koji drze klub, onda klub veoma lako moze da propadne ili mozda oslabi u velikoj mjeri ( tipa Liverpool ), a i Arsenal me nazalost sve vise podsjeca na sadasnji Liverpool.
Nego evidentno je da ljudi u Arsenalu jednostavno nemaju ambicija kada su u pitanju trofeji, cak je doslo i vrijeme kada je jedan City bolji od Arsenala, iako seici pumpaju novac u ovaj klub oni su i dalje jedan drugorazredni klub u svijetu. Ovo treba da vas brine, pored danasnje "igre" ako se to uopste moze i nazvati igrom, Arsenal je bio nevjerovatno los, a Utd je bio los takodjer samo sto to igraci Arsenala nisu znali ili mozda smjeli iskoristiti. Ocigledno je da je engleski fudbal u stagnaciji, svidjalo se to nekome ili ne, medjutim Arsenal je vec godinama u stagnaciji sto nikako nije dobro. Navijaci Arsenala bi vec jednom trebali skupiti hrabrosti i zahtijevati promjene u Arsenalu, pa cak iako te promjene mozda znace odlazak Wengera koji ocigledno vise nije trener za velike stvari, trebali bi promijeniti politiku kluba gdje im najbolji igraci odlaze a za njih se ne nalaze nikakve zamjene.. Zamislite da npr Bayern,Barcelona krenu prodavati svoje najbolje igrace tipa Messi ili Ribery, bili bi mnogo slabiji. Medjutim to se nece desiti jer su to cvrsti klubovi i ne prodaju svoje igrace. Takav klub bi trebao postati i Arsenal, nazalost trenutno ne vidim da bi se tu nesto moglo promijeniti. Zbog toga se klubovi ne bi trebali nalaziti u vlasnistvu jednog covjeka ili manje grupe mozda, vec u rukama ljudi koji taj klub vole. Zamislite samo ako lose krene tim ljudima koji drze klub, onda klub veoma lako moze da propadne ili mozda oslabi u velikoj mjeri ( tipa Liverpool ), a i Arsenal me nazalost sve vise podsjeca na sadasnji Liverpool.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
BigBigBang
- Kontakt:
sta je uradio, odigrao jednu dobru sezonu, to bi uradio i Chamakh kad bi osam godina konstantno igrao?
Sa ovim postom iznad se nimalo ne slazem, Arsenal je na pravom putu i kao sto je Gazidis rekao, plodovi rada su tu odma iza ugla, dominacija je neminovnost.
Sa ovim postom iznad se nimalo ne slazem, Arsenal je na pravom putu i kao sto je Gazidis rekao, plodovi rada su tu odma iza ugla, dominacija je neminovnost.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ti ko mula uporan baš. opet ti preporučujem da pročitaš sve postove, il barem mojeRooney88 je napisao/la:Noge se gledaju, ne mlataranje rukama Pajo, ne prizura od Xaviera, ne nagib tijela kada igrac krene da potrci, jedna stvar (dvije tacnijeBigBigBang je napisao/la:Sto bi to i bilo bitno kad mu je i tijelo bilo u ofsajdu.), noge. RvP ondje nije bio u ofsajdu i to niko i ne spominje osim tebe i @nedima kao sudijsku gresku.
![]()
i baš niko da spomene, pa mogli smo do izjednačenja u nadoknadi. Aršavin kad je pružio loptu do volkota a ovaj čistu Žiruu na 2 metra od gola, i de gea odbrani
Vođa zna.
- Invincibles
- Kontakt:
To je bilo prije gola Cazorle...nedim1993 je napisao/la:ti ko mula uporan baš. opet ti preporučujem da pročitaš sve postove, il barem mojeRooney88 je napisao/la:Noge se gledaju, ne mlataranje rukama Pajo, ne prizura od Xaviera, ne nagib tijela kada igrac krene da potrci, jedna stvar (dvije tacnijeBigBigBang je napisao/la:Sto bi to i bilo bitno kad mu je i tijelo bilo u ofsajdu.), noge. RvP ondje nije bio u ofsajdu i to niko i ne spominje osim tebe i @nedima kao sudijsku gresku.
![]()
i baš niko da spomene, pa mogli smo do izjednačenja u nadoknadi. Aršavin kad je pružio loptu do volkota a ovaj čistu Žiruu na 2 metra od gola, i de gea odbrani
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Marsal
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat da nije ovo start za crveni karton? Pa šta onda jeste?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VolimLiverpool
- Kontakt:
E da,ovaj start sam zaboravio spomenuti na Unitedovoj temi kad sam komentirao suđenje.Marsal je napisao/la:Ne mogu vjerovat da nije ovo start za crveni karton? Pa šta onda jeste?
Vrlo lahko je mogao bit crveni karton,evo uzmite primjer Marcela kad je dobio crveni protiv Barce kad je 3:2 Barca dobila i ovaj start.Vrlo slični,sa dvije noge.Lahko je RvP mogao dobit crveni.
You'll never walk alone.
Nije dobar ugao i gif je složen manipulativno, čitaj ubrzano. Ima drugi ugao kamere gdje se vidi bolje ...VolimLiverpool je napisao/la:E da,ovaj start sam zaboravio spomenuti na Unitedovoj temi kad sam komentirao suđenje.Marsal je napisao/la:Ne mogu vjerovat da nije ovo start za crveni karton? Pa šta onda jeste?
Vrlo lahko je mogao bit crveni karton,evo uzmite primjer Marcela kad je dobio crveni protiv Barce kad je 3:2 Barca dobila i ovaj start.Vrlo slični,sa dvije noge.Lahko je RvP mogao dobit crveni.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Uskoro ide MOTD, neće biti problem dokazati i pokazati sveFaraon iz Visokog je napisao/la:Hahaha nije dobar ugao hahaha
- frankqqqqq
- Kontakt:
Da je malo jače uletio mogao mu je opet povredu nanijeti. Ovo je faul za crvenog, htjeli vi to priznati ili ne.
Takodjer, gif je ubrzan 
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kakve to veze ima,da je usporen start je istineo je napisao/la:Takodjer, gif je ubrzan
Rođen s tobom da budem
Naravno da nije isti. Strpimo se još malo, biće analiza utakmice, ako se pokaže i dokaže suprotno, prvi ću biti tu da se ispravimFaraon iz Visokog je napisao/la:Kakve to veze ima,da je usporen start je istineo je napisao/la:Takodjer, gif je ubrzan
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa kakve veze ima i da je dobio crveni za ovaj start, a nije trebao, jer je zasluzeno ovdje zuti dobio, a kasnije je trebao nakon nabijanja lopte poslije sudijskog zvizduka da dobije crveni, i da je dobio ili u jednoj ili u drugoj situaciji, opet bi isto bilo, mislim da im tad cak ne bi ni dali gol, a ovako utjeha
Isto je sve shvatite i ne hvatajte se vise za slamcice, jer ja necu vise, zelim promjene, nek ide ova uprava, jer danas nema smisla vise graditi timove postepeno, jer dodje odjednom neki šeik i lagano iskešira koliko treba i dovede odmah igrače - instant team i sta Boze moj, idemo igrati. Arsenalu treba neko ko ce ulagati u ovaj tim, a ne neko ko ce ubirati profit iz njega. Toliko od mene.
Isto je sve shvatite i ne hvatajte se vise za slamcice, jer ja necu vise, zelim promjene, nek ide ova uprava, jer danas nema smisla vise graditi timove postepeno, jer dodje odjednom neki šeik i lagano iskešira koliko treba i dovede odmah igrače - instant team i sta Boze moj, idemo igrati. Arsenalu treba neko ko ce ulagati u ovaj tim, a ne neko ko ce ubirati profit iz njega. Toliko od mene.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
razumijemo te vedo, ne razmišljaš još hladne glave
.
niko ovde ne spominje ništa u vezi rezultata, mančester je apsulutno zasluženo ovo dobio i kraj priče. No što se opraštaju ovakvi startovi to je druga stvar. Drugi put divljački start van persiju se oprašta.
niko ovde ne spominje ništa u vezi rezultata, mančester je apsulutno zasluženo ovo dobio i kraj priče. No što se opraštaju ovakvi startovi to je druga stvar. Drugi put divljački start van persiju se oprašta.
bravo, amin, konačno i on da nekog iskritikuje. Bilo je i vrijeme"Greška Vermaelena je neprihvatljiva. Veliki odbrambeni igrače ne prave ovakve greške. Kada date loptu RVP u ovakvoj situaciji u dva od tri slučaja to je gol", rekao je Wenger.
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zasto mislis da ne razmisljam hladne glave? Bas naprotiv.
Pa shvati da sa ovakvom ekipom, mi nemamo sta traziti u vrhu, 4 mjesto, eventualno 3 plafon. A i vi bi trebali malo da razmislite glavom, vrijedi li se vise nervirati i pravdati(ako postoji opravdanje) ove igrace koji nastupaju za Arsenal, da ih ne nazovem nekako drugacije. Ako njih nije briga, zasto bi mene bilo ? Pa sta Boze moj, navijamo i ne ocekujemo nista previse, idemo iz utakmice u utakmicu
Pozdrav
Pa shvati da sa ovakvom ekipom, mi nemamo sta traziti u vrhu, 4 mjesto, eventualno 3 plafon. A i vi bi trebali malo da razmislite glavom, vrijedi li se vise nervirati i pravdati(ako postoji opravdanje) ove igrace koji nastupaju za Arsenal, da ih ne nazovem nekako drugacije. Ako njih nije briga, zasto bi mene bilo ? Pa sta Boze moj, navijamo i ne ocekujemo nista previse, idemo iz utakmice u utakmicu
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.