dolazi u tvoju školu reisova kćerkaanonimni je napisao/la:pa pogledaj spamasljedeći post na ovoj temi i ode ova stranica, pa ti vidi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Chat
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
ahhaha,anonimni,odma' je safataj HAHAHA
anonimni je napisao/la:kad rade ovi što snimaju nogu u Sarajevu u bolnici ?
- TheVerminator
- Kontakt:
Ozbiljan sam za kćerkuanonimni je napisao/la:kad rade ovi što snimaju nogu u Sarajevu u bolnici ?
Možda ti čak bude u razredu
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- TheVerminator
- Kontakt:
ne bih ja tebi lagao 
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Jes' se anonimni zagrij'o
dosta citiranja posta, skontaću nešto 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dok ne dobijemo odgovor ne prestajemo s citiranjem
ma kad god, kad ja uletim gore, radiće i ko treba i ko ne treba 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Treba mi neko od ovih iz Zagreba da kaze gdje ovdje ima dobre picke vidjeti .
Sve same Japanke isl
Sve same Japanke isl
Thomas Müller - Fußballgott
Redtube radi i u Zgdon_burza je napisao/la:Treba mi neko od ovih iz Zagreba da kaze gdje ovdje ima dobre picke vidjeti .
Sve same Japanke isl
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kaj te točno zanima?don_burza je napisao/la:Treba mi neko od ovih iz Zagreba da kaze gdje ovdje ima dobre picke vidjeti .
Sve same Japanke isl
A i koja te dobna skupina zanima?
Aj, imam vremena, pa dok ti odgovoris, mozda i necu biti online...Ovako cu ti reci, pa ti uzmi sto ti pase, od klubova naravno;
Željezničar - preko puta one dvorane Vatroslav Lisinski, odmah do Glavnog kolodvora (znaju tamo ljudi), malo alternativni klub, ali žensku je jako lako naći, sto bi rekli komšije, smuvati
Talia - u centru grada, Teslina ulica, vecinom rock i dance muzika, također lako za pronaći žensku..tu izlazi uglavnom malo starija ekipa (mislim, starija u odnosu na maloljetnike), tridesete i sl. Pored te Talie ima Lemon bar, novi fensi klub, sa fensi zenama u kratkim tkaninama i na minus 20...fino za pogledati
InBar, Roko i Akademija, Žabac, Best - sve klub do kluba na Savi, tj. pored studentskog doma na Savi, tu ima dosta mlađarije i maloljetnika, što zbog studenata, što zbog jeftinijeg pića..U Inbaru ima zgodnih ...ma, na citavom tom dijelu ima žena i pol, od cca 18-25 god.
BBS - klub preko Savskog mosta, narodnjački klub, e bome, tu ih ima i polugolih
E, onda imaš Jarun - tamo ima kao par "elitnih" klubova, a gdje je elita, tu su i dobre ženske koje traže sponzore..
Pa imaš Saloon sa dosta maloljetnica i studentarije...ali zna biti i starije ekipe kad su neke posebne večeri...
Onda imaš još par alternativnih klubova (Jabuka, Krivi put, Route 66) gdje se sluša punck, stari rock i slično, tu malo starija raja izlazi...a tu je odličan (bar meni) ugođaj i atmosfera...
ukratko...
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 04 nov 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Momci,šta ima kod vas,kako prođe vikend? 
Zna li neko dobro elektroniku? Da mi objasni kako je ovo uradjeno na slici ispod

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa gdje si varešakalacious je napisao/la:Momci,šta ima kod vas,kako prođe vikend?
Eto onako solidno,može i bolje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Joj što ne mogu ovih papaka iz Breze
(šala)
Hoće to kad ganjaš cure po Sarajevu,pa ti teško padne vikend u Brezi
Hoće to kad ganjaš cure po Sarajevu,pa ti teško padne vikend u Brezi
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 8 gostiju.