NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 05 nov 2012, 20:42

sloboda je napisao/la:Vi se spremate za kup a u prvenstvu vam gori ako kiksnete kuci postajete glavni kandidati za ispadanje uz gosk i radnik jer gradina je vec nazalost ispala.
Ma ne brini prijatelju raspored je ucinio svoje mi smo od 12 kola 7 gostovali a kod kuce nam dolazili zeljo i sarajevo dok je ovaj drugi dosao sa crnom ekpedicijom jer nemogu posteno jbg !!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 nov 2012, 20:44

Čitam u Gradini navijači prikupljaju novac kako bi isplatili plate koje nisu dobili tri mjeseca.Slična je situacija sa Travnikom i nekim jos klubovima.Sa ovog aspekta gledano mi smo Real u odnosu na druge, ali na terenu i bodovima puno na odskačemo recimo od Gradine,pa čak smo losiji od Travnika.Žalosno i jadno. :cry:

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 20:46

E to ja nikako ne kontam kod vas imate sve stabilno a borba fakticki za opstanak .Sta je to kod vas pa ekipe nemaju po 4 mjeseca platu bolje plasirani od vas stvarno ne razunijem ili ste vi zadovoljni sa opstankom

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 05 nov 2012, 20:46

vatreni je napisao/la:Čitam u Gradini navijači prikupljaju novac kako bi isplatili plate koje nisu dobili tri mjeseca.Slična je situacija sa Travnikom i nekim jos klubovima.Sa ovog aspekta gledano mi smo Real u odnosu na druge, ali na terenu i bodovima puno na odskačemo recimo od Gradine,pa čak smo losiji od Travnika.Žalosno i jadno. :cry:
Tabela je jadna al ipak smo u tri tekme pokradeni Gosk ,Slavija,Sarajevo :oops: :oops: :oops: :oops:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 05 nov 2012, 20:48

sloboda je napisao/la:E to ja nikako ne kontam kod vas imate sve stabilno a borba fakticki za opstanak .Sta je to kod vas pa ekipe nemaju po 4 mjeseca platu bolje plasirani od vas stvarno ne razunijem ili ste vi zadovoljni sa opstankom
Na postu povis i ispod je sve objesnjeno a sad napokon i igru imamo palimo ko dizel bez grijaca :lol: :lol:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 nov 2012, 20:53

realno, raspored utakmica nam nimalo nije išao na ruku. očekujem dizanje forme i plasmana u nastavku prvenstva.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 nov 2012, 21:15

realno gledajuci imamo sve uslove a trenutno lose stojimo,mislim vizualno ali ko prati zna da je tu posrijedi los raspored.mislim da ce se u sledecoj polusezoni sve posloziti i na kraju cemo zavrsiti u gornjem dijelu tabele
e sad postoji jedna dobra stvar koja bi se trebala desiti jer mnogi mladi igraci su vezani ugovorima preko 2 godine.znaci sledeca sezona bi mogla biti taj neki iskorak koji svi mi prizeljkujemo.

nadam se osvajanju 6 bodova iz ove dvije domace utakmice koje bi nas vjerovatno plasirale na 12 poziciju koja ne bi bila losa kako je sve pocelo i naravno moram spomenuti i kup ukoliko prodemo mislim da ce se sve igracima i treneru oprostiti :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 nov 2012, 21:37

Oooo vatreni ti opet rekla kazala, pa sta mislis zasto zvijezda placa redovno igrace, a recimo borac i travnik neplacaju, sad cu ti ja objasnit pa ti pokusaj skontat... Evo recimo zvijezda nema sa tim problema zato sto prije nego sezona pocna uprava zna koliko para ima i koliko para da potrosi na igrace i striktno se drze te racunice, a sigurno vec sad imaju osiguran buzet za narednu sezonu. A recimo taj travnik, borac, gradina dovode igrace za koje su i oni sami sigurni da kroz par mjeseci isplata place dolazi pod upitnik, tako mozes funkcionisat neko vrijeme al ne gradis ime kluba i zapadas u probleme, vidi sta se desi sa slobode, pa celik je bio u slicnim g.ovnima, ni sarajevo nije daleko, pa borac. Jednostavno nasi ako imaju 100 maraka dovest ce igraca koji kosta 100 a ne 500... I ako placamo redovno igrace neznaci da zvijezda ima milone, ljudi se samo drze racunice koliko imas toliko i trosi

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 05 nov 2012, 21:41

Tkanton je napisao/la:Oooo vatreni ti opet rekla kazala, pa sta mislis zasto zvijezda placa redovno igrace, a recimo borac i travnik neplacaju, sad cu ti ja objasnit pa ti pokusaj skontat... Evo recimo zvijezda nema sa tim problema zato sto prije nego sezona pocna uprava zna koliko para ima i koliko para da potrosi na igrace i striktno se drze te racunice, a sigurno vec sad imaju osiguran buzet za narednu sezonu. A recimo taj travnik, borac, gradina dovode igrace za koje su i oni sami sigurni da kroz par mjeseci isplata place dolazi pod upitnik, tako mozes funkcionisat neko vrijeme al ne gradis ime kluba i zapadas u probleme, vidi sta se desi sa slobode, pa celik je bio u slicnim g.ovnima, ni sarajevo nije daleko, pa borac. Jednostavno nasi ako imaju 100 maraka dovest ce igraca koji kosta 100 a ne 500... I ako placamo redovno igrace neznaci da zvijezda ima milone, ljudi se samo drze racunice koliko imas toliko i trosi
Računica za uzor drugima. Svaka čast.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 05 nov 2012, 22:10

Je li Zvijezda kompletna sutra,imate li bitnih izostanaka?

Čitam ove zadnje komentare i gledajući sa strane mislim da je Zvijezda ,koja mi je kao klub osobno draga,za naše uvijete odlično organizirana.Uvijek imate solidnu ekipu ,svake godine napredujete po pitanju infrastrukture ,jedno vrijeme ste imali odličnu posjetu na tekmama a ni sada nije loša iako je manja nego onih prvih godina kad ste ušli u ligu.Znam da kao i u svakom klubu navijači misle da je uprava mogla bolje ovo ili ono ali mislim da je Zvijezda postala jedna konstanta u BiH nogometu i drago mi je da je tako jer se klub očito gradi na zdravim temeljima jer uvijek je bolje uložiti u infrastrukturu i omogućiti mlađim uzrastima dobre uvjete za treniranje nego kupiti 2-3 osrednja igrača i životariti tako 3-4 sezone pa onda poslije opći potop.

PS : Ovo ne znači da sad trebate izbaciti Zrinju u kupu,naprotiv!! :D :D :D :D :D .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 nov 2012, 22:12

Sretno momci da pobjedite i da im se osvetite sto su nas izbacili od srca vam zelim imate podrsku hordi. ;) :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 nov 2012, 22:14

acovic1 je napisao/la:Je li Zvijezda kompletna sutra,imate li bitnih izostanaka?

Čitam ove zadnje komentare i gledajući sa strane mislim da je Zvijezda ,koja mi je kao klub osobno draga,za naše uvijete odlično organizirana.Uvijek imate solidnu ekipu ,svake godine napredujete po pitanju infrastrukture ,jedno vrijeme ste imali odličnu posjetu na tekmama a ni sada nije loša iako je manja nego onih prvih godina kad ste ušli u ligu.Znam da kao i u svakom klubu navijači misle da je uprava mogla bolje ovo ili ono ali mislim da je Zvijezda postala jedna konstanta u BiH nogometu i drago mi je da je tako jer se klub očito gradi na zdravim temeljima jer uvijek je bolje uložiti u infrastrukturu i omogućiti mlađim uzrastima dobre uvjete za treniranje nego kupiti 2-3 osrednja igrača i životariti tako 3-4 sezone pa onda poslije opći potop.

PS : Ovo ne znači da sad trebate izbaciti Zrinju u kupu,naprotiv!! :D :D :D :D :D .
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: bicemo njezni :mrgreen:
hvala na tvome misljenju lijepo je to cuti.ja vam mogu obecati da ce sutra biti sve korektno od igraca gledalaca navijaca do lopova sudija :D i neka pobijedi ko zasluzi

nego jesul i oni navijaci ostali na konaku :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 05 nov 2012, 22:43

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
astra1922 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:Je li Zvijezda kompletna sutra,imate li bitnih izostanaka?

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: bicemo njezni :mrgreen:
hvala na tvome misljenju lijepo je to cuti.ja vam mogu obecati da ce sutra biti sve korektno od igraca gledalaca navijaca do lopova sudija :D i neka pobijedi ko zasluzi

nego jesul i oni navijaci ostali na konaku :mrgreen:
Pa dosad su naše tekme većinom bile bez repova što se tiče suđenja a koliko pamtim Zvijezda je nekoliko puta dobila u Mostaru Zrinju a i komšije.Također jedna od najboljih tekmi pod bijelim brijegom u zadnjih 10-ak godina je bila 2008/9 kada je Zrinja dobio 4-3.U 88 min. bilo je 2-3 za zvijezdu a onda dva gola glavom u dvije minute i 4-3.Poslije je još Zvijezda promašila zicer za 4-4 u 90+.
Da su ultrasi ostali gore ova dva dana ja vjerujem da bi smo i ti i ja već čuli za to :mrgreen: :mrgreen: ,momci su odlični navijači ali pojedinci među njima imaju problema sa ponašanjem i sa zakonom ali to je tako u svim navijačkim skupinama.Ali poznajući ih bit će ih i sutra gore barem desetak ali bit će ih sigurno.U koliko počinje tekma?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 13:52

eto primismo ga

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 06 nov 2012, 13:59

Tkanton je napisao/la:eto primismo ga
kad profulamo svoje šanse slijedi kazna, nepisano pravilo

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 14:01

pravilo koje vazi vecinom protiv nas

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 14:10

Mislim da je red da i mi nekad preokrenemo utakmicu

nisterlo
Kontakt:

Post Postao/la nisterlo » 06 nov 2012, 14:12

Ma nemojte preokrenuti vec prekinite :D imam 0-2 gola :o

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 14:12

sta je ovo 2-1 imal gdje ukljucenje na radio stanici nekoj

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 06 nov 2012, 14:13

nisterlo je napisao/la:Ma nemojte preokrenuti vec prekinite :D imam 0-2 gola :o
Pao si jer je 2-1.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.