...utakmica dvije jednako, (ne znam šta staviti prvo), "loše ili dobre" ekipe; ipak, za našu ligu solidno dinamična utakmica; kao neko ko voli želju već 20 i kusur godina, želim čestitati ekipi sarajeva na pobjedi; svaka pobjeda, ma kako i na koji način ostvarena, je zaslužena, pa tako i ova; o sudijama ću reći samo da su odradili dobar posao, i da su eventulane greške, plod ljudske nesavršenosti, i ničega drugog; mislim da je i ova utakmica potvrdila da željo ima kvalitetniji tim, i da je najveći problem istog zapravo motiv; čak i kada ne igraju punim gasom, budu u najmanju ruku ravnopravni, a sinoć i sa nešto slabijim pristupom, po meni i nešto bolji; ali, da bi se pobijedilo, mora neko znati i ošutati

zaista je žalosno i smiješno vidjeti kako ljudi kojima je fudbal zanimanje, za cijelu utakmicu ne mogu ošutati loptu kako valja, niko od njih; znam, "ko ne radi greške, samo onja ko ne radi ništa", kaže jedna poslovica; i ja zaista ne očekujem da su savršeni, ali ono je previše; pohvalio bih kvesića i zolotića, i sve sam uvjereniji da su oni budućnost, ne samo želje, nego i naše repke; s obzirom da već neko vrijeme ljudima oko sebe pričam kako u repki nema lijevog bočnog, i kako je pravo rješenje mali kvesić, od sinoć nisam u manjini onih koji misle da mali zaslužuje priliku u a timu- barem ne u raji ( neki gledaju želju samo kad je na TV); ono što je još važno za pomenuti su i navijači; konačno jedna solidna posjeta, koju uk.kiše neiživljeni dječaci, igrajući se bakljama; i pored svih novčanih kazni, zabrana, poziva, apela, molbi,...ljudi misle i žive u uvjerenju da se utakmice igraju i postoje samo zbog njih, šačice; to što će njihov klub platiti krvavo i teško zarađen novac, što se ostali na stadionu guše u je.enom smradu,...njih ne zanima; predlažem klubovima da pomenutoj gospodi, ubuduće otvore stadion u određene tremine, i da sami na stadionu, kad već toliko vole, pale i bacaju baklje cijelu noć; što se mene tiče, ne mora to biti niti na stadionu, mogu si naći i kakvu livadu; nadam se danu kada će svaki pojedinac na tribinma, odgovarati i biti kažnjen za ono što se događa na istoj, pa i za baklje; još jednom čestitke pobjednicima; što se mne tiče, ubijeđen sam u to da ova ekipa, prije svega može igrati puuno bolje, i da kao takva ima snage da odbrani oba trofeja, ja bih bio zadovoljan i sa jednim; treba pustiti još nekom da okusi slast osvajanja trofeja, nije ovako zanimljivo