Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
igman - Kamešnica 3-0 (1-0)
lose cujes majstore , kakav ofsajd ?
cijelu utakmicu prave neke zamke , dosta sumnjivih situacija je signalizirano kao ofsajd , gol cist kao suza kao i ostali
cijelu utakmicu prave neke zamke , dosta sumnjivih situacija je signalizirano kao ofsajd , gol cist kao suza kao i ostali

- badblueboylivno
- Kontakt:
Kažem da sam čuo od njihovog igrača, koji mi kao jako drag prijatelj djeluje kao pouzdan izvor.
Ali nisam rekao da je ofsajd i bio.
Ali nisam rekao da je ofsajd i bio.
Hayley <3
Turbina-Posusje 6-0
hhehe kakav ofsajd ,izasla zadnja linija kamesnice na centar i samo ruke dizu ,niko da makne ...dobro prosla kamesnica sa samo 3 gola .....badblueboylivno je napisao/la:Kamešnica je gubila 1-0 na poluvremenu, čujem gol iz ogromnog zaleđa??
- benfica1923
- Kontakt:
Ispravak 0:3 u 90+ pala 2 gola...otisao,a rjesena je utakmica zna se kako,idemo popiti vcrs sve....benfica1923 je napisao/la:Stolac-Tomislac 0:2.
Stolac bio bolja ekipa tokom citave utakmice u 1.pol.imali smo sve samo lopta nije htjela u gol,danas **** dan bio.Sami smo sebi krivi stoper nam u 2 minute dobio 2 zuta na kraju 1.poluvremena.I dalje s igracem manje smo bili bolja ekipa,i primamo gol u 80 minuti.u 90.min.0:2,u sudackoj nadoknadi imali jedanaesterac ni to nismo iskoristili,gostima iz TG-a bio naklonjen sudac,nakon psovanja majke u lice od strane gostujuceg igraca glavnom sucu ne dobiva crveni karton,jbg....Iskreno ova ekipa Tomislava bolje da ne ulazi u 1.ligu jer s ovim igracima boda nece osvojiti....Pozzz
-
- Kontakt:
Nogometaši Brotnja pobijedili su danas na Barama momčad Gruda rezultatom 3:0. Čitlučani su već nakon prvoga poluvremena pogocima Pehara stekli prednost 2:0. U 1. minuti susreta Skoko probija po desnom boku i asistira Peharu za vodstvo. Isti igrači su u glavnoj ulozi i u 35. minuti i rezultat je 2:0 za domaće.
U drugome dijelu konačni rezultat postavio je Šarac u 72. minuti.
U drugome dijelu konačni rezultat postavio je Šarac u 72. minuti.
1950 <3
.. HNK Višići - HNK Sloga G.V./U. 1:0
Menalo 39'
Menalo 39'
www.facebook.com/hnkvisici
-
- Kontakt:
Bigeste-Lokomotiva 1:1(0:0)
znači Igman i Tomislav u igri za viši rang ostali teško mogu možda Turbina i Brotnjo a na dnu Klis, Grude, Sloga LJ i Rama.
Jeli to Stanislav Vasilj dosao u Brotnjo i tko je ovaj Susic koji je zamjenio Gorana Badalica??
Citluk je napisao/la:Jeli to Stanislav Vasilj dosao u Brotnjo i tko je ovaj Susic koji je zamjenio Gorana Badalica??
To je Karlo Vasilj,on igra od početka sezone

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- benfica1923
- Kontakt:
Karlo pravo dobar igrač gledao sam ga,a uvijek se isticao kad sam igrao s njim u omladinskim pogonima,najjprije počeo u međugorju,pa nezz onda negdje u ZG išao ja mislim!!!Grdan je napisao/la:Citluk je napisao/la:Jeli to Stanislav Vasilj dosao u Brotnjo i tko je ovaj Susic koji je zamjenio Gorana Badalica??
To je Karlo Vasilj,on igra od početka sezone,Stanislav Vasilj ne može igrati za Brotnjo jer je još registriran za bivši klub,isto kao i Deni Vlaho,obojicu su prevarili hrvatski trećeligaši pa se na proljeće vraćaju u Brotnjo
.Za tog Sušića ne znam,a jučer je debitirao golman Josip Barać,došao je iz juniorske momčadi Zrinjskog
.
-
- Kontakt:
kristijan susic njegov brat mateo susic igra za istru, dobar je mali ,bit ce on brotnjov crouchCitluk je napisao/la:Jeli to Stanislav Vasilj dosao u Brotnjo i tko je ovaj Susic koji je zamjenio Gorana Badalica??

1950 <3
Sada u goste FK Klisu dolazi ekipa Visici koji si veoma tvrd protivnik,ali mislim da ce bodovi ipak pripasti domacinu.
Koliko čujem Klis je dosta dobra ekipa, ali da njima i svima koji dolaze u goste velike probleme pravi loš teren u Buturović polju. Kažu da je daleko najgori teren u ligi, a i dimenzije su dosta manje, sjećam da sam igrao tamo jednom prije 4 ili 5 godina dok smo još bili u županijskoj ligi, izgubili 4:3. A lani smo igrali u Konjicu, izgubili 4:2. Nadam se da se tradicija primanja velikog broja golova mijenja u subotu. Ako budemo kompletni kao zadnja dva kola, ne sumnjam da ćemo uzeti bod(ove), međutim poznato je da na ova dalja gostovanja redovito idemo sa 11-12 igrača, doslovno se skrpamo samo da odigramo.Klisho je napisao/la:Sada u goste FK Klisu dolazi ekipa Visici koji si veoma tvrd protivnik,ali mislim da ce bodovi ipak pripasti domacinu.

www.facebook.com/hnkvisici
Igman-Turbina 1
Lokomotiva-Brotnjo 2
Kamešnica-Tomislav 2
Klis-Višići 1
Sloga Ljubuški-Stolac X
Grude-Kupres 1
Posušje-Bigeste 1
Sloga Uskoplje-Rama 1
Lokomotiva-Brotnjo 2
Kamešnica-Tomislav 2
Klis-Višići 1
Sloga Ljubuški-Stolac X
Grude-Kupres 1
Posušje-Bigeste 1
Sloga Uskoplje-Rama 1
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- benfica1923
- Kontakt:
Igman-Turbina 1
Lokomotiva-Brotnjo 2
Kamešnica-Tomislav 1
Klis-Višići 1
Sloga Ljubuški-Stolac 2
Grude-Kupres 1
Posušje-Bigeste 1
Sloga Uskoplje-Rama 1
Lokomotiva-Brotnjo 2
Kamešnica-Tomislav 1
Klis-Višići 1
Sloga Ljubuški-Stolac 2
Grude-Kupres 1
Posušje-Bigeste 1
Sloga Uskoplje-Rama 1
-
- Kontakt:
Igman-Turbina 1
Lokomotiva-Brotnjo 2
Kamešnica-Tomislav x2
Klis-Višići x
Sloga Ljubuški-Stolac x
Grude-Kupres 1
Posušje-Bigeste 1
Sloga Uskoplje-Rama 1
Lokomotiva-Brotnjo 2
Kamešnica-Tomislav x2
Klis-Višići x
Sloga Ljubuški-Stolac x
Grude-Kupres 1
Posušje-Bigeste 1
Sloga Uskoplje-Rama 1
1950 <3
- L' Imperator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.