a koja je to odlukaRespektiva je napisao/la:Trebamo podrzati ovu odluku Udruzenja .. vjerujte da oni znaju sta je trenutno najbolje za nas ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
ne pisem cesto na forumu,al bih volio da iznesem jedan prijedlog,pa ako mislite da ima smisla sirite ga.inace sam manijak,na svim sam domacim tekmama od poslije rata i jos na dosta gostovanja,te me je ovo u listici mnogo pogodilo,ne kao bosnjaka ili sarajliju vec kao navijaca.
zato bih predlozio da svi navijaci bojkotuju utakmice sirokog i kuci i u gostima,tako da nase "drage goste" maksimalno ignorsemo i marginalizujemo na jedan gospodski nacin ,a ne da se izjednacavamo sa tim fasistima, nek igraju pred praznim stadionima sirom nase domovine.molim vas za komentare.ja licno na jugu imam neki uticaj i sa nekim drugovima(koji su u vrhu organizacije u tm87) mogu pokrenuti to.
zato bih predlozio da svi navijaci bojkotuju utakmice sirokog i kuci i u gostima,tako da nase "drage goste" maksimalno ignorsemo i marginalizujemo na jedan gospodski nacin ,a ne da se izjednacavamo sa tim fasistima, nek igraju pred praznim stadionima sirom nase domovine.molim vas za komentare.ja licno na jugu imam neki uticaj i sa nekim drugovima(koji su u vrhu organizacije u tm87) mogu pokrenuti to.
-
Da se neode na utakmicu u utorak ali nezna se josirfan41 je napisao/la:a koja je to odlukaRespektiva je napisao/la:Trebamo podrzati ovu odluku Udruzenja .. vjerujte da oni znaju sta je trenutno najbolje za nas ..

U utorak na grbavici bez navijaca FK Sarajevo.
pametnom dosta.
pametnom dosta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Igra protiv Zvijezde i nije za pohvaliti al` ono sto ostaje u sjecanju je kraj tekme zagrljeni navijaci, igraci i SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE!!!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
svaka cast na 3 boda, ali ne i na igri momci
aleleao sjever pamti te puljicu vedraneeeeeeeeeee

ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- rob do bagro
- Kontakt:
svaka castirfan41 je napisao/la:svaka cast na 3 boda, ali ne i na igri momci

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Svaka čast za ovo koreografiju što ste napravili danas na tribinama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svaka cast za ovu koreografiju ...Prvi put vidim da neka navijacka skupina dize imena navijackih skupina iz BiH,Njemacke.....SVI ZA JEDNOG,JEDAN ZA SVE !!!Compact je napisao/la:
ZIVJELI !
A C A B !

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba

ja sam zaplakala na ovu,,,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
Ukratko o utakmici lose smo odigrali uspjeli pobjediti i uzeti 3 boda ali eto nije to ni bitno..
Sjever odlican kao i uvijek ... danas smo bili bolji i jaci nego ikada dokazali smo da MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kraj utakmice najemotivniji kada su igraci dosli pred sjever i zajedno sa nama pjevali ..same suze na oci isle
Sjever pamti te Puljiću Vedrane !
Sjever odlican kao i uvijek ... danas smo bili bolji i jaci nego ikada dokazali smo da MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kraj utakmice najemotivniji kada su igraci dosli pred sjever i zajedno sa nama pjevali ..same suze na oci isle
Sjever pamti te Puljiću Vedrane !
jos si u priDelejla je napisao/la:
ja sam zaplakala na ovu,,,![]()
![]()
![]()
Igra na koju niko nije obracao paznju.Tri boda osvojena,igru necu komentarisati.
Tokom cijele utakmice misao o samo jednom,pjesme o tome,pogled ka nebu.
''Na kraju su igrači u bordo majicama otišli do navijača koji su pjevali pjesmu posvećenu Vedranu. Gledali su u te momke zagrljeni jedan sa drugim... Bol, zgrčena lica, nevjerica... Tuga je bila beskonačna. Svi su bili duboko ganuti prizorom. Pobjeda je poklonjena Vedranu Puljiću.''
Tesko je reci nesto...
Tokom cijele utakmice misao o samo jednom,pjesme o tome,pogled ka nebu.
''Na kraju su igrači u bordo majicama otišli do navijača koji su pjevali pjesmu posvećenu Vedranu. Gledali su u te momke zagrljeni jedan sa drugim... Bol, zgrčena lica, nevjerica... Tuga je bila beskonačna. Svi su bili duboko ganuti prizorom. Pobjeda je poklonjena Vedranu Puljiću.''
Tesko je reci nesto...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Respektiva je napisao/la: Sjever pamti te Puljiću Vedrane !
Odavno sam stajalista da SVE sto vrijedi je na SJEVERU.Danas ono navijanje i konstantne pjesme posveceno NASEM vedranu su toliku tezinu imale da nikoga ne ostavlja ravnodusnim.Tribina je bila prelijepa ali i siromasna za jednog clana.......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
husoo97 je napisao/la:
neke stvari se nemogu kupiti novcem za sve ostalo tu su HZ i FCS
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 12 gostiju.