NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Moram reci jos jednu stvar...Do sada sam gledao tekme svih ekipa i ubjedljivo najgora ekipa je DET!Nemaju akcija,nemaju vanjskog suta,kad se zatvori Monroe na nacin na koji ga je sinoc zaustavio Howard,nema ni poena u reketu.Rotacija smijesna,igraci nezreli itd itd.Zalosno kako izgledaju Pistonsi,a nije to tako doimalo u predsezoni...
Ajde sta se zalis, kako adriano sam pise na temi Cavsa.Evil Genius II je napisao/la:ima nas josMrHc je napisao/la: Inace fan Portlanda![]()
![]()
samo, tamo na temi portlanda su cesto samo dva tipa pisala (ukljucujuci mene) pa sam odustao od toga ali lijepo je vidjeti da ima jos neko ko podrzava blazerse s obzirom da me raja uvijek sa cudjenjem gleda kada kazem ciji sam fan u nbasto se tice ove sezone ulazak u play off ne bi trebao biti problem, sve ostalo je bonus iz prostog razloga sto je nase najjace oruzje i najveca slabost - niska postava i nedostatak kvalitetnog centra.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Harden je za Kevina Martina Jordan. Ne mogu uopce u istu recenicu, Oklahoma je slabija za 15 - ak posto nego prosle sezone. Zivi bili pa vidjeli.adriano_leite je napisao/la:Ja sam rekao da igra bolje odbranu od njega i zbog visine, a Harden je takodjer jedan od najgorih igraca u odbrani, dakle od dva zla mislim da je K-Mart manje zlo jer je cisto igrac koji je visi od Hardena i nije toliko lako sutirati preko njega. Nisam rekao da je K-Mart dobar defanzivni igrac, nego da je bolji od Hardena sto se tice odbrane, a drugo je to da je Harden u tvom timu pa je sada dobio epitet novog Jordana.alemsa je napisao/la:@adriano
K-Mart bolji od Hardena u odbrani? Pa ti nisi normalan.
K-mart je jedan od najgorih igraca odbrane u cijeloj nba
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
James Harden igrac hefte u zapadnoj konferenciji
- adriano_leite
- Kontakt:
O jbmt promjenu vremena i vremenske zone, kontam utakmica protiv Clippersa u pola 4, sad valja jos sat cekati, pu majku im njihovu
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakva tekma protiv Clippersa, oni nas unistavali, sada mi povedosmo, Kyrie unistava Chrisa Paula, 13 poena uz 2 promasena suta. Varejao vec 5 skokova.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno igrate adriano...Svidja mi se borba,a pojedinci imaju i solidan kvalitet...TT me razocarava,druga sezona,a on nema legitimnog poteza,a i srlja kad dobije loptu...adriano_leite je napisao/la:Kakva tekma protiv Clippersa, oni nas unistavali, sada mi povedosmo, Kyrie unistava Chrisa Paula, 13 poena uz 2 promasena suta. Varejao vec 5 skokova.
- adriano_leite
- Kontakt:
Totalno los veceras, podbacio, jednostavno ne moze da se izvuce iz serije losih poteza. Mora to u glavi srediti, ali on izgleda kada pogrijesi, stalno misli na tu gresku i reda ih jednu za drugom. Mora malo da se opusti, nesto slicno se Milesu desavalo. S druge strane. Kyrie prvo razvalio, u drugom slabo, ali sada je njegovo vrijeme. Waiters je drzak igrac i napravit ce solidnu karijeru, veceras izgledao poput superstara. AV, sta reci o tom covjeku, momak je zvijer. Da je mladji barem 4 godine, da u buducnosti na njega racunamo. Zeller solidan veceras. Uopsteno igramo dobro veceras.NEZALAGANJE je napisao/la:Odlicno igrate adriano...Svidja mi se borba,a pojedinci imaju i solidan kvalitet...TT me razocarava,druga sezona,a on nema legitimnog poteza,a i srlja kad dobije loptu...adriano_leite je napisao/la:Kakva tekma protiv Clippersa, oni nas unistavali, sada mi povedosmo, Kyrie unistava Chrisa Paula, 13 poena uz 2 promasena suta. Varejao vec 5 skokova.
Edit: sudije par diskutabilnih odluka, sve na stranu Clippersa.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
kyrie hladan ko led 
- adriano_leite
- Kontakt:
Strasna pobjeda, strasna! Waiters je odigrao maestralnu utakmicu, lik je prepun samopouzdanja i sigurno ce uci u borbu za nagradu ROY sa Lillardom i Davisom. Kyriea je Jordan jedno 3 puta blokirao na polaganju, ali Kyrie hladno mu opali tricu u facu. AV jos jedna zivotinjska partija, 15 poena i 15 skokova, dok je Zeller ubacio 15 uz 7 skokova. Takodjer se i Miles probudio, te je pogodio jako bitan divlji sut za tri poena na isteku vremena za napad. Strasno odigrana utakmica i svaka cast momcima. Pade i PO ekipa, iako su i Bucksi trebali pasti, ali veceras nam se vratilo. GO CAVS GO! Kyrie i Waiters mogu izgledati jako mocno za jedno 2 ili 3 godine, kako ce to biti strasno gledati. Najjaci komentar sa foruma Cavsa: You know, I'm not sure how Dion can run up and down the court with those giant balls.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Opet rubrika "pronađi grešku u sportsport.ba člancima":

P.S. Ovaj Brooklyn mora još drobe jesti.

P.S. Ovaj Brooklyn mora još drobe jesti.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Odlična rođendanska utakmica za O.J.Mayo 32p (3p: 6-8) i pobijeda protiv Blazersa.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Evil Genius II
ekipa dallasa je sutirala 61.5% za 2 poena i 50% za 3 protiv portlanda 
sto je previse previse je
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_kosarka/spursi ... ersa/91303jose je napisao/la:Opet rubrika "pronađi grešku u sportsport.ba člancima":![]()
A ovo?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I onda ovdje neki navijači Clevelanda pišu da ne vole Lakerse jer nisu originalna franšiza, a šta ćemo sa ovim Cleveland Pacersima?Monolog je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_kosarka/spursi ... ersa/91303jose je napisao/la:Opet rubrika "pronađi grešku u sportsport.ba člancima":![]()
A ovo?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Izgleda da se ne igra odbrana ili su previše dobri u napadu jer već dvije utakmice zaredom šutiraju preko 60%, to im je ujedno i rekord franšize.Evil Genius II je napisao/la:ekipa dallasa je sutirala 61.5% za 2 poena i 50% za 3 protiv portlanda
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Navijac Bullsa je to izjavio ne ja haha, a sto se tice ovog sportsport.ba i sposobnosti novinara, mogu se pisati ljetopisi o njima, ne znam samo ko im dade da pisu, toliko gresaka je nevjerovatno napravitijose je napisao/la:I onda ovdje neki navijači Clevelanda pišu da ne vole Lakerse jer nisu originalna franšiza, a šta ćemo sa ovim Cleveland Pacersima?Monolog je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_kosarka/spursi ... ersa/91303jose je napisao/la:Opet rubrika "pronađi grešku u sportsport.ba člancima":![]()
A ovo?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fantasticna pobjeda !adriano_leite je napisao/la:Strasna pobjeda, strasna! Waiters je odigrao maestralnu utakmicu, lik je prepun samopouzdanja i sigurno ce uci u borbu za nagradu ROY sa Lillardom i Davisom. Kyriea je Jordan jedno 3 puta blokirao na polaganju, ali Kyrie hladno mu opali tricu u facu. AV jos jedna zivotinjska partija, 15 poena i 15 skokova, dok je Zeller ubacio 15 uz 7 skokova. Takodjer se i Miles probudio, te je pogodio jako bitan divlji sut za tri poena na isteku vremena za napad. Strasno odigrana utakmica i svaka cast momcima. Pade i PO ekipa, iako su i Bucksi trebali pasti, ali veceras nam se vratilo. GO CAVS GO! Kyrie i Waiters mogu izgledati jako mocno za jedno 2 ili 3 godine, kako ce to biti strasno gledati. Najjaci komentar sa foruma Cavsa: You know, I'm not sure how Dion can run up and down the court with those giant balls.
- adriano_leite
- Kontakt:
Znam da nisam i sad mi je nenormalno drago da mi je Waiters zacepio usta svojim partijama. Nije vise ni u pitanju dobra igra, nego momak ima nesto u pogledu, hladan je kao spricer. Sinoc zabija tricu, skace na Kyriea, smije se, pa kad pogleda prema publici, cudan izraz lica, izraz ubice. Jednostavno ima ono nesto. Mnogo me podsjeca na Bryanta s tom svojom otresitoscu i samopouzdanjem. Momak ima killer instict i to se ne moze treningom dobiti, plus sto dolazi prvi na trening i odlazi zadnji. Momak za sebe vjeruje da je najbolji, nesto je i izjavio u tom smisli kada su ga pitali kao ko su najbolji igraci NCAA, a on rekao da je on i da onda reda iza njega koga god novinar hoceNEZALAGANJE je napisao/la:Fantasticna pobjeda !adriano_leite je napisao/la:Strasna pobjeda, strasna! Waiters je odigrao maestralnu utakmicu, lik je prepun samopouzdanja i sigurno ce uci u borbu za nagradu ROY sa Lillardom i Davisom. Kyriea je Jordan jedno 3 puta blokirao na polaganju, ali Kyrie hladno mu opali tricu u facu. AV jos jedna zivotinjska partija, 15 poena i 15 skokova, dok je Zeller ubacio 15 uz 7 skokova. Takodjer se i Miles probudio, te je pogodio jako bitan divlji sut za tri poena na isteku vremena za napad. Strasno odigrana utakmica i svaka cast momcima. Pade i PO ekipa, iako su i Bucksi trebali pasti, ali veceras nam se vratilo. GO CAVS GO! Kyrie i Waiters mogu izgledati jako mocno za jedno 2 ili 3 godine, kako ce to biti strasno gledati. Najjaci komentar sa foruma Cavsa: You know, I'm not sure how Dion can run up and down the court with those giant balls.Waiters odlican,imao ono nesto sto ga moze odvojiti od prosjeka tokom kosarkaskog razvoja.
Nadji moje komentare,kad ste ga draftovali,a ti nisi bio previse zadovoljan!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma ima Cleveland backcourt na duge staze (na danasnjem vaktu najvazniji tandem u kosarci)
i oko njih graditi ekipu i bit ce playoff duela sa Lebronom i kompanijom.
i oko njih graditi ekipu i bit ce playoff duela sa Lebronom i kompanijom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.