Pogodi tiZmajjj je napisao/la:Ma do kraja će Jović uvest Nuhanovića možda vas on spasi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pogodi tiZmajjj je napisao/la:Ma do kraja će Jović uvest Nuhanovića možda vas on spasi
Javio se moj burazer hvala na čestitkama gavrane jarane!Crni gavran je napisao/la:Cestitam, bili ste bolji 100 % i zasluzeno ste dobili. Volio bi da i na kraju budete prvi
Allaha mi kao da je iz manjače zbriso hahahaha kao da hljeba ne jedehilmo je napisao/la:Jao, vidi Suljića......![]()
![]()
![]()
![]()
Super pobjedili smo, ali nismo ništa osvojili, loptu na zemlju pa u istočni dio grada!!!
OOO @sekac pa dobro nam došao back
Dupovac odlican! Sta si tiiiii bolan gledao, sta i koju utakmicu si gledao samo da mi je znati!!ASD je napisao/la:Bandovic-solidan
Tatomirovic-solidan
Torlak-odlicno je zatvorio Adilovica i citavu se utakmicu hrvao sa njim
Dupovac-odlican
Tadejevic-niej za prvog tima
Sunjevaric-los
Sesar-solidan
Husejinovic-ima veliku zaslugu za pogodak
Suljic-solidan
Hadzic-los
Nuhanovic-odlican
SVAKO VAM JE PLIJEN...sjever je napisao/la:Kakav je Said gospodin i specijalci poslije tekme trče za njim da se slikaju![]()
I raja šta ima kod vas,kako je slatko kad im ga metneš u jubilarnom![]()
MI SMO DIVOVI ...
pa gdje ce se vidjeti kad je uvijek bio neko da ga cuvajug-onostalgicar je napisao/la:cestitke na pobjedi kakva god ona bila
lijepo je bilo vidjeti kosevo skoro puno i odlicno navijanje obe strane stim da je jug bio popunjeniji od sjevera
ah da said se nije vidio cijelu tekmu da naglasim
Ne rise zivota ti, i mani mi se te "cestitke" na pobjedi.exbabilon je napisao/la:Večeras se najbolje vidjelo da bolja ekipa ne pobijedi uvijek. Zrelije šanse imali mi, vi dali go iz nepostojećeg prekršaja. Jeste top 3 u ligi, al najbolji niste i to će se do kraja i pokazat. Čestitke na pobjedi, za titulu nećete imat snage!
stani malo TI prcas??? TI imas razloga da prcas????TeaM87 je napisao/la:SVAKO VAM JE PLIJEN...sjever je napisao/la:Kakav je Said gospodin i specijalci poslije tekme trče za njim da se slikaju![]()
MI SMO DIVOVI ...
![]()
kikimusampa je napisao/la:Ne sjećam se da je smiješnija ekipa gostovala na AFK poslije rata![]()
Rutinski uzeli, vidi se da zelezničari ne mogu ništa bez pomoći sudija
Prije svega čestitka na pobjedi taman toliko ste bili bolji večeras za taj 1 gol...AAAAAAAAAAA said???sjever je napisao/la:Kakav je Said gospodin i specijalci poslije tekme trče za njim da se slikaju![]()
MI SMO DIVOVI ...
TeaM87 je napisao/la:kako pisete, konto bi covjek vi nas razvalili, a zabili go iz nepostojeceg faula...
Pilav po starom. Gdje je normalno da grdski derbi sudi sudija iz sarajeva, mora za nekog navijat, u ovom slucaju za vas..
Sta si ti gledaoASD je napisao/la:Bandovic-solidan
Tatomirovic-solidan
Torlak-odlicno je zatvorio Adilovica i citavu se utakmicu hrvao sa njim
Dupovac-odlican
Tadejevic-niej za prvog tima
Sunjevaric-los
Sesar-solidan
Husejinovic-ima veliku zaslugu za pogodak
Suljic-solidan
Hadzic-los
Nuhanovic-odlican
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, galia95, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, UltraSa46 i 88 gostiju.