tekst ovakono rules je napisao/la:e ovako moželi mi neko objasniti kako da postavim link npr. na forum , a da nije ko' ponjava dug tipa: http://sportsportćčšš+//čšgh///jčšzjč/hjfehg/pfhlpt/jplp , nego da napišem npr. "klikni ovdje" i da ide na taj linkPOMOĆ !!!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
jocker123 je napisao/la:tekst ovakono rules je napisao/la:e ovako moželi mi neko objasniti kako da postavim link npr. na forum , a da nije ko' ponjava dug tipa: http://sportsportćčšš+//čšgh///jčšzjč/hjfehg/pfhlpt/jplp , nego da napišem npr. "klikni ovdje" i da ide na taj linkPOMOĆ !!!
ovdje aaaaa evo ga majku li mu
ma nista,i ja sam se oko toga **** i napokon skontono rules je napisao/la:jocker123 je napisao/la:tekst ovakono rules je napisao/la:e ovako moželi mi neko objasniti kako da postavim link npr. na forum , a da nije ko' ponjava dug tipa: http://sportsportćčšš+//čšgh///jčšzjč/hjfehg/pfhlpt/jplp , nego da napišem npr. "klikni ovdje" i da ide na taj linkPOMOĆ !!!
ovdje aaaaa evo ga majku li mu, hvala jarane
- TheManiacs
- Kontakt:
http://www.playtoy.com regaj se i pucaj multiplayer igrice! 
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- adnan_nanda
- Kontakt:
regan sam ja na to,pa kad je dosadno nekad odigram "ne ljuti se covjece"TheManiacs je napisao/la:http://www.playtoy.com regaj se i pucaj multiplayer igrice!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam gdje cu objaviti, pa evo valjda moze na ovoj temi.
Objavljeno 30 nominiranih za Zlatnu loptu
Francuski magazin France Football objavio je danas imena 30 igrača koji su se našli u konkurenciji za osvajanje ovogodišnje nagrade za najboljeg nogometaša na svijetu, Zlatne lopte. Na listi od 30 imena našli su se prošlogodišnji osvajač Cristiano Ronaldo, glavni favorit za ovu godinu Lionel Messi, dok nema niti jednog nogometaša iz redova aktuelnih svjetskih prvaka, Talijana.
Europski prvaci Španjolci su zastupljeni sa šestr svojih reprezentativaca, dok i španjolska Primera liga ima najviše igrača - 12, a slijedi engleska Premier liga sa 10 igrača, dok Serie A ima 4 predstavnika.
Što se klubova tiče, najviše je igrača iz europskog prvaka Barcelone - šest, dok finalist Lige prvaka Manchester United ima tri igrača, kao i Chelsea. Madridski Real ima četiri igrača, od čega dvojicu koji su u redovima tog kluba igrali i prošle sezone, dok talijanski prvak Inter ima tri igrača, a Milan ove godine nema svojih predstavnika.
Njemačku Bundesligu predstavljaju Franck Ribery i Edin Džeko, iz Francuske je nominiran Yoan Gourcuff, dok ostale lige nemaju svoje predstavnike među 30 najboljih.
Ime dobitnika će biti objavljeno prvog dana prosoinca, a dodjela nagrade će se obaviti pet dana kasnije.
U izboru sudjeluju sportski novinari iz većine europskih država. .
Nominirani za Zlatnu loptu 2009.: Andrey Arshavin (Arsenal), Karim Benzema (Real Madrid), Iker Casillas (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Diego (Juventus), Didier Drogba (Chelsea), Edin Džeko (Wolfsburg), Samuel Eto'o (Inter), Cesc Fàbregas (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool), Diego Forlán (Atletico Madrid), Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Thierry Henry (Barcelona), Zlatan Ibrahimović (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Júlio César (Inter), Kaká (Real Madrid), Frank Lampard (Chelsea), Maicon (Inter), Lionel Messi (Barcelona), Luís Fabiano (Sevilla), Franck Ribéry (Bayern), Wayne Rooney (Manchester United), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United), David Villa (Valencia), Xavi (Barcelona), Yaya Touré (Barcelona).
Objavljeno 30 nominiranih za Zlatnu loptu
Francuski magazin France Football objavio je danas imena 30 igrača koji su se našli u konkurenciji za osvajanje ovogodišnje nagrade za najboljeg nogometaša na svijetu, Zlatne lopte. Na listi od 30 imena našli su se prošlogodišnji osvajač Cristiano Ronaldo, glavni favorit za ovu godinu Lionel Messi, dok nema niti jednog nogometaša iz redova aktuelnih svjetskih prvaka, Talijana.
Europski prvaci Španjolci su zastupljeni sa šestr svojih reprezentativaca, dok i španjolska Primera liga ima najviše igrača - 12, a slijedi engleska Premier liga sa 10 igrača, dok Serie A ima 4 predstavnika.
Što se klubova tiče, najviše je igrača iz europskog prvaka Barcelone - šest, dok finalist Lige prvaka Manchester United ima tri igrača, kao i Chelsea. Madridski Real ima četiri igrača, od čega dvojicu koji su u redovima tog kluba igrali i prošle sezone, dok talijanski prvak Inter ima tri igrača, a Milan ove godine nema svojih predstavnika.
Njemačku Bundesligu predstavljaju Franck Ribery i Edin Džeko, iz Francuske je nominiran Yoan Gourcuff, dok ostale lige nemaju svoje predstavnike među 30 najboljih.
Ime dobitnika će biti objavljeno prvog dana prosoinca, a dodjela nagrade će se obaviti pet dana kasnije.
U izboru sudjeluju sportski novinari iz većine europskih država. .
Nominirani za Zlatnu loptu 2009.: Andrey Arshavin (Arsenal), Karim Benzema (Real Madrid), Iker Casillas (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Diego (Juventus), Didier Drogba (Chelsea), Edin Džeko (Wolfsburg), Samuel Eto'o (Inter), Cesc Fàbregas (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool), Diego Forlán (Atletico Madrid), Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Thierry Henry (Barcelona), Zlatan Ibrahimović (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Júlio César (Inter), Kaká (Real Madrid), Frank Lampard (Chelsea), Maicon (Inter), Lionel Messi (Barcelona), Luís Fabiano (Sevilla), Franck Ribéry (Bayern), Wayne Rooney (Manchester United), John Terry (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United), David Villa (Valencia), Xavi (Barcelona), Yaya Touré (Barcelona).
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[youtube][/youtube] 
Rz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
gledao sam ovaj klip jedno 8763 puta i uvijek se nasmijem
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- majestic24
- Kontakt:
Ima li ko problema s ADSL-om?? Konekcija mi nestaje svako 10 minuta i onda moram sacekati 5 da se ponovo konektujem. One lampice kod oznaka ADSL I PPP,prestanu svijetliti i za 5-10 minuta opet se upale...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
imala sam ja, al je prestalo prije jedno mjesec dana...majestic24 je napisao/la:Ima li ko problema s ADSL-om?? Konekcija mi nestaje svako 10 minuta i onda moram sacekati 5 da se ponovo konektujem. One lampice kod oznaka ADSL I PPP,prestanu svijetliti i za 5-10 minuta opet se upale...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Na današnji dan prije 6 godina umro je covjek koji je zasluzan sto mi danas zivimo u slobodnoj i nezavisnoj drzavi!!
ALIJA IZETBEGOVIĆ 1925.-2003.
Neka ti je vjecni rahmet!!
Ne bi sjala ovako jako
Ova moja lijepa avlija
Ja bi svjetlo zvao mrakom
Da te nije Alija
VELIKIM BOGOM SE KUNEMO DA ROBOVI BITI NEĆEMO

Ne bi sjala ovako jako
Ova moja lijepa avlija
Da te nije Alija

- majestic24
- Kontakt:
Svaka cast!!! Malo je onih kojih se toga sjetilo...ccc...zalosno al tako jebavarian_bk je napisao/la:Na današnji dan prije 6 godina umro je covjek koji je zasluzan sto mi danas zivimo u slobodnoj i nezavisnoj drzavi!!
Ne bi sjala ovako jako
Ova moja lijepa avlija
Da te nije Alija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- reds_forever
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Ima li ko problema s ADSL-om?? Konekcija mi nestaje svako 10 minuta i onda moram sacekati 5 da se ponovo konektujem. One lampice kod oznaka ADSL I PPP,prestanu svijetliti i za 5-10 minuta opet se upale...
ako imas onu knjizicu sto ti dodje uz router,potrazi,ima kako da konektujes router,imas u toj knjizici onu stranicu na koju trebas otic (radi bez obzira na problem sa ADSLom) ,a takodje na routeru,sa strane imas malu rupicu za reset routera,i u toj rupici imas valjda neko dugme,ubacis iglu (najlakse posto je tanka) i drzis jedno 15-20 sekundi,nakon toga bi moglo proradit,takodje,provjeri kablove
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- majestic24
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Ima li ko problema s ADSL-om?? Konekcija mi nestaje svako 10 minuta i onda moram sacekati 5 da se ponovo konektujem. One lampice kod oznaka ADSL I PPP,prestanu svijetliti i za 5-10 minuta opet se upale...
ako imas onu knjizicu sto ti dodje uz router,potrazi,ima kako da konektujes router,imas u toj knjizici onu stranicu na koju trebas otic (radi bez obzira na problem sa ADSLom) ,a takodje na routeru,sa strane imas malu rupicu za reset routera,i u toj rupici imas valjda neko dugme,ubacis iglu (najlakse posto je tanka) i drzis jedno 15-20 sekundi,nakon toga bi moglo proradit,takodje,provjeri kablove
Provjerio sam kablove,sve je ok. samo znaci gubi se konekcija. radim 10 minuta i pukne i za 5 minuta dodje pnovo. nisam znao da se to moze restartovati... hvala drug sto si mi rekao

najveci sine Bosnjaka
da ti dragi Allah podari Dzennet
ps.ima li ko kakav klip sa dzenaze
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- rob do bagro
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nek mu je vjecni rahmet dusi. Da mu dragi Allah podari Dzennet.bavarian_bk je napisao/la:Na današnji dan prije 6 godina umro je covjek koji je zasluzan sto mi danas zivimo u slobodnoj i nezavisnoj drzavi!!
Ne bi sjala ovako jako
Ova moja lijepa avlija
Da te nije Alija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- rob do bagro
- Kontakt: