FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda » 04 nov 2012, 19:00

Prica se deda sadikovic i ovaj karic psovali igracima majku vrijedzali katastrofa bila.To samo odslikava nestrucnost neskolovanost primitivizam i na kraju kulturu.Kakvi su takvi su nemas pravo ti kao trener struka da im spominjes njihove najmilije raskidaj ugovore budi gospodin ipak je ovo veliki klub.Nije cudo sto smo u ovoj situaciji razumijem da nekad opsujes nehotice a da ova sve trojica jebu majku e to je vec jalijasko seljacka kombinacija koja nije dostojna nase slobode.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 nov 2012, 19:21

Joj igro sam po prvi put dole na pomocnom, stvarno je ekstra. Makar nek su to uradili :D .

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 04 nov 2012, 19:37

Vidim sa jahom se trguje ovde po forumima pored banovica sad se spominje i lukavac kao vojvodic ga zeli.Zna li ili ima li iko kakvu informaciju ko ide iz kluba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2012, 09:08

Kada ce poceti nesto raditi ovi iz uprave? Ima li neko informacija rade li oni uopste sta?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 05 nov 2012, 09:20

Meni nije jasno gdje idu pare odvojene za sport u Tuzli, opet napominjem u budžetu za 2012. godinu ima stavka više od 1.800.000 KM za sport.
S obzirom na ovoliko para Sloboda je trebala prošetat kroz ovu ligu.
Zna li neko uopšte koliko je Sloboda ove godine dobila novca od općine.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 05 nov 2012, 09:23

ahmad_tz je napisao/la:Joj igro sam po prvi put dole na pomocnom, stvarno je ekstra. Makar nek su to uradili :D .
-ebeš pomoćne stadione i umjetne trave, -ebeš treće jezero bolje da su pare otišle za prvi tim, Tuzla kao 3. grad po veličini u državi treba imati jake ekipe u svim jačim sportovima.
Sramota je i žalosno to što rade svi vaši sportski radnici na čelu s vodstvom općine i načelnikom koji je na čelu Tuzle više od 10 godina.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2012, 09:34

zeljogracanica je napisao/la:Meni nije jasno gdje idu pare odvojene za sport u Tuzli, opet napominjem u budžetu za 2012. godinu ima stavka više od 1.800.000 KM za sport.
S obzirom na ovoliko para Sloboda je trebala prošetat kroz ovu ligu.
Zna li neko uopšte koliko je Sloboda ove godine dobila novca od općine.
Sloboda je dobila oko 70.000KM, a oni milion i jos nesto ide za rafting na panoskim jezerima i kajak jednoklek! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2012, 12:21

Hajde ima li ko sta novo da isprica? Desava li se sta? Igraci, ovo ono? Rekla-kazala :?:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 nov 2012, 15:15

Probisvjet je napisao/la:Hajde ima li ko sta novo da isprica? Desava li se sta? Igraci, ovo ono? Rekla-kazala :?:
Ima jasta druze, svaki dan vidim pola ekipe Slobode u Merkatoru na rucku u restoranu, tu se jedu Pizze, gulas i tako ti specijaliteti :D , 6 KM kosta jedan rucak i vise, et a kao zale se nesto da nemaju dobre uslove, jos tu ima i internet vajrles, znaci sredjeno im je tu posebna hrana za njih eto toliko.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 nov 2012, 16:18

Ja sam Tinu neki dan vidio isto u marketu šopinguje,ostale vidim po restoranu,trenerka style a Bgm se nekada i srede :mrgreen: Uglavnom ne liče mi na one "likove" koji ne primaju platu :mrgreen: Baš izgledaju opušteno :mrgreen:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 nov 2012, 17:43

Jackson na fb:

Phil Jack Ibarguen NISAM VIŠE IGRAČ SLOBODE, TRENER ME IZBACIO IZ EKIPE IZ RAZLOGA ŠTO NE MOGU TRENIRATI ZBOG POVREDE. HVALA FUKARAMA ZA PODRŠKU..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2012, 18:11

MakeTZ je napisao/la:Jackson na fb:

Phil Jack Ibarguen NISAM VIŠE IGRAČ SLOBODE, TRENER ME IZBACIO IZ EKIPE IZ RAZLOGA ŠTO NE MOGU TRENIRATI ZBOG POVREDE. HVALA FUKARAMA ZA PODRŠKU..
:lol: :lol: Smijesno i zalosno!
Jbg trebaju shvatiti da Sloboda nije centar za rehabilitaciju propalih fudbalera, a treba i trener shvatiti da u timu ne treba biti igraca koji placaju da igraju.
Ibrakovic pokupio sve one koji nisu mogli proci ljekarski pregled da igraju u drugim klubovima! U PM!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 18:44

Znaci trebaju jesti pastetu i parizer da bi ti bio zadovoljan, majstore ovo je sloboda I treba da imaju uslove kako prilici jednom klubu da se hrane sportski ,plate na vrijeme, nema rezultata kraj je polusezone raskini ugovore kako pravi klubovi rade .Svi da odgovaraju statistika je krvna slika fudbala onaj koji nije radio svoj posao zahvaliti mu se i to je to.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 18:48

Kako ne citate izmedju redova jackson je izbacen jer je neko morao biti zrtveno janje.Kao vidi discipline tako se to radi sta je sa tine musica i ostalih koji su odgovorni za ovo.E moj sadikovicu obice ti se ovo o glavu da sakrijes katastrofalne rezultate ti izbacujes one ruku na srce koji nisu najgori kakvih ima.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 nov 2012, 18:53

sloboda je napisao/la:Znaci trebaju jesti pastetu i parizer da bi ti bio zadovoljan, majstore ovo je sloboda I treba da imaju uslove kako prilici jednom klubu da se hrane sportski ,plate na vrijeme, nema rezultata kraj je polusezone raskini ugovore kako pravi klubovi rade .Svi da odgovaraju statistika je krvna slika fudbala onaj koji nije radio svoj posao zahvaliti mu se i to je to.
Vidim pokusavas da citiras moj post, druze jesam li ja spomenuo negdje da oni trebaju da jedu pastetu ili parizer ? ja koliko znam nisam to nigdje naveo, a normalno da trebaju imati fine uslove za igrace, ali kako igraju i ko sve igra za ovaj klub vjeruj da nisu ni ovo zasluzili. Jackson realno nema pojma igrat i nije za Slobode tako da je Sadikovic pemetno uradio i ne samo on treba pola ekipe raspustit i dovesti provjerene igrace, dosta je bilo vise zaj-ebancije.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 nov 2012, 18:57

sloboda je napisao/la:Kako ne citate izmedju redova jackson je izbacen jer je neko morao biti zrtveno janje.Kao vidi discipline tako se to radi sta je sa tine musica i ostalih koji su odgovorni za ovo.E moj sadikovicu obice ti se ovo o glavu da sakrijes katastrofalne rezultate ti izbacujes one ruku na srce koji nisu najgori kakvih ima.
Sta ce bolan Sadikovic sakrit katastrofalne rezultate, pa bolan Ibrakovic je za ovo sve kriv, on je dovodio ove igrace, realno da nije dosao Sadikovic mi bi bili na dnu tabele, budimo toga svjesni i nemojte previse pametovati.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 19:04

Kakvo pametovanje o cemu ti pricas taj jackson je trebao biti sklonjen ali poslije tine ,musica i ostalih je li tako .Znaci nema kriterij sklonjen je jer nema muda da ove skloni sto znaci da ti prevedem nema autoritet .Ibrakovic kriv jest kriv je ali i sadikovic je kriv krajina nije trenirala ljudi se raspali skupili se ko na terminu i poderali nas i ti kazes bili bi na dnu pa na dnu smo hocu li i u ovoj ligi biti zadovoljan da ostanem .Kljucnu utakmicu mi gramo i on stavlja ove koji daju lovu pa nisi slijep da je jacksonovim izbacivanjem sakrio pojedince a uz to da katastrofalne rezultate .

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 20:22

Ovi uhljepi iz uprave niko nista ,dobro stojimo boli nas kita ispast necemo nadam se ,uigravacemo se jedno deset godina sa raznim igracima ima vremena.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 05 nov 2012, 20:35

fukara87 je napisao/la:
sloboda je napisao/la:Znaci trebaju jesti pastetu i parizer da bi ti bio zadovoljan, majstore ovo je sloboda I treba da imaju uslove kako prilici jednom klubu da se hrane sportski ,plate na vrijeme, nema rezultata kraj je polusezone raskini ugovore kako pravi klubovi rade .Svi da odgovaraju statistika je krvna slika fudbala onaj koji nije radio svoj posao zahvaliti mu se i to je to.
Vidim pokusavas da citiras moj post, druze jesam li ja spomenuo negdje da oni trebaju da jedu pastetu ili parizer ? ja koliko znam nisam to nigdje naveo, a normalno da trebaju imati fine uslove za igrace, ali kako igraju i ko sve igra za ovaj klub vjeruj da nisu ni ovo zasluzili. Jackson realno nema pojma igrat i nije za Slobode tako da je Sadikovic pemetno uradio i ne samo on treba pola ekipe raspustit i dovesti provjerene igrace, dosta je bilo vise zaj-ebancije.
realno bi bilo da i ti odustanes od fudbala ako vec tako mislis o igracu koji se medju rijetkim borio i ostavio srce na terenu za ovo malo vremena sto je bio u klubu a o tome sto baljezgas da lik nema pojma i tako te nebuloze mislim da nema potrebe da se bilo sta komentarise sama njegova karijera govori sve...

zao mi je dzekija ali bolje za njega sto je ovako idi kralju sad u neki normalan klub i jednu zdravu sportsku sredinu nije njemu nikad ni bilo mjesto u ovom klubu a ovo je haman tek pocetak tjeranja Ibrakovih igraca i stvaranje EUROPSKE SLOBODE IZ VLASTITIH REDOVA FUCKING OMLADINSKOG POGONA kojeg bi mi sa tribine poderali i to dali bi im fore jedno 3 gola zajedno sa ovim propalitetom sto se kobejagi zove prvi tim.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 nov 2012, 20:39

Sretno Džekson gdje god otišao.Brzo se oporavio i zaboravio sve ružno poneseno iz Tuzle.

8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.