FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vidjecemo izjavu don mesketa sta ce saopstiti nam da li klub ima vate i lopti ja uhljepa.
Sadikovic uzima lovu od igraca,takav je bio dok je i Krajisnik trenirao,dovede svoje igrace i onda im uzima dio plate. Takav ce sigurno biti i vec jest i u Slobodi.
I treba napomenuti da ste imali i jako pristojno sudjenje,cak u nekim situacijama i povoljnije za vas.
Kod 1-0 za Krajinu,imate priliku 100 %,sudija ne mase ofsajd,ali vas igrac s 2,3 metra pogadja precku.
Inace,imali ste i kod 0-0 dvije,tri prilike 100 %,ali vasi pokusavaju petama i slicno zabiti gol.
Jedini koji vrijedi jest Stanisa Nikolic,svaka cast. Koliko je samo prodora imao i centarsuta,milion. Covjek zasluzuje bolju ligu.
I treba napomenuti da ste imali i jako pristojno sudjenje,cak u nekim situacijama i povoljnije za vas.
Kod 1-0 za Krajinu,imate priliku 100 %,sudija ne mase ofsajd,ali vas igrac s 2,3 metra pogadja precku.
Inace,imali ste i kod 0-0 dvije,tri prilike 100 %,ali vasi pokusavaju petama i slicno zabiti gol.
Jedini koji vrijedi jest Stanisa Nikolic,svaka cast. Koliko je samo prodora imao i centarsuta,milion. Covjek zasluzuje bolju ligu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja sam apsolutno ravnodusan prema danasnjem porazu..predpostavljo sam ce se desit ovakav scenario...za mene je sezona zavrsena sto se tice ambicija kluba...nemozemo mi meda na kasiku..kloko sam skonto ovu ligu..jedina 2 kluba vrijedna spomena su gracanica i ovaj vitez..ljudi stvarno demoliraju sve redom..ostalo,kompletno..buranija teska..valjat cemo se mi jos najmanje jednu sezonu po federalnoj

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Brate Karic koliko ja znam , a znam dobro , mozda i jednini nesto pokusava dovesti u red u ovom propalom klubu , cak masu puta je svoje pare iznosio iz kuce i davao pojedninim igracima sa strane kako bi platili kirije i sl ...SaltCityAttack je napisao/la:evo ja dobi informaciju da je Sadikovic trazio pare od Dzeme i da ovaj nije imao da plati zato nije ni ulazio u igru danas...i da navodno Karic i Sadikovic uzimaju lovu od igraca da igraju..eh to je samo informacija od covjeka koji se nece imenovati ali koliko je to tacno pitam ove koji su dole blize koji nesto znaju o ovome?
a sadikovica treba ebati kao i onog musica i njegovog tatu rileta , treba poluditi malo i sve to posutati vec u subotu
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa jbg i Karic je dovodio igrace zajedno sa Ibrakovicem. Pokupili su sve ono sto nije moglo nigdje da igra. Zasto nisu uzeli dva tri igraca iz Gracanice. Zasto nisu ostavili Alena M. koji je i pijan za ovu ligu Ronaldo, sto nisu otisli po seoskim ligama i nafatali igraca koji si iznad ovih nasih pet klasa?RUDARSKA2 je napisao/la:Brate Karic koliko ja znam , a znam dobro , mozda i jednini nesto pokusava dovesti u red u ovom propalom klubu , cak masu puta je svoje pare iznosio iz kuce i davao pojedninim igracima sa strane kako bi platili kirije i sl ...SaltCityAttack je napisao/la:evo ja dobi informaciju da je Sadikovic trazio pare od Dzeme i da ovaj nije imao da plati zato nije ni ulazio u igru danas...i da navodno Karic i Sadikovic uzimaju lovu od igraca da igraju..eh to je samo informacija od covjeka koji se nece imenovati ali koliko je to tacno pitam ove koji su dole blize koji nesto znaju o ovome?
a sadikovica treba ebati kao i onog musica i njegovog tatu rileta , treba poluditi malo i sve to posutati vec u subotu
Korupcija i mito su problem Slobode.
A mi navijaci smo mindjohare sto nista nismo poduzeli!
Ovo je grad koji nema snage da ima premier ligasa. Aferim "voljeni grade moj"!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga meni je rekao covjek od koga sin igra tu i vidjeo je sta se danas odnosno sinoc desilo... ne znam ja nemam pojma koliko je to tacno zato sam i pitao da li neko zna nesto o tome ...jer ja zaista nemam pojma jer nisam ni dobio informaciju od provjerene osobe da bi tvrdio ovo da je tacna informacija..ono u sto sam ja siguran da je tacno to ja potvrdim i zato vas pitam da li vi znate nesto o ovome .
Bilo kako bilo sv mi znamo da je uglavnom ovo oprilike i tacna informacija, jer u Slobodi smo i navikli da se ovo desava sto je zalosno
Bilo kako bilo sv mi znamo da je uglavnom ovo oprilike i tacna informacija, jer u Slobodi smo i navikli da se ovo desava sto je zalosno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Tinu Divkovića pod hitno maknut s gola! To dijete nas uništava iz kola u kolo. Nije on jedini krivac za sve, al je kriv za najmanje 3 izgubljene utakmice.
Slažem se. Pozdrav iz zagušljivog grada...JTS je napisao/la:Oni Krajišniku ako ne zabiju 5 komada, neka idu u pi*čku materinu, a neka idu i ovako i onako.
Da li će više neko smirit Zumrinog, samo sranja pravi, dosadan je posto s tim više. Koji mu je.
A onaj članak na onom Cazin sajtu, pa ne možete slikati ljude ukoliko niste tražili dopust.
Nek se nosi sve u pizdu materinu nesposobnu, što se mene tiče. Sve retardirano, nesposobno, klub, igrači, grad.

A onaj članak na onom Cazin sajtu, pa ne možete slikati ljude ukoliko niste tražili dopust.
Nek se nosi sve u pizdu materinu nesposobnu, što se mene tiče. Sve retardirano, nesposobno, klub, igrači, grad.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SultanSulejman
- Kontakt:
Neka brani DedićLUD je napisao/la:Tinu Divkovića pod hitno maknut s gola! To dijete nas uništava iz kola u kolo. Nije on jedini krivac za sve, al je kriv za najmanje 3 izgubljene utakmice.

- Probisvjet
- Kontakt:
Jasta nego Dedica, bolji bi bio da sjedi pred golom, nego Tino. Sve sto se izgubilo to je zato sto je on rupa! Doduse ni igraci nisu bolji (dvojica izuzetak)!SultanSulejman je napisao/la:Neka brani DedićLUD je napisao/la:Tinu Divkovića pod hitno maknut s gola! To dijete nas uništava iz kola u kolo. Nije on jedini krivac za sve, al je kriv za najmanje 3 izgubljene utakmice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ljudi zavrsite vise pricu o povratku, okrenite se borbiTRUST je napisao/la:Sledeca Krajsnik to ako neuzmu mogu svi prestat igrat fudbal, da cemo dobit. Banovice mozemo dobit jedino ako nas puste a to se nece desit jer su danas prosuli bodove kuci tako da su 95% sanse da cemo izgubit ako budemo ovako igrali ko dosad na strani a sigurno cemo i igrati jer se slabo sta moze promijenit. Znaci otprilike 10 bodova cemo biti u zaostatku za prvim na tabeli ako je to jos uvijek sta bitno a uz ovakvo stanje u klubu koje ce se vjerovatno zadrzat slobodno mozemo pocet nase nade u povratak gubitharry_90 je napisao/la:Sad kad dobijemo kuci i neki iz vrha kiksaju opet cemo ih dizati u zvijezde poznavajuci nas mentalitetjos ako na kraju uzmu u Banovicimaa sta ce tek onda biti..
za opstanak da ne padate jos dublje shvatite ..GOTOVO JE ..
- Probisvjet
- Kontakt:
esprit je napisao/la:Ljudi zavrsite vise pricu o povratku, okrenite se borbiTRUST je napisao/la:Sledeca Krajsnik to ako neuzmu mogu svi prestat igrat fudbal, da cemo dobit. Banovice mozemo dobit jedino ako nas puste a to se nece desit jer su danas prosuli bodove kuci tako da su 95% sanse da cemo izgubit ako budemo ovako igrali ko dosad na strani a sigurno cemo i igrati jer se slabo sta moze promijenit. Znaci otprilike 10 bodova cemo biti u zaostatku za prvim na tabeli ako je to jos uvijek sta bitno a uz ovakvo stanje u klubu koje ce se vjerovatno zadrzat slobodno mozemo pocet nase nade u povratak gubitharry_90 je napisao/la:Sad kad dobijemo kuci i neki iz vrha kiksaju opet cemo ih dizati u zvijezde poznavajuci nas mentalitetjos ako na kraju uzmu u Banovicimaa sta ce tek onda biti..
za opstanak da ne padate jos dublje shvatite ..GOTOVO JE ..
Nista nije nemoguce. Pitanje ima li snage Tuzla za to? Jbte u kojoj mi palanci zivimo!
Hahahahaha ala ljudi, šta sve neću pročitati i čuti. NevjerovatnoVolimTz je napisao/la:A onaj članak na onom Cazin sajtu, pa ne možete slikati ljude ukoliko niste tražili dopust.

Čuj ne smije se slikati bez dopusta

- Probisvjet
- Kontakt:
Denis Sadiković nakon poraza u Cazinu: Ekipi nedostaje kvalitet, a igračima hrabrost!
Sa mnogo optimizma su igrači Slobode otputovali na jučerašnje gostovanje u Cazinu, odakle su se na posljetku vratili pognute glave.
Tuzlaci su u Cazinu doživjeli peti ovosezonski gostujući poraz (2:0), koji ih je ponovo vratio u sredinu tabele prvoligaškog društva.
- Kada imate pet dobrih šansi, neiskoristite ih, onda je teško očekivati da to ne bude kažnjeno. Domaćin je upravo to uradio pred kraj prvog poluvremna, u drogom ušao još motivisaniji i na kraju zasluženo slavio. Mojim igračima je nedostajalo hrabrosti, a iz utakmice u utakmicu postaje evidentnije i da nemamo kvalitet da u svakoj utakmici idemo na pobjedu – rekao nam je očigledno razočarani Denis Sadiković, šef struke na Tušnju.
U narednom kolu Sloboda kod kuće dočekuje Krajišnik, ekipu koja nema osvojen niti jedan bod, a nakon toga ih očekuje komšijski derbi u Banovićima.
Sa mnogo optimizma su igrači Slobode otputovali na jučerašnje gostovanje u Cazinu, odakle su se na posljetku vratili pognute glave.
Tuzlaci su u Cazinu doživjeli peti ovosezonski gostujući poraz (2:0), koji ih je ponovo vratio u sredinu tabele prvoligaškog društva.
- Kada imate pet dobrih šansi, neiskoristite ih, onda je teško očekivati da to ne bude kažnjeno. Domaćin je upravo to uradio pred kraj prvog poluvremna, u drogom ušao još motivisaniji i na kraju zasluženo slavio. Mojim igračima je nedostajalo hrabrosti, a iz utakmice u utakmicu postaje evidentnije i da nemamo kvalitet da u svakoj utakmici idemo na pobjedu – rekao nam je očigledno razočarani Denis Sadiković, šef struke na Tušnju.
U narednom kolu Sloboda kod kuće dočekuje Krajišnik, ekipu koja nema osvojen niti jedan bod, a nakon toga ih očekuje komšijski derbi u Banovićima.
Gdje je Aldin Šišić? Znam da je imao poseban fluid prema Slobodi još dok je nekad igrao za Čelik! Jeli još uvijek u Slobodi ili je otišao konobarisati u Njemačku (tako sam čuo od nekih ljudi bliskih njemu)? Može li neko dati koju info? Hvala
- AlenHalilovic
- Kontakt:
I ja zelim cuti vise o Sisicu? U celik je bio jedno vrijeme dobar igrac, dok se nije umslio da je neki vanserijski igracina i da ga hoce zeljo i real. Inace je kod nas bio poznat po ruznom ponasanju, dero se na sudije, puno karti dobivo... bio je mali pravi seljacina.
-
- Kontakt:
Šišić je neki dan trenirao sa ekipom Radničkog, to sam čuo od čovjeka koji radi u pomenutom klubu, uz komenar "Da znaju gdje trenira, nikad gore ne bi više poigrao" , i još sam čuo da je jako zapušten što se tiče fizičke spreme, tako da teško možete od njeg imati koristi ako se ne uozbilji.
I usput da napišem, iskreno mi je žao što je Sloboda u ovoj situaciji kakvoj jeste, koliko god ih mrzio, sramota je ovo sve što se dešava u i oko kluba i teško da može nabolje, osim da se ne desi neko čudo, volio bih da vas krene jer Tuzla zaslužuje bolje od ovog. Pozdrav.
I usput da napišem, iskreno mi je žao što je Sloboda u ovoj situaciji kakvoj jeste, koliko god ih mrzio, sramota je ovo sve što se dešava u i oko kluba i teško da može nabolje, osim da se ne desi neko čudo, volio bih da vas krene jer Tuzla zaslužuje bolje od ovog. Pozdrav.
1921
1989
1989
VolimTz je napisao/la:A onaj članak na onom Cazin sajtu, pa ne možete slikati ljude ukoliko niste tražili dopust.

inace ?
- Probisvjet
- Kontakt:
JohnLowe je napisao/la:VolimTz je napisao/la:A onaj članak na onom Cazin sajtu, pa ne možete slikati ljude ukoliko niste tražili dopust.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.