NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 05 nov 2012, 00:24

Edin TM87 je napisao/la:Kad je Big play Alem zadnji sazna za to :lol: Bolje gledat na TV-u :D

Ja mislim da je ono fumble, a da sudije silje za Giantse to stoji. :mrgreen:
Pa imas 300 ekrana na stadionu, 3 velika na terenu....

A i troduplo se bolje i vise vidi nego sto slika pokazuje vjeruj.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 00:25

Zamolit cu sve da mi prebace onaj smajlic gdje se klanja :)... hocu da se svi pocnete klanjat Tillmanu :)... 4 FF u utkamici....lik nije normalan :)...on i Watt definitivno glavni kandidati za odbranbene igrace godine, a mogu i za MVP lige komotno :)...pa dobro onaj rece ako bi ista volio ibjeci to je trening sa Tillmanom :)..njega mzies probit spor je, ali brate kad te uhvati sam ispustas loptu :)...da danas smo opet ukupno 5 lopti uzeli ..to nam je haman i prosjek :).. kakva crna odbrana SF ...mislim dobra je ebes to poene ...i bearsi su po tom pitanju drugi, ali vidjeli smo da se zajebaju na kraju nece rizikovat povrede...Idonije se povrijedio treba vidjet koliko je strasno to

Cutler odlican ..opet los u prvom periodu gdje je imao 1-7,a Bearsi su opet u tom periodu napraivli 4TD za 53 yarda u ukupno 13 playeva strasno zar ne :o :shock: :) :) :)...nakon tog po obicaju losijeg prvog perioda Cutlera usljedilo je bacanje 19 od 19.

Steta poceli smo se zezat izveo Smith odbrnau i Johnson nam otrca napbi covjek yarde a nigdje ga nije bilo do zadnjih 5 minua :).. jel ko vidjeo kad je Tillmana uveo Smith u offense?... eto kako smo igrali da smo i to dozvolili da se zajebajemo

eto kakva je nasa OL da su Titansi imali ukupno 8 sack citavu sezonu, a Cutlera ruse 3 puta ebiga..niej Cutler kriv za fumble , jer ono je Carimieva greska jako lose odradjeno ebiga

sve sto je vazno to je 7-1 :)... sad treba vidjeti

ja ja veliki MARSHALL 3TD danas :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 05 nov 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 00:30

Edin TM87 je napisao/la:Ne znam koji ste se qrc prijavljivali na fantasy ako necete igrat, pa 5/12 neaktivnih igraca ima, svako drugo kolo igram protiv neaktivnog :roll:

Salt, Aleme, Culter, Kako_Kako i ovaj Prijeko Giants pocnite igrat ovo jbt
**** jarane radim zaboravim ebiga ...ma pocet cu ebiga a ubio bih vas da igram majkemi..jedva me dobijete i kad ne igra..Marshall bi vas danas silovao sve sa ona 3 TD i 122 yarda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 00:39

@ alem

koliko su cijene za ove utakmice ? Je li i u NFL-u slicna situacija kao u NBA-u gdje normalni navijaci sebi ne mogu priustiti ulaznice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 00:45

The Patriots have waived CB Sterling Moore, and signed DB Derrick Martin and LB Mike Rivera, according to a league ****.
@ rio i randy

dobar ili los potez BB-a. :? :?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2012, 00:57

Doug Martin slika

Šta počini Raidersima :o

@amere mislim da je to očekivani potez BB-a, s obzirom da je tradeom dobio Taliba na toj poziciji, pa je Moore ispao višak, jer vjerovatno BB nije bio zadovoljan sa njegovim učinkom ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 01:01

@ rio

hvala na odgovoru.

Koja glupost Steelersa. :lol: :lol: Da sam vlasnik zbog ovoga bi im odbio tri place.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 05 nov 2012, 01:15

Ponovo crna rupa u odbrani kao u prošloj utakmici Giantsa. Ova utakmica mi baš djeluje kao i ona prošla. Samo što mislim da će bit drugačiji rezultat na kraju.
Ponovo su se Giantsi doveli u lošu poziciju, TD Steelersa
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 01:16

TD Steelersi. Ostalo je jos 4 minute do kraja sada da vidimo Manninga hoce li opravdati svoju reputaciju kao clutch QB.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 01:18

amerosm je napisao/la:@ alem

koliko su cijene za ove utakmice ? Je li i u NFL-u slicna situacija kao u NBA-u gdje normalni navijaci sebi ne mogu priustiti ulaznice.
\

brate za BEARSE SU ZARA..JA NISMA MOGO NACI ISPOD 200 i to protiv Coltsa..mozes mislit koliko ce kostat sad ulanzice protiv Houstna uhhhhhhh...ebig aipak ej ovo potencijonalna super bowl tekma :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 nov 2012, 01:21

U NBA ne mogu priustiti ulaznice? NBA je 20 puta jeftinija od NFL-a, za ove ulaznice 3 komada, smo platili 546$ a sjedili smo u pm burazeru. Plus pice 8$ piva

Dok za Rocketse za 100$ sjedim kod samog parketa.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 05 nov 2012, 01:23

amerosm je napisao/la:
The Patriots have waived CB Sterling Moore, and signed DB Derrick Martin and LB Mike Rivera, according to a league ****.
@ rio i randy

dobar ili los potez BB-a. :? :?
Rekao bi ekonomican. Niti je dobar, niti je los, vec je jednostavno potez koji se morao napraviti kako bi se negdje drugo otvorilo prazno mjesto. Moore nije igrac na specijalnim timovima, ova dvojica jesu, tako da ga je to dotuklo.
A posto se McCourty seli na S, na CB su Talib, Dennard, Arrington (nickel), Cole ili Wilson ulaze na dime, pa i nije vise toliko potreban.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 01:25

alemsa je napisao/la:

U NBA ne mogu priustiti ulaznice? NBA je 20 puta jeftinija od NFL-a, za ove ulaznice 3 komada, smo platili 546$ a sjedili smo u pm burazeru. Plus pice 8$ piva

Pa ja sam bas prosle godine gledao sa @saltom ulaznice u NBA-u i za utakmice Lakerse one kod parketa su 900 $. Znam da mi je on pricao da za 100 $ mozes uzeti ulaznicu ali da je mjesto bas odvratno. Imas nas razgovor o tome na temi Bullsa.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 05 nov 2012, 01:28

I poraz :evil:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 05 nov 2012, 01:32

CLS je napisao/la:I poraz :evil:
Zaslužen poraz, ponovilo se ono iz prošle utakmice samo sada sreća nije na strani NY. Mora im se prestat dešavat crna rupa u odbrani u drugom poluvremenu, posebno kod specijalnog tima.
Manning je također bio loš večeras skroz samo je 1 puta imao kompletiran pas na 3ćem downu.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 05 nov 2012, 01:32

Edin TM87 je napisao/la:Ne znam koji ste se qrc prijavljivali na fantasy ako necete igrat, pa 5/12 neaktivnih igraca ima, svako drugo kolo igram protiv neaktivnog :roll:

Salt, Aleme, Culter, Kako_Kako i ovaj Prijeko Giants pocnite igrat ovo jbt
Gdje ces dalje, Texans ostavio Douga Martina na klupi, a osvojio 53 poena. :lol:

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 nov 2012, 01:32

amerosm je napisao/la:
Pa ja sam bas prosle godine gledao sa @saltom ulaznice u NBA-u i za utakmice Lakerse one kod parketa su 900 $. Znam da mi je on pricao da za 100 $ mozes uzeti ulaznicu ali da je mjesto bas odvratno. Imas nas razgovor o tome na temi Bullsa.
ne znam za to jarane, u Houstonu je drugacije, Texansi su vazda bili luxuz jer je ovo football town, i svaka utakmica je raspordata otkako postoje, minimum ti za njih treba 3-4 stoje, za ulaznicu parking i pice, i u pm mijesto (karte pocinju od 150$ pa gore), parking jedno 2-3 kilometra od stadiona i tako. Ali to je najvise iz razloga sto Texansi igraju samo 8 tekmi kod kuce u sezoni (regularne sezone) i moraju ubit pare.

Dok za Rockeste, bio sam x puta, ako je regularna sezona i ako nije atraktivan protvnik za 80$ uzmes kartu 7 redova od parketa, dises igracu u ledja. A karte pocinju od 20$
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 05 nov 2012, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 01:33

Hebiga ovaj nam poraza Ginatsa nikako ne odgovra, no dobro je da Steelersi imaju jos 4 susreta na koja bi mogli napraviti kiks. Bilo bi dobro njih izbjeci u prvom krugu PO, mada sam siguran da mozemo do druge pozicije.

@ randy

hvala i tebi na odgovoru, mada mi je Moore ostao drag nakon sto nas je onda odveo u SB kada je igracu ravensa izbio cist TD iz ruku.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 05 nov 2012, 01:35

amerosm je napisao/la:Hebiga ovaj nam poraza Ginatsa nikako ne odgovra, no dobro je da Steelersi imaju jos 4 susreta na koja bi mogli napraviti kiks. Bilo bi dobro njih izbjeci u prvom krugu PO, mada sam siguran da mozemo do druge pozicije.

@ randy

hvala i tebi na odgovoru, mada mi je Moore ostao drag nakon sto nas je onda odveo u SB kada je igracu ravensa izbio cist TD iz ruku.
NFL - Not For Long. ;) Go big or go home.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 01:43

alemsa je napisao/la:

pazi ovi ameri su pametni..ja ih apsolutno razumijem zbog cijena ulaznica..skupe jesu zara su, ali zato nemaju huligana nema kao na nasim stadionu dodje klosar djabalame udje i boli ga klinac...ovdje moras zaradjivati da bi isao cesto stalno ebiga i uz to imati vremena ..ovdje klosar sa south side na kreku ne moze doci i zato je mirno na utkamicama
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.