Polako ljudi, u pitanju je nesporazum. Razumijem kada se ovdje zavadi sa par likova koji su tu da trolaju teme, ali obojica ste kvalitetni forumasi. Pustite ego na forumu. Vecina medija je prenijela vijest da se Djedovic seli u Spaniju na posudbu, ali na srecu izgleda da se to nece desiti, zbog ovih njegovih partija u zadnje vrijeme. U svakom slucaju spanska liga je jaca o italijanske, a ni Roma nije blizu zeljenog nivoa. S druge strane Gordicu bi ta promjena dobro dosla.harishp je napisao/la:Ti si sam od sebe doskLocica.Sta se palis ko hepo koji klinac?neno#4 je napisao/la:
Cuj ovog. O cemu to ti, svega ti. Svasta.
Evo ispod covjek ti napisa, izgleda da "novinari" ne rade svoj posao.
Idi doskocice pisi, to ti bolje ide.
Sta ce novinari kad ti izvjestavas i sto treba i sto ne treba.
Nego jel se smjestio u novom klubu?
Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Nihad Đedović
Sport je lijek za tijelo i duh.
Jesam li ja tebe citirao ili ti mene?Ti si sam od sebe doskLocica.Sta se palis ko hepo koji klinac?
Ja nista ruzno nisam rekao, to sto ti trazis neke negativnosti, to je tvoj problem.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nebitno ko je koga citirao.neno#4 je napisao/la:Jesam li ja tebe citirao ili ti mene?Ti si sam od sebe doskLocica.Sta se palis ko hepo koji klinac?
Ja nista ruzno nisam rekao, to sto ti trazis neke negativnosti, to je tvoj problem.
Bitno je da si poletio da izjavis kako je Nihad dobio otkaz u Rimu,sto je netacno.
Da li tu ima negativnosti ili ciji su problemi,manje vazno ili pak nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hare uvrijedi si vozda nenu,poznatog covjeka koji sve zna o kosarci.
zivio neno vozd
zivio neno vozd
Bosna <3
Jesu ti trebali prsti obje ruke da to otkucas ili?pluton je napisao/la:hare uvrijedi si vozda nenu,poznatog covjeka koji sve zna o kosarci.
zivio neno vozd
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
pa đesi vožde

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.
Kada se pise u okvirima topica OK ali ovo nema nikakve veze sa topikom zato dosta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
mensecini da bi Niho mogo u NBA prije Mirze, jer je reko da se prijavljuje na drafrt, i da ide na probu sa 4 tima tokom ljetne lige.. Sigurno je da ce zadovoljit u nekom, kad pogledas ko sve danas igra u NBA.. jedino je problem ugovora koji bi bio na obostrano zadovoljstvo, sumnjam da bi Nihad pristao na neki minimalac, koji ce mu vjerovatno i ponuditi jer nema iza sebe backup kao npr Rubio
Đedović u kampu Miamia, a poslije toga ide u kampove Phoenix Sunsa, Washington Wizardsa i La Lakersa????

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ma da ali u kampu ti bude kosto oni kazu "Bunch of players", a samo neki dobiju ugovor
Evo ako nekoga zanima, Nihadov dnevnik u toku ove zadnje 3 kvalifikacijske tekme 
Subota, 1. septembar
Imperativ pobjede
Danas su posljednje pripreme za sutrašnju utakmicu protiv Holandije. Imamo imperativ pobjede, ne smijemo se opuštati, tako da smo dobro trenirali. Poslije jutarnjeg treninga, u pauzi do ručka, išao sam na šišanje.
Ručak je u 14 sati, a nakon toga popodnevni odmor. Nakon buđenja, imamo "snack", ali pošto ja obično nisam gladan, naručim kafu u sobu i iskoristim vrijeme da se još malo relaksiram.
Trening je u 18.30. Nakon toga i večere moja djevojka je došla do Ilidže, gdje smo u krugu hotela prošetali i popili kaficu.
Nedjelja, 2. septembar
Nezadovoljan igrom
Nakon buđenja u devet sati i doručka odradili smo šuterski trening na Ilidži. Večeras u 20 sati igramo protiv Holandije i sve je spremno za taj meč. Dan smo proveli odmarajući se i pripremajući za večeras. Pobijedili smo Holandiju.
Bio sam veoma nezadovoljan svojom igrom, izgleda da je umor prevagnuo, ali bitno je da je tim bio dobar i da smo napravili još jedan korak bliže ka plasmanu na Evropsko prvenstvo naredne godine u Sloveniji.
Ponedjeljak, 3. septembar
Ručak u Minhenu
Nakon sinoćnje pobjede nad Holandijom u Skenderiji, jutros pripreme za put prema Gruziji. Standardni doručak u hotelu, a potom krećemo na Sarajevski aerodrom oko podneva.
Na Aerodromu nas dočekuju novinari, jer je utakmica protiv Gruzije vrlo značajna za plasman na Eurobasket. Do Gruzije letimo konekcijom preko Minhena, gdje stižemo oko 15 sati i čekamo šest sati let za Tbilisi. Po mene su došli tetak i tetka, koji žive u Minhenu.
Ručak u tradicionalnom bavarskom restoranu, a potom kafica u blizini aerodroma. Nakon povratka na aerodrom konačno smo dočekali naš let za Tbilisi, koji je trajao četiri sata...
Utorak, 4. septembar
Kauč umjesto kreveta
Stižemo u Tbilisi nakon četiri sata leta i dva sata vremenske razlike, što znači da je sada u Tbilisiju pola četiri ujutro. Pospan i sa sunčanim naočalama na glavi, čekam svoj prtljag i maštam o hotelskom krevetu.
Ali, nakon 30-minutne vožnje autobusom, u hotelu me dočekuje kauč. Već je pet ujutro i nemam druge opcije. Spavali smo do 14 sati, kada nam je bio zakazan ručak. Na ručku još jedno iznenađenje - hrana ispod svakog nivoa, tako da smo moj cimer Armin Avdibegović i ja tražili pomoć u obližnjoj pekari.
U 20 sati trening, koji nam je ujedno posljednja priprema pred sutrašnju utakmicu. Nakon treninga standardno večera i pripremanje za odmor i spavanje.
Srijeda, 5. septembar
Puno se očekuje
Buđenje u pola devet, doručak, a potom odlazak na šuterski trening i razgibavanje. Večeras je bitna utakmica koju igramo protiv favorizirane Gruzije i od nas se puno očekuje. Poslije treninga došli smo u hotel.
Ručak je ponovo u 14 sati, tako da sam pauzu iskoristio da nadoknadim propušteni san. Ponovo sam ručao u pekari, nažalost, jer je hrana bila sramotna i nimalo nalik sportskoj prehrani. Ponovo sam odspavao nakon ručka, buđenje u 16.45 sati, kako bi se spremili za polazak na utakmicu.
Utakmica je počela tačno u 19 sati, a po našem vremenu u 17, a ostalo ste mogli vidjeti na malim ekranima. Nakon fantastične pobjede svi smo bili sretni i euforični, tako da nismo spavali nikako, a i polazak na aerodrom je bio po rasporedu u 1.30 sati ujutro.
Četvrtak, 6. septembar
Doček u Sarajevu
Nakon cjelonoćnog putovanja, spavanja na neudobnim stolicama minhenskog aerodroma, konačno slijećemo u naše Sarajevo u 12.30. Dočekalo nas je mnoštvo novinara, svi su nam čestitali i bodrili nas.
Zaista je osjećaj fantastičan kada znaš da si učestvovao u nečemu što je vrlo bitno za tvoju državu i branio boje naše zastave, a naročito kada vidiš koliko to ljudi cijene. Ostatak dana iskoristio sam za regeneraciju i totalni odmor uz moju porodicu i najbliže prijatelje.
Petak, 7. septembar
Konačno odmor
Konačno malo odmora, dobro sam se najeo i naspavao. Inače, kad god putujemo, uvijek strahujem kakvi će nam biti konekcija, hotel i hrana. Kao što vidite, prilikom puta u Gruziju ništa od navedenog nije bilo prema potrebnim standardima.
Danas gostujem na jednom sarajevskom radiju, tako da mi je jutro prošlo u obavezama prema medijima. Poslije podne večernji trening na Skenderiji pred sutrašnju utakmicu s Rumunijom i zaključak ovogodišnjih kvalifikacija. Obavljenim poslom našeg tima vrlo sam zadovoljan i nadam se da će sutra Skenderija biti puna, kako bismo što ljepše mogli proslaviti odlazak na Eurobasket.

Subota, 1. septembar
Imperativ pobjede
Danas su posljednje pripreme za sutrašnju utakmicu protiv Holandije. Imamo imperativ pobjede, ne smijemo se opuštati, tako da smo dobro trenirali. Poslije jutarnjeg treninga, u pauzi do ručka, išao sam na šišanje.
Ručak je u 14 sati, a nakon toga popodnevni odmor. Nakon buđenja, imamo "snack", ali pošto ja obično nisam gladan, naručim kafu u sobu i iskoristim vrijeme da se još malo relaksiram.
Trening je u 18.30. Nakon toga i večere moja djevojka je došla do Ilidže, gdje smo u krugu hotela prošetali i popili kaficu.
Nedjelja, 2. septembar
Nezadovoljan igrom
Nakon buđenja u devet sati i doručka odradili smo šuterski trening na Ilidži. Večeras u 20 sati igramo protiv Holandije i sve je spremno za taj meč. Dan smo proveli odmarajući se i pripremajući za večeras. Pobijedili smo Holandiju.
Bio sam veoma nezadovoljan svojom igrom, izgleda da je umor prevagnuo, ali bitno je da je tim bio dobar i da smo napravili još jedan korak bliže ka plasmanu na Evropsko prvenstvo naredne godine u Sloveniji.
Ponedjeljak, 3. septembar
Ručak u Minhenu
Nakon sinoćnje pobjede nad Holandijom u Skenderiji, jutros pripreme za put prema Gruziji. Standardni doručak u hotelu, a potom krećemo na Sarajevski aerodrom oko podneva.
Na Aerodromu nas dočekuju novinari, jer je utakmica protiv Gruzije vrlo značajna za plasman na Eurobasket. Do Gruzije letimo konekcijom preko Minhena, gdje stižemo oko 15 sati i čekamo šest sati let za Tbilisi. Po mene su došli tetak i tetka, koji žive u Minhenu.
Ručak u tradicionalnom bavarskom restoranu, a potom kafica u blizini aerodroma. Nakon povratka na aerodrom konačno smo dočekali naš let za Tbilisi, koji je trajao četiri sata...
Utorak, 4. septembar
Kauč umjesto kreveta
Stižemo u Tbilisi nakon četiri sata leta i dva sata vremenske razlike, što znači da je sada u Tbilisiju pola četiri ujutro. Pospan i sa sunčanim naočalama na glavi, čekam svoj prtljag i maštam o hotelskom krevetu.
Ali, nakon 30-minutne vožnje autobusom, u hotelu me dočekuje kauč. Već je pet ujutro i nemam druge opcije. Spavali smo do 14 sati, kada nam je bio zakazan ručak. Na ručku još jedno iznenađenje - hrana ispod svakog nivoa, tako da smo moj cimer Armin Avdibegović i ja tražili pomoć u obližnjoj pekari.
U 20 sati trening, koji nam je ujedno posljednja priprema pred sutrašnju utakmicu. Nakon treninga standardno večera i pripremanje za odmor i spavanje.
Srijeda, 5. septembar
Puno se očekuje
Buđenje u pola devet, doručak, a potom odlazak na šuterski trening i razgibavanje. Večeras je bitna utakmica koju igramo protiv favorizirane Gruzije i od nas se puno očekuje. Poslije treninga došli smo u hotel.
Ručak je ponovo u 14 sati, tako da sam pauzu iskoristio da nadoknadim propušteni san. Ponovo sam ručao u pekari, nažalost, jer je hrana bila sramotna i nimalo nalik sportskoj prehrani. Ponovo sam odspavao nakon ručka, buđenje u 16.45 sati, kako bi se spremili za polazak na utakmicu.
Utakmica je počela tačno u 19 sati, a po našem vremenu u 17, a ostalo ste mogli vidjeti na malim ekranima. Nakon fantastične pobjede svi smo bili sretni i euforični, tako da nismo spavali nikako, a i polazak na aerodrom je bio po rasporedu u 1.30 sati ujutro.
Četvrtak, 6. septembar
Doček u Sarajevu
Nakon cjelonoćnog putovanja, spavanja na neudobnim stolicama minhenskog aerodroma, konačno slijećemo u naše Sarajevo u 12.30. Dočekalo nas je mnoštvo novinara, svi su nam čestitali i bodrili nas.
Zaista je osjećaj fantastičan kada znaš da si učestvovao u nečemu što je vrlo bitno za tvoju državu i branio boje naše zastave, a naročito kada vidiš koliko to ljudi cijene. Ostatak dana iskoristio sam za regeneraciju i totalni odmor uz moju porodicu i najbliže prijatelje.
Petak, 7. septembar
Konačno odmor
Konačno malo odmora, dobro sam se najeo i naspavao. Inače, kad god putujemo, uvijek strahujem kakvi će nam biti konekcija, hotel i hrana. Kao što vidite, prilikom puta u Gruziju ništa od navedenog nije bilo prema potrebnim standardima.
Danas gostujem na jednom sarajevskom radiju, tako da mi je jutro prošlo u obavezama prema medijima. Poslije podne večernji trening na Skenderiji pred sutrašnju utakmicu s Rumunijom i zaključak ovogodišnjih kvalifikacija. Obavljenim poslom našeg tima vrlo sam zadovoljan i nadam se da će sutra Skenderija biti puna, kako bismo što ljepše mogli proslaviti odlazak na Eurobasket.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Bra'o za status Nihade glupane, j.ebem te u brkove ruzne...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
šta je izjavio husejinovićAlfa_Muzijak je napisao/la:Bra'o za status Nihade glupane, j.ebem te u brkove ruzne...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa ne konta da je isp'o glup. Said je "odlucio" derbi. Kakvi su onda igraci Zeljeznicara?dijalog je napisao/la:šta je izjavio husejinovićAlfa_Muzijak je napisao/la:Bra'o za status Nihade glupane, j.ebem te u brkove ruzne...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
E on mu je nasao nesto govoriti... 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto?Nihad nema pokrice?? Upravu je momak skroz,onakve izjave gdje ne postujes svog protivnika su uvijek bile seljacke!!Postoji nesto sto se zove bonton,ma koliko ti nekog nevolio,pogotovo ako si javna licnost...BegAx je napisao/la:E on mu je nasao nesto govoriti...

Da je napisao "Said legenda" sad bi ga pitari velicali, a kako je negativno odmah ga ubit.
Sami cete se vi uvjeriti ko je Sadi vec na proljece kad Zeljo preuzme glavnu rijec, tek tad cete saznati ko je on !!!
Sami cete se vi uvjeriti ko je Sadi vec na proljece kad Zeljo preuzme glavnu rijec, tek tad cete saznati ko je on !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Za razliku od krmka s Koseva Nihad ima zapazenu sportsku karijeru koju nije upropastio zderanjem.
Elem, dobro mu je rekao!
Elem, dobro mu je rekao!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Pa dobro mu je covjek rekao,iz Bundeslige u BH “Premier Ligu“
,jasta je nego propo,jos uz to ima jedno 15 kila viska

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.