Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Svaka cast Barbarezu zna se sta je ucinio za reprezentaciju i cjelo njegovo djelo kao kapiten, za sigurno ce ostati jedan od legendarnih igraca repke u sjecanju... ali Emir ima ono sve sto oznacava jednog vodju reprezentacije. Covjek je agresivan, dominantan i karizmatican. Agresivnost se vidi po napadu u kojem sve reskira a svako zna kakav je hujav a to nije rijetko pokazao protivnickim igracima
sigurna je zadnja osoba u repki kome suigraci smiju dati prigovor. Njegovu karizmaticnosti moze se viditi na svakom interviju, na razgovoru sa sudijama na pocetku utakmice i popularnost kod navijaca.
- Zenichanin
- Kontakt:
Sta ti ser'es pa neces da igras za BiHAlenHalilovic je napisao/la:Svaka cast Barbarezu zna se sta je ucinio za reprezentaciju i cjelo njegovo djelo kao kapiten, za sigurno ce ostati jedan od legendarnih igraca repke u sjecanju... ali Emir ima ono sve sto oznacava jednog vodju reprezentacije. Covjek je agresivan, dominantan i karizmatican. Agresivnost se vidi po napadu u kojem sve reskira a svako zna kakav je hujav a to nije rijetko pokazao protivnickim igracimasigurna je zadnja osoba u repki kome suigraci smiju dati prigovor. Njegovu karizmaticnosti moze se viditi na svakom interviju, na razgovoru sa sudijama na pocetku utakmice i popularnost kod navijaca.
Ja bih te odmah banovo, ne trebas nam ovdje
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Barbarez gospodin u kopackama ono je jarane harizma jedan jedini barba lafcina
svaka cast spahicu, ali nije on ni blizu sergeja barbareza. [youtube][/youtube]AlenHalilovic je napisao/la:Svaka cast Barbarezu zna se sta je ucinio za reprezentaciju i cjelo njegovo djelo kao kapiten, za sigurno ce ostati jedan od legendarnih igraca repke u sjecanju... ali Emir ima ono sve sto oznacava jednog vodju reprezentacije. Covjek je agresivan, dominantan i karizmatican. Agresivnost se vidi po napadu u kojem sve reskira a svako zna kakav je hujav a to nije rijetko pokazao protivnickim igracimasigurna je zadnja osoba u repki kome suigraci smiju dati prigovor. Njegovu karizmaticnosti moze se viditi na svakom interviju, na razgovoru sa sudijama na pocetku utakmice i popularnost kod navijaca.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ovo mu nikad necu zaboraviti, a niti bi bilo ko drugi smio.jasmin10 je napisao/la:svaka cast spahicu, ali nije on ni blizu sergeja barbareza. [youtube][/youtube]AlenHalilovic je napisao/la:Svaka cast Barbarezu zna se sta je ucinio za reprezentaciju i cjelo njegovo djelo kao kapiten, za sigurno ce ostati jedan od legendarnih igraca repke u sjecanju... ali Emir ima ono sve sto oznacava jednog vodju reprezentacije. Covjek je agresivan, dominantan i karizmatican. Agresivnost se vidi po napadu u kojem sve reskira a svako zna kakav je hujav a to nije rijetko pokazao protivnickim igracimasigurna je zadnja osoba u repki kome suigraci smiju dati prigovor. Njegovu karizmaticnosti moze se viditi na svakom interviju, na razgovoru sa sudijama na pocetku utakmice i popularnost kod navijaca.
U idealnom timu Evrope. 
Ovo se oni zayebavayu.
Ovo se oni zayebavayu.
[youtube][/youtube]

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa nije svako zayebant k'o ti.Sheyi je napisao/la:U idealnom timu Evrope.
Ovo se oni zayebavayu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Alene "Oprosti"
...dobar je Spaha i sve to, al gdje ces ga s Barbom poredit'....ne ide nikako !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zenichanin je napisao/la: Sta ti ser'es pa neces da igras za BiH![]()
Ja bih te odmah banovo, ne trebas nam ovdje
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Spaha je car..Samo neka drzi ovu formu pred Grcima ...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Održati ovakvu formu za 4 i po mjeseca je teško i rijetko ko može to.. Samo se možemo nadat da ne bude u lošoj formi pred Grke.AvantiSignora je napisao/la:Spaha je car..Samo neka drzi ovu formu pred Grcima ...
glasat će za messija.
Sevilla izgubila 2-1 od Bilbaa
pa kad je to Spaha podbacio?????viKK je napisao/la:Održati ovakvu formu za 4 i po mjeseca je teško i rijetko ko može to.. Samo se možemo nadat da ne bude u lošoj formi pred Grke.AvantiSignora je napisao/la:Spaha je car..Samo neka drzi ovu formu pred Grcima ...
Mislim na to da ne bude da napravi neke gluposti / greške u toj utakmici..mrsic07 je napisao/la:pa kad je to Spaha podbacio?????viKK je napisao/la:Održati ovakvu formu za 4 i po mjeseca je teško i rijetko ko može to.. Samo se možemo nadat da ne bude u lošoj formi pred Grke.AvantiSignora je napisao/la:Spaha je car..Samo neka drzi ovu formu pred Grcima ...
- maximusdecimus
- Kontakt:
Spahiću žućko zbog laktarenja 
Koji mu je ovo 2-3 ci zuti nema ove sezone problema sa zutim kao prosle...
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], HariTz, zikerrz21 i 37 gostiju.