U januru se nadam da ce Marotta vise dovesti tog napadaca koji moze zabiti iz po sanse a ne da stvaramo po 10 prilika a da nijedna ne unidje..

i da...pozz za sve Juventine!!!!!!
Forza Juventus
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Treba biti fer i reci da vas je Inter zatvorio na svakom polju i nisu vam dali ni mm,a ne umanjivati pobjedu ekipe koja vas je zgazila.ramiral je napisao/la:Kada glavni točkovi zamašnjaci zakažu rezultat i ne može biti drugačiji.
Marchisio se k'o abdest izgubio u ona dva navrata a da je samo jednu realizovao drugačije bi se kolo vrtilo.
Pirlo neprepoznatljiv - izgubio je barem deset lopti jeftino u prostor ili u noge nekom protivničkom igraču, bilo me hastra njegove slabe partije, jbg lik igra non-stop mora doći do zasićenja.
Za Vučka šteta što je morao ranije van, Bendtner jednostavno nije lik k'o đetić i završena priča
Chiellini nije odigrao na svom nivou, puno nervoze, praznih startova gdje ga protivnik ''obleti'' ko Ferrari Golfa na auto putu
Lichtsteiner pokazivao dosta nervoze, već nekoliko kola on lošije igra i sinoć je tu frustraciju pokazao u punom svjetlu.
Giovinco i nije mogao više s obzirom na njegovu fiziki kontra fizike njihove odbrane, a pao je mislim bezze jednom u drugom poluvremenu u šesnaestercu.
Bonucci i Barzagli u ona dva gola ostavljeni na streljani kao i Gigi koji je na oba šuta bio... ali... bio je i na penalu ruci je malo falilo da zakači loptu.
Lošije igramo dok Alessio vodi ekipu, sinoć šta god je moglo krenuti po zlu krenulo je, ima dosta i žutice ne znam ko će biti na dispoziciji za sljedeće kolo. Poraz je došao kao izraz naše loše igre a ne pretjerano nadmoćne protivnikove. Imali su oni odličnu postavku i sve to ali da smo mi bili pravi drugačije bi Šemso harmoniku svir'o.
Ostaje žal ali idemo dalje.
FORZA JUVE!
Znaci,evo sad sam maksuz ponovo pogledao snimak... PA KAKO TE NIJE SRAMOTA??? Nevjerovatno! Covjek bi pomislio da samo vi imate oci.gojzerica je napisao/la: Pa vidiš li da je izvan šesnesterca!?
Ne kenjaj, nije ti dosta što je svaki tvoj post na razini desetogodišnjeg balavca sinoć bio izbrisan od strane moderacije?!sanjingr je napisao/la: ....
Bio je penal, gledao sam vise puta. Marchiso povlaci Milita u momentu suta prema golu....neroazzuro je napisao/la:Znaci,evo sad sam maksuz ponovo pogledao snimak... PA KAKO TE NIJE SRAMOTA??? Nevjerovatno! Covjek bi pomislio da samo vi imate oci.gojzerica je napisao/la: Pa vidiš li da je izvan šesnesterca!?
Usput,podrska ovom ozaloscenom momku,zaboravih mu nick. Ne daj se stari,bice aBd sve u redu.
Inter zasluzeno pobjedio. Vidjela se veca motivacija i zelja za trijumfom. Juve nije bio na nivou i to se moralo odraziti na los rezultat. Dominaciju nisam vidio kao sto vi pisete...Treba biti fer i reci da vas je Inter zatvorio na svakom polju i nisu vam dali ni mm,a ne umanjivati pobjedu ekipe koja vas je zgazila.
covjek voli Juve, pusti gaCautinho je napisao/la:@rio_Ferdy88 Jel ti ista na ovom forumu drugo pises umjesto postanja ovih ocjena i mogucih postava?
Nedved11 je napisao/la:Ne cudim se reakcijama interista, imaju razloga da slave cijelu godinu. Ne pobjeduje se Juve svaki dan, znaju oni to dobro. Kad je neko bolji, jaci, organizovaniji, dugovjecniji svih ovih godina, normalno da postoji velika zelja da se pobjedi.
Bolje sanse je imao Juventus, oni su uglavnom sve zabili. Prvo poluvrijeme su dobro prosli, a moglo je biti 3:0...
.Pa dovoljno da im je Modetaror izgovorio da mogu slobodno sve ostale izgubiti do kraja neku su samo nas dobili sinoc
to je nesto da se prepricava sa koljena na koljeno. U ligi gdje su svi hejterski orijentisani protiv Juventusa, ovakava podvig ne moze svako...samo odabrani, oni koji vrijede, koji znace nesto u svijetu fudbala...Ponosan sam na Juventusa, stvarno 49 bez poraza to mogu samo velke ekipe.

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=116111Pogba je napisao/la:STILE JUVE.
Kakva klasa od igrača i navijača.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.