Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Lovac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Lovac » 16 okt 2009, 18:01

123456 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Može neko napisati statistiku naših sadašnjih igrača. Znači koliko nastupa ima , golova ... hvala
http://www.bihsoccer.com/?s=reprezentativci_statistika
Ova tvoja statistika je stara najmanje 5 godina..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 okt 2009, 18:08

Knele je napisao/la:Ključni igrači su nam sada Džeko, Misimović, Spahić i Nadarević, te Rahimić, sve ostalo se kako-tako može nadoknaditi!
slazem se al bih ja dodao jos jednog druze , sejo salihovic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2009, 18:12

dzenidm je napisao/la:
Knele je napisao/la:Ključni igrači su nam sada Džeko, Misimović, Spahić i Nadarević, te Rahimić, sve ostalo se kako-tako može nadoknaditi!
slazem se al bih ja dodao jos jednog druze , sejo salihovic
Ma on konta da ga Hrgovic moze zamjeniti :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 okt 2009, 18:13

Jest offtopic,al' kad ste se vec dotakli teme o Izraelu,kako to da oni mogu igrati u Europi,a udaljeni su stotine kilometara od kopna Europe? :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 okt 2009, 18:17

the scouser je napisao/la:Jest offtopic,al' kad ste se vec dotakli teme o Izraelu,kako to da oni mogu igrati u Europi,a udaljeni su stotine kilometara od kopna Europe? :roll:
dobro to sto jest jest :D igra i australija azijske kvalifikacije,al isto jedna turska ima tako mali dio u evropi,ona je prakticno azijska drzava a igra evropske utakmice
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 okt 2009, 18:23

Trener Hajduka Edoardo Reja udaljio je s treninga reprezentativca BiH Senijada Ibričića i Marija Tičinovića i poslao ih na u svlačionicu prije vremena zbog svađe.

Ibričić je umakao Tičinoviću, a ovaj ga je vukao za dres. "Šta se čupaš s leđa?!", negodovao je Ibričić. "Jesi li ti zvijezda zaštićena da se na tebe ne smije startati", reagovao je Tičinović, piše Slobodna Dalmacija.

Ibričić se naljutio, napucao je loptu prema nozi Tičinovića, a u to je već dotrčao pomoćni trener Igor Tudor i intervenirao prekinuvši verbalnu prepirku. Glavnom šefu Reji bilo je to dovoljno da ih obojicu pošalje s treninga u svlačionicu prije kraja vježbanja.

"Ma, nije vrijedno spomena, stvarno nema potrebe da bilo što komentarišem, u žaru borbe to se događa", pomirljivo je rekao Ibričić.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 okt 2009, 18:25

Raul_64 je napisao/la:Trener Hajduka Edoardo Reja udaljio je s treninga reprezentativca BiH Senijada Ibričića i Marija Tičinovića i poslao ih na u svlačionicu prije vremena zbog svađe.

Ibričić je umakao Tičinoviću, a ovaj ga je vukao za dres. "Šta se čupaš s leđa?!", negodovao je Ibričić. "Jesi li ti zvijezda zaštićena da se na tebe ne smije startati", reagovao je Tičinović, piše Slobodna Dalmacija.

Ibričić se naljutio, napucao je loptu prema nozi Tičinovića, a u to je već dotrčao pomoćni trener Igor Tudor i intervenirao prekinuvši verbalnu prepirku. Glavnom šefu Reji bilo je to dovoljno da ih obojicu pošalje s treninga u svlačionicu prije kraja vježbanja.

"Ma, nije vrijedno spomena, stvarno nema potrebe da bilo što komentarišem, u žaru borbe to se događa", pomirljivo je rekao Ibričić.
da hoce otici ibricic iz je.enog hajduka,moze on za jaci igrat tim,ne puno jaci al moze uglavnom jos napredovat
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 17 okt 2009, 03:18

1.Hasagic je nas kljucni igrac..bez njega primamo petardu u barazu...bolji je sa jednom rukom nego 2 casilasa...i da nije branio 6 godina ostat ce najbolji ikad...2.Bajramovic MORA OD PRVE MINUTE ...Muratovic na klupu..nemam komentar na forsiranje Muratovica....3.Muslimovic umjesto Ibisevica....covjek je promasio prazan gol 2 puta...nezna dodati niti stopati...Muslimovic je iskusniji..puno puno...to je zvjer u 16-ercu...to je nas Inzaghi...ovo sto sam naveo uraditi i eto nas AFRIKO...u protivnom rekao sam PETARDA NAM JE OPET.....zamolio bi da me ne kritikujete i navodite neke zute kartone...Ibisevic nije razmisljao o kartonu sigurno kad je bila prazna mreza...znam samo da je slavio gol objesen negdje na tribinama zajedno sa navijacima PRIJE NEGO JE OPALIO LOPTU...E nemoze se tako igrati majstore...volim te ono pravo...ali ti bi meni na klupi bio u barazu da se ja pitam...samo sam naveo jedan primjer od njih 50 najmanje...jednostavno covjek nije u formi.....nije u stimungu kad igra za repku...eto toliko pa sad raspalite...BUJRUM...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 17 okt 2009, 15:05

Ibisevic i Salihovic izgleda na klupi protiv Werdera a Bajramovic igra od pocetka protiv hanovera
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 17 okt 2009, 15:40

Salihovic je povrijedjen cini mi se. Il barem nekakvu bezazlenu povredu ima.
I u utakmici protiv Spanije, u prvom poluvremenu je trazio od Cire da ga zamijeni,dok u drugom se pokazalo da nije nesto u redu. Jednostavno nije mogao maknuti.
Btw. Papac strijelac za pobjedu Rangersa.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 okt 2009, 17:21

Bajramović odigrao cijelu utakmicu. Pobijedili Hannover sa 2:1. Toliko o Ćirinoj procjeni da je nespreman. I prije Estonije je igrao cijeli meč protiv Stuttgarta. Majstor se vraća!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 okt 2009, 17:41

Željovac je napisao/la:Bajramović odigrao cijelu utakmicu. Pobijedili Hannover sa 2:1. Toliko o Ćirinoj procjeni da je nespreman. I prije Estonije je igrao cijeli meč protiv Stuttgarta. Majstor se vraća!
Ma Ciro nema pojma! :roll:

BAJRAMOVIC MAJSTOR!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 17 okt 2009, 22:57

slika
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 okt 2009, 00:06

Ovaj zadnji na slici nije stavio srce na ruku :mrgreen: :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2009, 00:12

adnan_nanda je napisao/la:slika
Dobre slike pravo. Trebali su ih za Pes-a. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 18 okt 2009, 00:16

geronimo je napisao/la:Ovaj zadnji na slici nije stavio srce na ruku :mrgreen: :roll:
obicno se stavlja ruku na srce a ne obratno :D

interesantno da je i radeljic slikan, posto je on uglavnom pravi hrvat iz hrvtske ;) , a i nema nam lijepog naseg hrgovica :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2009, 00:27

Tarik14 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Bajramović odigrao cijelu utakmicu. Pobijedili Hannover sa 2:1. Toliko o Ćirinoj procjeni da je nespreman. I prije Estonije je igrao cijeli meč protiv Stuttgarta. Majstor se vraća!

BAJRAMOVIC MAJSTOR!
Tako je @Tarik hocemo Muzurovica i Moldaviju da se igramo :roll: Haj ti na ljetovanje gore sjeverno od tebe-jedno mjesec dana 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 okt 2009, 00:27

Ma Ciro nevoli Bajramovica, to se vec vidjelo u Genku. Ne dopada mu se friz. :|
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 okt 2009, 00:33

harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:

BAJRAMOVIC MAJSTOR!
Tako je @Tarik hocemo Muzurovica i Moldaviju da se igramo :roll: Haj ti na ljetovanje gore sjeverno od tebe-jedno mjesec dana 8-)
Nek' vidi ima li zalosne sove i ostalih vukova sa ontaria :mrgreen: et u behutu sam zaboravio kako se zove Komadant Markova skvo :D Suzi nije - ona pripada Mikiju!
Kad moze svako da spama, mogu i ja malo :|
Vom Jäger zum Gejagten

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 okt 2009, 00:37

De bolan Bavarac, samo sto ste danas pobjedili mislis da smjes odmah spamati. :|
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 13 gostiju.