NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 05 nov 2012, 01:57

SaltCityAttack je napisao/la:

pazi ovi ameri su pametni..ja ih apsolutno razumijem zbog cijena ulaznica..skupe jesu zara su, ali zato nemaju huligana nema kao na nasim stadionu dodje klosar djabalame udje i boli ga klinac...ovdje moras zaradjivati da bi isao cesto stalno ebiga i uz to imati vremena ..ovdje klosar sa south side na kreku ne moze doci i zato je mirno na utkamicama
Ovdje bruazeru sve osim NFL je vala jeftino, za 30-40$ odes na tekmu, a isto mirna raja, nikakvih incidenata.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 02:01

pa dobro brate klosar nema ni 40dolara.. nema ovdje ba ovdje ti je oko 70 za kosarku najeftinije na vrhu gore a to sa taksom i to...Bearsi su zara brate :)eto otidji online trazi malo imas ulaznica skoro su sve sezonske pa slabo mozes da uzmes nesto jeftino... zato Bearsi imaju mnogo navijac an gostovanju jeftinije im onako otici a nemaju ovdje sezonske pa se moze..danas tamo pa haman 90% navijaci Bearsa.. j NISAM OVDJE VIDJEO slabo ko da za Titanse navija :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 02:04

samo trebas trazit kaerte oni sto prodaju sto imaju sezonske i ne mogu da idu na tekmu pa stave online imas onu stranicu...mozes naci ba jeftinih daju ljudi da ne propada im...tako ovaj moj drug kupuje i prodaje onda ..kupi ih po 150-200 a dobro sjediste i onda proda po 400 ebiga opet dobro :)...evo ja jednu takvu protiv minesote naso 162 dolara

evo vidi sto prodaju ovi sto imaju svoje sjediste pa svi razlicito ahaha
ovo je brate u tacki gore majkemi
Grandstand 432
Row 14 | Qty 2
FedEx
$200.00

Grandstand 432
Row 29 | Qty 2-4
FedEx
$215.00

Grandstand 432
Row 9 | Qty 2-4
FedEx
$236.00

Grandstand 432
Row 2 | Qty 2-4
FedEx
$237.00

Grandstand 432
Row 3 | Qty 2-4
FedEx
$253.00

Grandstand 432
Row 9 | Qty 4
FedEx
$255.00
Grandstand 432
Row 3 | Qty 2
FedEx
$265.00

Grandstand 432
Row 27 | Qty 2-4
FedEx
$265.00

Grandstand 432
Row 5 A/P | Qty 4
FedExparkingaisle
$285.00
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 02:10

Ima logike sto @alem kaze da u NFL-u imaju samo 8 utakmica pa moraju nekako doci do prihoda, dok je u NBA-u situacija dosta drugacija jer imas 42 domace utakmice - mada i tu Lakersi, Knicksi, Bullsi i Miami deru sto se tice ulaznica.

Slazem se sa @saltom da je ovo odlicno kako huligani ne bi preuzeli glavnu rijec, ali je meni malo glupo da jedan obicni radnik sebi moze priustiti samo dvije utakmice tokom sezone. No dobro ovaj sport je dosta popularan i stadioni su vecinom raspordati pa vlasnike boli neka stvar za obicnim radnicima i gradjanima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 nov 2012, 02:12

Karte za NFL i collage football su pravo skupe. Doduse nisu svi NFL timovi tako dobri, pa karte kod njih naravno nisu kao u drugim mjestima. PRosle hefte ja i buraz kontali da odemo na Colts utakmicu i gledali karte. 2 Karte Bogu iza nogu bi nas izasle oko 150$. Onda uzmes hrana da je na tim utakmicama uzas skupa, i da te jedan hot dog izadje 5-10$, pa pice, itd. Pa onda gorivo do tamo i nazad. Naberes lako preko 300$. Gledali smo i za collage, kontamo da odemo gledat Notre Dame. I sad kako su oni ovako dobri, karte dvije izadju oko 200$, + onda sve ostalo, i opet lako naberes preko 300$.

Dok za Bearse to je jos puno skuplje. JEdna karta Bogu iza nogu izadje oko 150-200$ (a i to buraz imao ponudu na poslu jer niko nije mogao ici), a i te nekad tesko naci jer to pukne ko halva.

Dok za Bulls-e, neki dan ja gledam, bilo karti, gore Bogu iza nogu, po 25$, ali i one rijetko nalete po toj cijeni. Ja do sada najbolje sto sam sjedio na Bulls uatakmici je bilo 15 red iza kosa (u prvom sjedio Pippen na toj utakmici), i karte platili po 110$ svaku. Za Baseball smo znali uzimat karte i po 7-10$.

Sve u svemu skup je sport odlazak na utakmice ovdje.

@EdinTM87

Buraz, ja nisam navikao se barkat oko tih fantasy liga, i ja to pogledam jednom u sedmici, jer mi ne naumpadne, i to ovako kad je vec nedjelja i kad su utakmice, pa mi usput naumpadne da pogledam kako sta. Prosle hefte mi 3 igraca nisu igrala jer su imali bye week. I ove hefte mislim da mi fali par igraca. Zaboravim skroz na to.

Valjda se popravim do kraja. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 02:16

ma care ovdje se zaradi ba moze svako uzet ko radi ko nije klosar ebiga :)..samo sto ovdje opet ono malo drugacije ..naprimjer kad zoves druga na utkamicu uglanvom mu i uzmes ulaznicu :).. eh sad platiti 500-600 dolara za tekmu malo to drugacije gledas :).. to znam ja kad je Bosna igrala sa MEXIXOM BRATE uzeo sam desetorici drugova iz drugih gradova ulaznice niko ba dinara nije dao ahahahaha :).. ogulili me brate... kaze ma popit cemo kaze to svakako pomkafanama ova 3-4 dana :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 nov 2012, 02:21

Standard jeste veci, ali pretjeruju sa cijenama. Nemaju neke rezultate, ali opet drze cijene u nebesima.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 nov 2012, 06:05

I da, samo da kazem, da treneri od sad kada hoce da uce igrace kako da prave fumble, treba da pustaju svojim igracima isjecke Peanut Tillmana, jer covjek je profesor za te stvari. :) Kako udara po lopti dok radi tackle na igraca je zaista impresivno.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 10:58

Dobise Falcnosi sinoc i Cowboyse rezultatom 19:13 i sada su na omjeru 8:0. I ako su trenutno najbolja ekipa u ligi ipak mislim da nece vidjedti SB jer je konkurencija u NFC-u dosta veca nego u AFC-u. Ekipe sa odlicnim omjerima tokom regularne sezone zakazu kada je najpotrebnije - mi 2007 i Packersi protekle sezone.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 19:07

kad_kako je napisao/la:I da, samo da kazem, da treneri od sad kada hoce da uce igrace kako da prave fumble, treba da pustaju svojim igracima isjecke Peanut Tillmana, jer covjek je profesor za te stvari. :) Kako udara po lopti dok radi tackle na igraca je zaista impresivno.
nevjerovatan je ..mislim znao sam uvjek kroz karijeru to je najbolje radio..vazda izbija loptu zna covjek...dobije duel reciver pretrci ga, ali brate kad Tillman uhvati onda sami ispustaju loptu :)...lik je ba nevjerovatan uporan... 4 puta izbiti loptu gdje mu saigraci poslije pokupe loptu je strasno... a sjeti se protiv Detroita je jos dvije izbio Johnsonu ali lopte nismo poslije pokupili izasle su u out
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 19:14

amerosm je napisao/la:Dobise Falcnosi sinoc i Cowboyse rezultatom 19:13 i sada su na omjeru 8:0. I ako su trenutno najbolja ekipa u ligi ipak mislim da nece vidjedti SB jer je konkurencija u NFC-u dosta veca nego u AFC-u. Ekipe sa odlicnim omjerima tokom regularne sezone zakazu kada je najpotrebnije - mi 2007 i Packersi protekle sezone.
ja molim boga da dobijemo njih a ne Packerse ili Giantse :)..u playoffu ipak mislim da su te dvije jace ekipe u takvim utakmicama.. samo Atlanta je strasna dobra, ali isto tako mislim da nemaju odbranu koja ih moze nositi do SB
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2012, 19:37

Odlični su Falconsi, trenutno najizbalansiranija i nakonstantnija ekipa u NFL-u, jer imaju odličnog QB-a u Ryanu, Jonesa i Whitea kao WR, Gonzaleza na TE, Turnera na RB, a odbrana na čelu sa Abrahamom kao pass rusherom im se strašno poboljšala u odnosu na prošlu sezonu, posebno dovođenjem Samuela ;)

Iako to nije garancija za SB, ipak se izdvajaju kao glavni kandidati, a jedini problem bi im mogao biti nedostatak iskustva Ryana u PO gdje zasada nije briljirao, iako prošlih sezona nisu ni izbliza imali ovako dobro posloženu ekipu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2012, 20:32

Nasa utakmica protiv Coltsa 18. Novembra je pomjerena sa 19 h na 22.25 h po nasem vremenu. Inace od 11.kola NFL i TV stanice koje rade prijenos od ove sezone imaju pravo na promjenu termina odigravanja utakmica - tzv. flex scheduling.

Ovo ce biti utakmica dva najbolja secondary-a svih vremena. :lol: :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 22:53

nedo bog ako vas Coltsi uzmu :).. pa mozete se svi ispisat s foruma zbog Edina :)... ali ja kako gledam Edin ce i dalje mjesecima nosat tudje grbove i razne slicice na avataru zbog toga sto se kladi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 22:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:Odlični su Falconsi, trenutno najizbalansiranija i nakonstantnija ekipa u NFL-u, jer imaju odličnog QB-a u Ryanu, Jonesa i Whitea kao WR, Gonzaleza na TE, Turnera na RB, a odbrana na čelu sa Abrahamom kao pass rusherom im se strašno poboljšala u odnosu na prošlu sezonu, posebno dovođenjem Samuela ;)

Iako to nije garancija za SB, ipak se izdvajaju kao glavni kandidati, a jedini problem bi im mogao biti nedostatak iskustva Ryana u PO gdje zasada nije briljirao, iako prošlih sezona nisu ni izbliza imali ovako dobro posloženu ekipu ;)

jesu upravu si, ali brate objektivno onda Bersi bas imaju na svim stranama pokrivenu ekipu izuzev te OL koja skripi... specijalci, odbrana, reciveri ..kad kazem reciveri ebiga brate Jeffery je bio lider od svih rookie recivera u ligi dok se nije povrijedio ..on Marshall,Bennet i jos uvjek racunam Knoxa koji ce se prikljuciti sasvim sigurno do kraja sezone Bearsima......ja ipak mislim da Packersi i Giantsi su najopasni bez obzira na sve...imaju to vece iskustvo tih utakmica iza sebe tako da ce uvjek biti u siholoskoj prednosti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2012, 23:28

kazu da ce biti ebeno hladno na utakmici Bears-Texans :)...samo bice dobra tekma ne sumnjam...ako gledamo statisticki Cutler kad odigra dobro tekmu vec slijedeca mu je losa :).. valjda tako sad nece biti :)...ali ako se to gleda onda bi Cutler trebo izdominirat vec naredne sedmice SF... ako trebam da biram koju tekmu treba dobit to je svakako protiv SF...oni su nam moguci protivnici u playoffu..cilj je dobit jednu ili dvije ako vec ti se ukaze prilika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 05 nov 2012, 23:51

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro brate klosar nema ni 40dolara.. nema ovdje ba ovdje ti je oko 70 za kosarku najeftinije na vrhu gore a to sa taksom i to...Bearsi su zara brate :)eto otidji online trazi malo imas ulaznica skoro su sve sezonske pa slabo mozes da uzmes nesto jeftino... zato Bearsi imaju mnogo navijac an gostovanju jeftinije im onako otici a nemaju ovdje sezonske pa se moze..danas tamo pa haman 90% navijaci Bearsa.. j NISAM OVDJE VIDJEO slabo ko da za Titanse navija :)
ja radim kao security u jednom hotelu u Nashville-u i hotel bio pun navijaca Chicaga. Moramo sam zvati policiju u subotu vecer stoka se napila i divljaju po hodnicima

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 nov 2012, 00:00

BH430 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro brate klosar nema ni 40dolara.. nema ovdje ba ovdje ti je oko 70 za kosarku najeftinije na vrhu gore a to sa taksom i to...Bearsi su zara brate :)eto otidji online trazi malo imas ulaznica skoro su sve sezonske pa slabo mozes da uzmes nesto jeftino... zato Bearsi imaju mnogo navijac an gostovanju jeftinije im onako otici a nemaju ovdje sezonske pa se moze..danas tamo pa haman 90% navijaci Bearsa.. j NISAM OVDJE VIDJEO slabo ko da za Titanse navija :)
ja radim kao security u jednom hotelu u Nashville-u i hotel bio pun navijaca Chicaga. Moramo sam zvati policiju u subotu vecer stoka se napila i divljaju po hodnicima
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

cutler12
Kontakt:

Post Postao/la cutler12 » 06 nov 2012, 00:05

BH430 je napisao/la:
:lol: :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 nov 2012, 03:06

ja ne znam sta ovi seru napadaju Vicka?...covjek sekunde nije kriv za ove igre PhILE....ma idioti samo mogu njega kriviti..ova im je OL malo je reci gora nego kod Bearsa..ja ne mogu da vjerujem da ima barem neko priblizno loosu OL kao Bearsi..gledaj ba pa ubise ga ljudi u pm prosto mi ga zao ...nesto ga nisam gotivio nekad, ali mi je ova situacija oko OL znajuci kako je Cutleru bilo dvije godine
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.