Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebo vam je Vukasovic suditTeaM87 je napisao/la:kako pisete, konto bi covjek vi nas razvalili, a zabili go iz nepostojeceg faula...
Pilav po starom. Gdje je normalno da grdski derbi sudi sudija iz sarajeva, mora za nekog navijat, u ovom slucaju za vas..
E vidiš upravo je postigo to što je htjeo, da ti misliš na njegova mu** cijelu noćedinedin je napisao/la:Prije svega čestitka na pobjedi taman toliko ste bili bolji večeras za taj 1 gol...AAAAAAAAAAA said???sjever je napisao/la:Kakav je Said gospodin i specijalci poslije tekme trče za njim da se slikaju![]()
I raja šta ima kod vas,kako je slatko kad im ga metneš u jubilarnom![]()
MI SMO DIVOVI ...
Cijeli život gledam tekme i nepamtim da sam promašio derbi a ono što sam vidio večeras od strane vašeg idola![]()
. Zamisli molim te said se nakon gola okreće ka jugu i ponosna drži za mu..i nešto hoće. . PRIMITIVAC I MALOGRAĐANIN FUJ...
Sve ostalo je bili na nivou gradskog derbija .....pozz
hz033 je napisao/la:E vidiš upravo je postigo to što je htjeo, da ti misliš na njegova mu** cijelu noćedinedin je napisao/la:Prije svega čestitka na pobjedi taman toliko ste bili bolji večeras za taj 1 gol...AAAAAAAAAAA said???sjever je napisao/la:Kakav je Said gospodin i specijalci poslije tekme trče za njim da se slikaju![]()
MI SMO DIVOVI ...
Cijeli život gledam tekme i nepamtim da sam promašio derbi a ono što sam vidio večeras od strane vašeg idola![]()
. Zamisli molim te said se nakon gola okreće ka jugu i ponosna drži za mu..i nešto hoće. . PRIMITIVAC I MALOGRAĐANIN FUJ...
Ako misliš da mislim na njegovu mamu to da .... očito si i ti neko ko on PRIMITIVAC....hz033 je napisao/la:E vidiš upravo je postigo to što je htjeo, da ti misliš na njegova mu** cijelu noćedinedin je napisao/la:Prije svega čestitka na pobjedi taman toliko ste bili bolji večeras za taj 1 gol...AAAAAAAAAAA said???sjever je napisao/la:Kakav je Said gospodin i specijalci poslije tekme trče za njim da se slikaju![]()
MI SMO DIVOVI ...
tebi samo mu.da u ustima, mojne to nije lijepohz033 je napisao/la: E vidiš upravo je postigo to što je htjeo, da ti misliš na njegova mu** cijelu noć
Nisi ti nikakav ubica,znas ti dobro sta si hahaha.bagrcavi je napisao/la:tebi samo mu.da u ustima, mojne to nije lijepohz033 je napisao/la: E vidiš upravo je postigo to što je htjeo, da ti misliš na njegova mu** cijelu noć
baš realan komentar, nisam se tome od tebe nado, svaka čast.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kratki osvrt na tekmu.
Realno , pobijedilo je onaj ko je umio zabit gol.Mi imali svoje 3-4 dobre prilike(od toga se izdvaja prilika kad je Dupovac promasio gol sa 2 metra) , iskoristili jednu zahvaljujuci sreci i majstorluku Husejnovica.Zeljo imao 2 kolosalne prilike 300 % -tne prilike i 2 poluprilike, nije iskoristio.Pitam se sta smrdi na relaciji Bekric-Osim.Bekric je poslije Zebe i Husejnovica Zinedin Zidan za ostale igrace i jednih i drugih.Prosli derbi Zeljo izvukao remi zahvaljujuci njemu.Realan rezultat 1-1.Ne bi bilo ne zasluzeno ni da je 1-2 bilo kao sto nije ne zasluzena pobjeda Sarajeva.Sjever nekih 5-10 minuta kad se navijalo "na na na na ... na na na o o o Sarajv'o"graciozan , odlican , perfektan.Ne sjecam se kad sam se onoliko najezio.S druge strane preostalo vrijeme bili su manje-vise u nekom prosjeku.Jug perfektan do malo poslije bakljade poslije su se i oni izgubili , pogotovo nakon gola.
Cjelokupna ocjena derbija 6,5/10.Vise ne loš nego ne dobar.