Ovo ja čisto za ove što nisu gledali tekmu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po ovom izvještaju mi "nismo" šanse imali a pobjedili PIH a još se i ona lopta odbi od petu Nuhanovića dok je ovaj bio okrenut prema golu skretničara,baš neka čudna fizika
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Zar je moguće da nema snimka tekme?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma mora biti sninak, nadam se da ce onaj nas ismarTV odradi to kao sto uvijek odradi covjek.
E @basten da vidiš moji štrumfova na poslu, sve fini, "oo šta ima kakav si..ovo, ono", niko tekmu ne pominje, a ja se samo ono "kiselo" nasmijem, znaju oni o čemu je riječ i to im je dovoljno...VanBasten je napisao/la: Hz bojotuju taj forum već odavno. Piše jedan momak samo. Od jutros 5 vaših novih nickova![]()
Ma kakva pomoć, nego mi ovaj moj omiljeni štrumf još uvijek nedostupan na lentafo. Biće da je baterija prazna, a punjač nesto u akciji. A ovdje se vi sami nudite kao suspstitucija.
Ja nisam na vašoj temi napisao posta od sinoć a vezano za tekmu, nisam ni kad ste jedva od fenjaraša izvukli bod, ni kad vas ej Maribor potopio. Pa ni prošli kad ste nas dobili jedva s igračem više, nisam visio an temi i ciganisao.
A vi ne silazite s naše teme, dal dobili, dal izgubili...pa kad ste već tu, da se malo zabavljam.
I ja imam svoje neko pravila na ovom forumu:
-ne pišem godinu i više na temi komšinica
-u svojim postovima ne spominjem imena drugih klubova, osim ako ne citiram neku rečenicu.
-
nukleusmember
- Kontakt:
isto k"o da je 19-ti a ne 21 vijek,joj dje ja zhivim,shatro ovi iz bht-a skontali "ma **** snimak tekme,ko josh to prati"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar ne pratis info?High je napisao/la:Zar je moguće da nema snimka tekme?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima burazeru ,imaju linkovi za skidanje,ako hoces saljem ti ti na pp,posto je sa fksinfa a znam da tamo ne citasHigh je napisao/la:Zar je moguće da nema snimka tekme?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Baci mi na PP, živ bio.
@Sarajlijc@, ne pratim, ne volim onaj mentalitet na tom forumu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jadan klub gdje legenda i ikona navijaca postanes nakon 4 mjeseca samo nek ga lola "počera", a znate i sami da ce vam snovi biti ugaseni na proljece..uzivajte u radosti i slavlju nakon bodova vrijednih kao pobjeda u finalu lige sampiona..ipak ste najtrofejniji klub pobjedili svaka cast..
)))
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Opet ne kontate, vi ste od njega stvorili ikonu. Doduše, ikona je preteška riječ no eto.Ado1921 je napisao/la:Jadan klub gdje legenda i ikona navijaca postanes nakon 4 mjeseca samo nek ga lola "počera", a znate i sami da ce vam snovi biti ugaseni na proljece..uzivajte u radosti i slavlju nakon bodova vrijednih kao pobjeda u finalu lige sampiona..ipak ste najtrofejniji klub pobjedili svaka cast..)))
Leotar, Široki, Borac, Derbi - vaša predskazanja našeg raspada. Sad termin pomjeren za proljeće
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Lakše im je po metra u guzicu nego milimetar u mozak zgurati.
I dalje ne shvataju da su se oni bavili 7 dana Saidom ne mi, oni ga pominjali, citirali itd.itd....
A to ko je Lola neka pitaju strašni sud Nikolu Nikića
I dalje ne shvataju da su se oni bavili 7 dana Saidom ne mi, oni ga pominjali, citirali itd.itd....
A to ko je Lola neka pitaju strašni sud Nikolu Nikića
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Prolječe na moje rame sliječe đurđevak zeleni ,đurđevak zeleni svima osim meni.Sarajevo ode a ja osta opet da tugujem .opet da tugujem i da sve mu psujem.
Sarajevo ljubavi moja!
Jes; me pošlo mahnem dvije tri i odma pjesnik hahahahaha pozdrav svima malo šale nije na odmet! A sad zbilja RIP Vedran Puljić
Sarajevo ljubavi moja!
Snimak derbija!
Prvo poluvrijeme
http://www.adrive.com/public/WUcZHs/Sar ... oluvrijeme" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme
http://www.adrive.com/public/M3eQyg/Sar ... oluvrijeme" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo poluvrijeme
http://www.adrive.com/public/WUcZHs/Sar ... oluvrijeme" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme
http://www.adrive.com/public/M3eQyg/Sar ... oluvrijeme" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nukleusmember
- Kontakt:
bra"o majstore
vvvbk
vvvbk
Evo i sa youtube-a, kome je mrsko skidati sa onog đavola.
" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovdje ti se svidja ? Nevjerovatno.High je napisao/la:Baci mi na PP, živ bio.

To lave kralju,čekam link ko ozeblo sunce i samo još jedno kad Said nešto kaže to tako ima da bude
Kakav je Sajo gospodin
Kakav je Sajo gospodin
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Vidiš kako znaš.mirsonii je napisao/la:A ovdje ti se svidja ? Nevjerovatno.High je napisao/la:Baci mi na PP, živ bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.