RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
sada nam abd slijedi najteže gostovanje sezone kontra Želje, a pošto će biti prenosa, nadam se da će momcovi pružiti dopadljivu, i borbenu igru, i ako ponove drugo poluvrijeme kontra Borca, mogli bi smo uživati u dobroj tekmi.......
sad ti lud ?ljozeTM je napisao/la:nije vas bilo vise od 24 na tribini jucer
bar 48 u subotuvm22 je napisao/la:sad ti lud ?ljozeTM je napisao/la:nije vas bilo vise od 24 na tribini jucer
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Koji paćenik majko moja, idi si nađi život
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ne vrijedi odgovarati ovakom paceniku, 14 god max.
ljozeTM je napisao/la:nije vas bilo vise od 24 na tribini jucer
cut cemo se u Subotu
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Navijam za Velez od kada znam za sebe i isao sam na bezbroj utakmica i bio medju najvatrenijim RA ali ovo sto se desava sa RA je dno dna, da nize i gore ne moze. Sta je ostalo od nekada respektabilne navijace grupe i po brojnosti i po svemu ostalom. Nekako sam nazalost navikao da Velez tavori u dnu od zavrsetka rata na ovamo ali ako nista imali smo navijace, jak RA. Sada ni toga definitivno vise nema. NAZALOST!!! Raja koja je navijala od zavrsetka rata sada ima blizu 40 godina i naravno da nece oni ici iza gola i navijati. Ove nove generacije koje su trebale doci i nastaviti jedstavno nema. Ne zanima danasnju balavurdiju Velez. Naravno da ima puno i objektivnih razloga za to, Velezovi losi rezultati itd., nonstop neke gluosti oko kluba, pa lobiji itd,itd. ali to NE MOZE i NE SMIJE biti razlog da su bukvalno ali zaista bukvalno npr. jedni Skripari postali respektabilna navijacka grupa za RA u po brojnosti i po svemu. Tuga jedna. Sada na utakmici jos se ko nesto podijelili u 2 frakcije, po 15tak iza gola i 15tak na velikoj tribini, a medju tih 15tak vise od pola bukvalno djece od 10 i maje godina. Jos izvisili onu ogromnu zastavu RA iza gola, samo se brukamo kao navijacka grupa da ne mozemo vise. Kada vidim na utakmici SA-Zeljo Manijake i HZ od brojnost do svega ostalog (osim debilskog bacanja baklji u teren), pa dusa me zaboli. Sjetim se gostovanja na Grbavici kada je cijela istocna tribina bila popunjena sa RA, a to je samo jedno od bezbroj takvih gostovanja itd,itd. Ovo je jedna dobronamjerna kritika i kao takvu je shvatite!!!
Sve je to posljedica onog kretenskog bojkota.vfcmostar je napisao/la:Navijam za Velez od kada znam za sebe i isao sam na bezbroj utakmica i bio medju najvatrenijim RA ali ovo sto se desava sa RA je dno dna, da nize i gore ne moze. Sta je ostalo od nekada respektabilne navijace grupe i po brojnosti i po svemu ostalom. Nekako sam nazalost navikao da Velez tavori u dnu od zavrsetka rata na ovamo ali ako nista imali smo navijace, jak RA. Sada ni toga definitivno vise nema. NAZALOST!!! Raja koja je navijala od zavrsetka rata sada ima blizu 40 godina i naravno da nece oni ici iza gola i navijati. Ove nove generacije koje su trebale doci i nastaviti jedstavno nema. Ne zanima danasnju balavurdiju Velez. Naravno da ima puno i objektivnih razloga za to, Velezovi losi rezultati itd., nonstop neke gluosti oko kluba, pa lobiji itd,itd. ali to NE MOZE i NE SMIJE biti razlog da su bukvalno ali zaista bukvalno npr. jedni Skripari postali respektabilna navijacka grupa za RA u po brojnosti i po svemu. Tuga jedna. Sada na utakmici jos se ko nesto podijelili u 2 frakcije, po 15tak iza gola i 15tak na velikoj tribini, a medju tih 15tak vise od pola bukvalno djece od 10 i maje godina. Jos izvisili onu ogromnu zastavu RA iza gola, samo se brukamo kao navijacka grupa da ne mozemo vise. Kada vidim na utakmici SA-Zeljo Manijake i HZ od brojnost do svega ostalog (osim debilskog bacanja baklji u teren), pa dusa me zaboli. Sjetim se gostovanja na Grbavici kada je cijela istocna tribina bila popunjena sa RA, a to je samo jedno od bezbroj takvih gostovanja itd,itd. Ovo je jedna dobronamjerna kritika i kao takvu je shvatite!!!
Nikad nakon toga nismo imali dobru posjetu na bilo kojoj tekmi.
Čak se zbog toga i posjeta na dedarskoj tribini drastično smanjila.
- theprodigy
- Kontakt:
moze li cemalovic i slijedecu tekmu zabiti gol, pa i 2, ne bi nista falilo? 
Samo pratite na kraju sezone kad' nam neko misteriozno i Ćemalovića "ukrade"... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ako nastavi u ovom ritmu neće ga trebati niko krasti*p!p!t@* je napisao/la:Samo pratite na kraju sezone kad' nam neko misteriozno i Ćemalovića "ukrade"...
odvest će ga tata njegov,
ta neće čekati da mu ovdje neko nogu slomije?
vfcmostar je napisao/la:Navijam za Velez od kada znam za sebe i isao sam na bezbroj utakmica i bio medju najvatrenijim RA ali ovo sto se desava sa RA je dno dna, da nize i gore ne moze. Sta je ostalo od nekada respektabilne navijace grupe i po brojnosti i po svemu ostalom. Nekako sam nazalost navikao da Velez tavori u dnu od zavrsetka rata na ovamo ali ako nista imali smo navijace, jak RA. Sada ni toga definitivno vise nema. NAZALOST!!! Raja koja je navijala od zavrsetka rata sada ima blizu 40 godina i naravno da nece oni ici iza gola i navijati. Ove nove generacije koje su trebale doci i nastaviti jedstavno nema. Ne zanima danasnju balavurdiju Velez. Naravno da ima puno i objektivnih razloga za to, Velezovi losi rezultati itd., nonstop neke gluosti oko kluba, pa lobiji itd,itd. ali to NE MOZE i NE SMIJE biti razlog da su bukvalno ali zaista bukvalno npr. jedni Skripari postali respektabilna navijacka grupa za RA u po brojnosti i po svemu. Tuga jedna. Sada na utakmici jos se ko nesto podijelili u 2 frakcije, po 15tak iza gola i 15tak na velikoj tribini, a medju tih 15tak vise od pola bukvalno djece od 10 i maje godina. Jos izvisili onu ogromnu zastavu RA iza gola, samo se brukamo kao navijacka grupa da ne mozemo vise. Kada vidim na utakmici SA-Zeljo Manijake i HZ od brojnost do svega ostalog (osim debilskog bacanja baklji u teren), pa dusa me zaboli. Sjetim se gostovanja na Grbavici kada je cijela istocna tribina bila popunjena sa RA, a to je samo jedno od bezbroj takvih gostovanja itd,itd. Ovo je jedna dobronamjerna kritika i kao takvu je shvatite!!!
Tako je kako , ali dobro je sto se odraduju gostovanja za razliku od ranijih sezona , idemo dalje bit ce valjda bolje.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Raja jel ovaj mirza cemalovic sin od pike cemalovica? I da li je momak stvarno kvalitet ili je babin sin
pošto meni moji ne odgovaraju, da vas pitam
u koliko sati igramo protiv vas u subotu ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
u 19,00 h, a prenos tekme će biti na areni sport........anonimni je napisao/la:pošto meni moji ne odgovaraju, da vas pitam![]()