Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Takodjer me izbaci kad sam dosao dva dana prije prijateljske tekme.Igram ovaj classic i nek mi nego objasni kako da postavim trening cini mi se da ne treniraju nikako
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- brunoconti
- Kontakt:
koliko sam ja shvatio novi nacin treninga jeste da im sedmicno dajes upute sta da treniraju ( tri sedmice u mjesecu), i tako svaki mjesec ces morati ispocetka
-
- Kontakt:
+brunoconti je napisao/la:jel ima ko problema sa "crash dumps", sve ide kako treba, al me izbaci kad krenem na team meeting i izbaci me oko 26 jula?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
I mene oko 26 izbacuje.
Uzeo sam Liverpool.Rafina formacija 4-5-1.Doveo bi nekog al ne kontam kako da nadjem da trazim po drzavama i divizijama.
Odem na transfer center i samo mi se izlistaju igraci a ne mogu naprijem naci BiH,Zelju i dovest Adilovica?
Uzeo sam Liverpool.Rafina formacija 4-5-1.Doveo bi nekog al ne kontam kako da nadjem da trazim po drzavama i divizijama.
Odem na transfer center i samo mi se izlistaju igraci a ne mogu naprijem naci BiH,Zelju i dovest Adilovica?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Imaš u gornjoj desnoj strani pored ikonice "FM" onu lupicu tamo ti je search i država i timova.Senaid L.F.C je napisao/la:I mene oko 26 izbacuje.
EDIT: ako si predhodno stavio proširenu db , ne znam kako je sa FM 2013 ali na predhodnim verzijama da bi imao igrače iz naše lige morao si proširiti db.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
znaci na pocetku donakon onog uvodnog intervija otvori se opcija meet your staff nakon toga automatski me izbaci iz igre

Znaci sve nas na istom mjestu izbaci
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Kako se samo sporo skida za nepovjerovati, ako je neko skinuo da mu radi a da je prikladna brzina nek posalje, neda mi se ovako. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Valja cekat drugi crack, kolko vidim u komentarima i ovde a i na njihovoj stranici igra crasha nenormalno.
imal ikom da ne izbaci crash dump? 

- pintol_TM87
- Kontakt:
preko torenta nemoj jer ide bas sporo..idi preko rapida tj direktne linkove.stavi nek se skida i upali neki filmic i to je toDejaNMG je napisao/la:Kako se samo sporo skida za nepovjerovati, ako je neko skinuo da mu radi a da je prikladna brzina nek posalje, neda mi se ovako.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Evo sad ce meni se skinut skidrow verzija, pa cu vidjeti imali kod te verzija crash dump.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ima, vidim raja prijavljuje na fb stranici.BIHfan je napisao/la:Evo sad ce meni se skinut skidrow verzija, pa cu vidjeti imali kod te verzija crash dump.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sve udure radi.. samo ovaj skin nervira sve zbrkano na njemu... moram drugi potražit...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Pokusat cu, ostaviti nocas kad odem spavati posle NBA, taman dok ustanempintol_TM87 je napisao/la:preko torenta nemoj jer ide bas sporo..idi preko rapida tj direktne linkove.stavi nek se skida i upali neki filmic i to je to

Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos samo 42 posto 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
skinem ovaj skidrow fm... i kad otvorim hiljadu mi nekih rar fajlova... sta sad treba da uradim... mislio sam da cu znati ovo instalirati ali ipak necu. 

- pintol_TM87
- Kontakt:
ugodno s korisnim..sretnoDejaNMG je napisao/la:Pokusat cu, ostaviti nocas kad odem spavati posle NBA, taman dok ustanempintol_TM87 je napisao/la:preko torenta nemoj jer ide bas sporo..idi preko rapida tj direktne linkove.stavi nek se skida i upali neki filmic i to je to

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Koji da skinem? Skidrow il full unlocked.. Mislim na igru 
Il je svejedno.

Il je svejedno.
sa kojeg linka, moze u PP ili ovde svejednosilenT je napisao/la:sve udure radi.. samo ovaj skin nervira sve zbrkano na njemu... moram drugi potražit...