Ruska premier liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Re: Ruska premier liga
U derbiju dana CSKA svladao Kazana 2:0. Dinamo je slavio kod Mordovio i pomaknuo se na 12.mjesto, dok je Lokomotiva kod Rostova odigrala 0-0.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
čuj anzhi prvak
NEVER 
CSKA na moju žalost imaju veču šansu za prvaka ja mislim jedini moskovski klub koji može poremetiti anzhiju zenitu 1 mjesto 
13 KOLO:Lokomotiv-Amkar; Spartak-Mordovia; Rubin-Anzhi; Dinamo-Kryliya; Volga-FK Krasnodar; Alaniya-Zenit; Kuban-Rostov; i Terek-CSKA 
post iznad ovog si napisao da ti je smisno sto spominjem Anzhi kao prvaka. Heh, rodjak sritno s Lokomotivom.lokomotiv je napisao/la:CSKA na moju žalost imaju veču šansu za prvaka ja mislim jedini moskovski klub koji može poremetiti anzhiju zenitu 1 mjesto
Cilj Lokomotiva i Slavena Bilića nije za ovu godinu 1 mjesto več pokušaj da budu među 3 ili prvih 5 što je zasad realnost 
CSKA se dosta favorizuje i naTV-u u Rusiji nešto slično kao i Zenit ove prethodne 2-3 godine zato i mislim da če biti prvaci 
tesko za ekipu koja kuci izgubi od Amkaralokomotiv je napisao/la:Cilj Lokomotiva i Slavena Bilića nije za ovu godinu 1 mjesto več pokušaj da budu među 3 ili prvih 5 što je zasad realnost
nego sutra opet derbi
Rubin - Anzhi
ja bih rekao viši je derbi u groznom
terek-cska
volio bih da bude nerijeseno u obje utakmice 
KUP RUSIJE 1/8:Yenisey-Ska Energiya 1-0;Mordovia-Zenit0-2;Kuban-FK Krasnodar1-0;IIIIIII
Rostov -SPARTAK
0-0 penali 3-2 za rostov

Nista cudno za Spartak,a prije bih rekao Unai Emery.Covjek ne zna igrati knock-out utakmice i čim jaci mu protivnik dođe ispadalokomotiv je napisao/la:KUP RUSIJE 1/8:Yenisey-Ska Energiya 1-0;Mordovia-Zenit0-2;Kuban-FK Krasnodar1-0;IIIIIIIRostov -SPARTAK
0-0 penali 3-2 za rostov
![]()
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 31 okt 2012, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
danas se igraju preostali mečevi:Anzhi-Kryliya sovetov samara;Terek grozni-Lokomotiv moskva;CSKA-Tyumen;i Dinamo moskva-Khimki 
U Rusiji ne moze bez drame.Dinamo gubio do 82.minute i do kraja susreta dosao do pobjede
Danasnji rezultati u Kupu su ajmo reci ocekivani,jer ni ovaj poraz Lokomotiva nije preveliko iznenađenje kada su zna da Terek ipak nije losa ekipa.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
14 kolo:
CSKA-Lokomotiv kako sam čuo igraju na Luznniki stadionu
to govori kako cska ima dobar stadion
;Mordovia-Rubin;Kriliya-Spartak
;Alaniya-Volga; Zenit-Rostov
;Amkar-Kuban; Anzhi-Terek
derbi lige i FK Krasnodar-Dinamo moskva
Ufff jeste se Spartak raspucao u ovom kolu 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Stoo?lokomotiv je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ebem ti spartak
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
čuj što pa pogledaj nick moj
i zaključi što

Pa prije bih trebao onda psovati CSKAlokomotiv je napisao/la:čuj što pa pogledaj nick moji zaključi što
![]()
![]()
Ubi vas Slaven totalno,nema od Lokomotiva nista
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.